Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко, многу тешко..
Па не ми е баш желба, односно во зависност од формацијата и кој ќе е тренер. Ако е Слот со 4-2-3-1 тогаш ќе требаат друг тип на крила.Тешко, многу тешко..
Знам дека ти е желба и веќе имаше претходно споменато ама не верувам да го продадат, најкорисен играч е веќе две сезони
А во германски марки колку е?587 milioni Franci.
Брат кур ме боли искрено не ни пратам медиуми толку често, а од тоа што сум видел не сум заприметил такво нештоПа не ми е баш желба, односно во зависност од формацијата и кој ќе е тренер. Ако е Слот со 4-2-3-1 тогаш ќе требаат друг тип на крила.
Има ли нешто по германските медиуми за Гакпо во Баерн? Овој ако го тргнат од Ливерпул ќе те частам![]()
Ќе видиме, до крај на сезона ќе е Слот.Брат кур ме боли искрено не ни пратам медиуми толку често, а од тоа што сум видел не сум заприметил такво нешто
Алонсо ви е печен за таму, убаво кажа Syn по другине теми
Реално за овој квалитет на играчи итаљанската лига е најповолна во сооднос цена - квалитет.Цела Аталанта во Атлетико
Ме бендисва шо Алемани си работи на трансфери уште од сега за наредна сезона
Се спомнуваат некои 40 милиони, појма немам шо играч е искрено, освен Атлетико и лига шампиони ништо не гледам.Реално за овој квалитет на играчи итаљанската лига е најповолна во сооднос цена - квалитет.
Технички точно ама па и нема да и е прв пат