Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Тешко, многу тешко..
Знам дека ти е желба и веќе имаше претходно споменато ама не верувам да го продадат, најкорисен играч е веќе две сезони
Па не ми е баш желба, односно во зависност од формацијата и кој ќе е тренер. Ако е Слот со 4-2-3-1 тогаш ќе требаат друг тип на крила.
Има ли нешто по германските медиуми за Гакпо во Баерн? Овој ако го тргнат од Ливерпул ќе те частам (y)
Автоматски споено мислење:

587 milioni Franci.
А во германски марки колку е?

Па не ми е баш желба, односно во зависност од формацијата и кој ќе е тренер. Ако е Слот со 4-2-3-1 тогаш ќе требаат друг тип на крила.
Има ли нешто по германските медиуми за Гакпо во Баерн? Овој ако го тргнат од Ливерпул ќе те частам (y)
Брат кур ме боли искрено не ни пратам медиуми толку често, а од тоа што сум видел не сум заприметил такво нешто

Алонсо ви е печен за таму, убаво кажа Syn по другине теми

Брат кур ме боли искрено не ни пратам медиуми толку често, а од тоа што сум видел не сум заприметил такво нешто

Алонсо ви е печен за таму, убаво кажа Syn по другине теми
Ќе видиме, до крај на сезона ќе е Слот.
Алонсо, Нагелсман по светското, Фабрегас и Хенес се опции.
Истите ќе бидат и за Баерн ако по некоја случајност Компани фати џаде за Сити

Цела Аталанта во Атлетико :)

Ме бендисва шо Алемани си работи на трансфери уште од сега за наредна сезона

Цела Аталанта во Атлетико :)

Ме бендисва шо Алемани си работи на трансфери уште од сега за наредна сезона
Реално за овој квалитет на играчи итаљанската лига е најповолна во сооднос цена - квалитет.

Реално за овој квалитет на играчи итаљанската лига е најповолна во сооднос цена - квалитет.
Се спомнуваат некои 40 милиони, појма немам шо играч е искрено, освен Атлетико и лига шампиони ништо не гледам.

Технички точно ама па и нема да и е прв пат

Женава е во Унион Берлин од 2023 и тоа е дел од асистентите на неколку менаџери (интересна работа што ете, неколку менаџери отпуштија, ама Ета останала да биде со сите менаџери, не знам ова како функционира во Германија, во Премиер Лига вообичаено често се менуваат асистенти и слични тренери кога ќе биде отпуштен некој, Ета изгледа е во тимот на 3-4 менаџери на Унион Берлин ко што гледам)

Во 2024 менаџерот на Унион беше суспендиран пар утакмици па таа како асистент мораше да ја земе улогата на де-факто главен тренер на натпреварите. Со таа разлика што сега ќе биде и официјално менаџер до крај на годината

Back
На врв Bottom