Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Најквлитетен МК поткаст е Wild Tales
Најквалитетен во мсисла дека водителот има добра нарација звучи како оние странски топ поткасти.

Други поткаси кои ги гледам се:
Претрес со Ландов (Иако моделот е повеќе како тв емисија, ама сварно е добар)

Повеќто поткасти се канцер, шунд, неквалитат ужас и очај.

Дацо белскио уште од мали нозе борец сите игравме фудбал, кошарка како деца него само боречки вештини го интересираа ...многумина велат дека батото имал принципи што е за почит ако е така.
ПС
Го знае ли некој од населба, маало, зграда, Дејан Митревски урко- каков е како човек и би можел ли тој да е таков како што кажува Дацо.
Како не, сите тие се полни принципи. Дилери, рекетари, улични криминалци :) за Урко, каков човек ?

Иначе од МК подкасти највеќе "Бајкерот и кросфитерот", али бајкерот ми е ретко антипатична појава :) вака ОК е дечкото ама лично мене ми е неподнослив: бојата на гласот, муабетите, шегите .... суратот :LOL:

Денес на работа пуштив бајкерот и кросфитерот за прв пат, емисијата со Дуле Модернизам и Ренесанса чисто ради него, кул лик ми е и башка комшија.

Издржав ЕДВАЈ 7 минути.
Никад више.

Денес на работа пуштив бајкерот и кросфитерот за прв пат, емисијата со Дуле Модернизам и Ренесанса чисто ради него, кул лик ми е и башка комшија.

Издржав ЕДВАЈ 7 минути.
Никад више.
Не бе, ја цела ја изгледав. Малце беа кринџ со досетките ама не го сечеа со сериозно глупи прашања туку возеа филм ко да се надувани.
Пробај изгледај ја со Тони Зен епизодата. Тони како да беше у распит на станица или на исповед. Многу чудна атмосфера за подкаст.

Издржав ЕДВАЈ 7 минути.
Никад више.
Јас цело време се прашував дали е до мене зошто не можам да ги слушам. Антипатични ми се од име, до водители, до се. Не сфаќам зошто толку ги зборат луѓево.

Јас цело време се прашував дали е до мене зошто не можам да ги слушам. Антипатични ми се од име, до водители, до се. Не сфаќам зошто толку ги зборат луѓево.
Кросфитерот (Жарко) е ОК знае да сврти и на заебанција, да постави прашање ... да направи нормален муабет :)

Ама бајкерот (Томас) леле мајко ... кога ќе почне со тоа гласот неартикулиран да урла, да испушта звуци ... па уште некои прашања / муабети ко за осмо одделение. Им ги имам гледано голем дел од епизодите и човекот не е крив (таков си е) ама стварно е неподнослив за слушање и гледање :LOL:

По дефиниција сите бајкери се себични и антипатични луѓе а кросфитери се со блага ретардација.

Кога ќе ги споиш... :toe:
Искрено кросфитерот ми делува прилично поинтелигентно од бајкерот :) иако овој нешто збори сајберсекјурити, живее у Австрија ... ама не делува баш ко бистар лик :) (иако секоја чест на професионалните постигнувања).

Од другиве наши подкасти, ми искочија "Дебели Гикови" и што знам ... симпатични ми се дечките. Викаат интересни несекојдневни гости (што е одлично) и темите им се кул.

Back
На врв Bottom