Фан Клуб: Интер

Inter treba da se ponasa ko Napoli da ke dobie sve do kraj, sto ne e neizvodlivo znaejki go Konte kakva sreka moze da ima u dadeni momenti i da mu se poklopat kocki, rasporedot im e dosta lesen i favoriti golemi se vo site natprevari do kraj na sezona.

Бепе треба да побара уште еден медал освен за играчите, тренерот и стручниот штаб само за оваа велелепна анализа.

Бепе треба да побара уште еден медал освен за играчите, тренерот и стручниот штаб само за оваа велелепна анализа.
Eve uste ne mozam da se sozemam od placenje sto napoli ne tepase sve do kraj iako ubavo si e tamu napisano deka treba da se ponasame ko da ke se desi toa, ne da se opustaat kako stoka. I ne me teraj da ti vadam raboti za lani i inza sto pisuvase, do 15to kolo sezonava krivo ti bese sto sme prvi, taka mi kaza edna licnost koja ne sakam da ja imenuvam ama bese proglasen ednas za najvlijatelen tviterdzija.

Taka da, tisina, i gledaj kako nekoj so 2 nedeli staz od prva osvojuva nesto sto misterot u 4 godini samo ednas ni go dostavi. Razbra li ti, muchki pokvaren provokatoru? Izgleda ne, no posle vikendov ne e ni bitno iskren da bidam.

Eve uste ne mozam da se sozemam od placenje sto napoli ne tepase sve do kraj iako ubavo si e tamu napisano deka treba da se ponasame ko da ke se desi toa, ne da se opustaat kako stoka. I ne me teraj da ti vadam raboti za lani i inza sto pisuvase, do 15to kolo sezonava krivo ti bese sto sme prvi, taka mi kaza edna licnost koja ne sakam da ja imenuvam ama bese proglasen ednas za najvlijatelen tviterdzija.

Taka da, tisina, i gledaj kako nekoj so 2 nedeli staz od prva osvojuva nesto sto misterot u 4 godini samo ednas ni go dostavi. Razbra li ti, muchki pokvaren provokatoru? Izgleda ne, no posle vikendov ne e ni bitno iskren da bidam.

Мојот цитат “Интер на интеристите” штом го назначија г-динот Киву, се врти сѐ уште во кулоарите и говори се за мојот став за наследникот на Дон Инза.

Мојот цитат “Интер на интеристите” штом го назначија г-динот Киву, се врти сѐ уште во кулоарите и говори се за мојот став за наследникот на Дон Инза.
Ок е боцка, нула доверба имаше у него на стартот ко и повеќето така да уреду е, полека малце сега, биди малце искрен и признај дека претходниот мистер сезонава е така малце разобличен од Киву, кој периодов конечно заокружи година дена тренерски стаж. Уште овој сеа е далеку од јак тренер, учи греши се мачи у една од најделикатните средини за тренер, Италија и Интер.

Него небитно ае, неколку работи од денес.

Чудна победа, заслужена ама многу чудна, овие Комо играат добар фудбал ама и имаат 1 тон неискуство и сами си пукаат у колено, слична утакмица изиграа со Милан, ги убија у прво, Мењон чуда правеше и на крај погрешија од прво пенал им поклонија на Милан, и овие после тоа ја свртеа у второ, место 3-0 да водат на полувреме, 1-1 тука и на крај 1-2 или 1-3 не ми ни текнуе ама изгубија битно.

Денес исто, тотално го надиграа Интер во прво, и све им падна у вода за само 3 минути, прво дозволија глуп гол во судиско продолжение од прво каде Интер го имаше второто нафрлање у шеснаестерец и првиот било каков шут кон гол, и после дозволија уште еден супер глуп гол на сам старт од прво, Интер всушност направи 4 шанси за гол и дадоа гол од сите 4, 100% реализација имаа денес, 4 шута 4 гола до четвртиот гол, после тоа имаа уште неколку обиди.

Киву покажа карактер денес со измените, Димарко имаше криминално издание, му даде шанса само ради реномето што го има у тимов, да се викаше Енрике ќе останеше во соблекувални на полувреме, ама после онаа грешка у полуконтрата ајт му напраи и него. Бастони не знам зашто е заменет, немаше ни он добра утакмица за вториот гол се заборави напред, ама нема да сум изненаден и он ради ова да го јадел а не ради повреда иако давам шанси поголеми за второво.

За крај, ако постои промил шанса да се земе Нико Паз, овој треба да е мета број 1, 2 и 3 летово, па после све останато, многу добар играч, многу му треба ова на тимов, ко што исто така многу му треба и промена на формација од следна сезона. Хакан, Барела, Зиелински и пред нив Паз, тоа би било многу добро за гледање ама Реал после сезонава има изгледни шанси да му даде шанса и него, тие Арда марда не ми делува дека се наметнаа.

Паз мислам дека после сезонава тешко дека ќе имаме ние пари да го купиме, ама и оној Батурина не е лош играч.

Di marko i Bastoni go jadea zosto igraa kriminal, Di marko za pasot, ma da imase i povekje od pasot, vo prvo edna do dve situacii gi zasra ubavo, Bastoni bash za kontrata. So vleguvanjeto na Augusto se dobi na cvrstina, sekoja cest kako go izdrza onoj duel so Kempf i uspea da isfrli topkata so glava.

Da ne urocam, Barela pocnuva da nalikuva na sebe poslednive utakmici.

Di marko i Bastoni go jadea zosto igraa kriminal, Di marko za pasot, ma da imase i povekje od pasot, vo prvo edna do dve situacii gi zasra ubavo, Bastoni bash za kontrata. So vleguvanjeto na Augusto se dobi na cvrstina, sekoja cest kako go izdrza onoj duel so Kempf i uspea da isfrli topkata so glava.

Da ne urocam, Barela pocnuva da nalikuva na sebe poslednive utakmici.
3 situacii zasra vo prvo i go izigra mozda najlosoto poluvreme za Inter otkako stana igrac na timov i mu dadoa asalno sansa, zboram za Dimarko, da nemase vonseriska sezona gotov ke bese uste na poluvreme ama milo mi e sto Kivu i koga se vrativme u igra, rece dosta e druze, deluvase ko da mu rekol na poluvreme uste edno poebuvanje na posed i tolku e, dosta fori ti dadov.

Za Barela, na sezona kade e mnogu kritikuvan, ako mu se broi i vtoriot gol kako asistencija a mislam deka treba da mu se broi, zaokruzuva 10 asistencii i e vtor asistent vo ligata, po Dimarko, i bez vtoriot gol pak e vtor asistent, sea za sea taa ne mu e vbroena.
Паз мислам дека после сезонава тешко дека ќе имаме ние пари да го купиме, ама и оној Батурина не е лош играч.
Za ovoj pred 2 meseca izleze info kaj hrvatite deka potpisal za Inter, ama apsolutno nisto konkretno nemase vo italijanskite mediumi i toa bese jedina spekulacija vo koja on se povrza so Inter, ama ne bi me iznenadilo i po nego da trgnat.

Paz tehnicki da, tesko da dojde vo Inter ama samo u situacija ako Real se resi da go zadrzi, vo sprotivno prilicno sum siguren deka Inter seriozno ke razmisluva za negov angazman, sto sekako nisto ne znaci, vidovme i so Lokman.

Јас дојдов само да констатирам дека сите 4 гола ги постигнаа црнци и да му посакам на братот форца ацм побрзо да го исклучат од апарати и брзо закрепнување :kafence:

Каков цар е Киву, наследи ментално осакатен тим со никакви трансфери и им зема скудето на Милан и Наполи, со Конте и Алегри и еден тон пари потрошени на трансфери. Mad respect!

Многу малце се збори за тоа каков пенал добија Комо на крајот.
Клубот најмалце, а најгласни треба да се, после јувентус карамбол од грешки на штета на тимот, чудно е како и во ваква ситуација имаат толкава предност на табела, цела среќа од Наполи бегаа многу кога ќе размислиш они всушност овој период дупло намалија предност до ова коло, искористија најмногу од тоа, а вчера за Парма чист пенал не беше свирен, а против Интер чист фаул у напад од Паз го свират ко пенал.

Kaрдинална грешка прави тимов со тоа како се понашаат периодов, све што направија е што не излегоа на прес после меч пред некое коло со Аталанта мислам во знак на протест и толку, абе извади видеа од грешкиве периодов, 10 ги имаш, разобличи ги уште толку и ајт, ќе глумиш култура некоја у ваква умрена погана земја каде те минираат во секоја дадена прилика.

Кога ќе ги видам умренине што викаат Марота лига, до некаде и сфаќаш зашто светов е отиден у три лепе, тотално мнозинство се вакви ретардирани искривени мозоци, ќе пише италијанскиот љупче златев и ќе објави марота лига дека било и толку им треба, мозок не уклучуваат, италијанскиот љупче така рекол и така мора да биде.

Back
На врв Bottom