Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Јас не гледам како Росениор би се носел со Пеп. Освен Пеп ако не излезе со некој мозочен удар утре.
Муабетот ми е одамна нема видено вакво нешто
Артета успеа да ги направи страшно омразен клуб од сите.

Ако има некој со малку мозок во управата на Арсенал уште сега треба да му ѕвонат на Фабрегас без разлика дали ќе освојат титула сезонава или не

Истото важи за Челзи.
Линкедин Лиам нека се спрема за Кристал Палас, секако им е еден од двата кандидати за замена на Гласнер.

Бтв Ираола бабушот реши да направи хаос во ПЛ пред да си оди :ROFLMAO:

Брат, кога е во прашање гол разликата Арсенал воопшто не е во пол позиција. Хипотетички, ако Сити ги добие Челзи, Арсенал и заостанатата, на преостанатите мечеви против Брентфордовци и такви екипи по 19-0 ќе тепаат. На Арсенал главна преокупација треба да им биде да не загубат на Етихад, а понатаму ќе треба да се дозапотат за да освојат. Ако загубат на Етихад и Сити утре ги тепа Челзи мав им е работата.

Toa ти викам, има премногу АКО во сето ова. Една да не ја добијат од овие, и пак се втори. Нешто ми смрди дека Арсенал ПАК ке идат на Етихад да не изгубат, и пак ке се заебат.

Sigurno e deka Iraola si odi vo Atletik Bilbao? Bas mislev ke menadzira nekoj pogolem klub vo Anglija, dobar trener e.

Кој срам од фан база, наместо да се вратат у реалност они глупости прават.

На денешен ден, пред точно 10 години во Премиер Лигата беа одиграни вкупно 33 натпревари и топ 3 на табелата изгледаше вака:

1. Лестер 72 поени
2. Тотенхем 65 поени
3. Арсенал 59 поени

Денеска:

Лестер - во зона за отпаѓање во Лига 1
Тотенхем - во зона за отпаѓање во Чемпионшип
Арсенал - во зона да им се смееме на крај на сезона за прокоцкано водство

За додадени филмски поени?

Последни 2 екипи во ПЛ пред точно 10 години?

19. Њукасл 25 поени - годинава играа нокаут фаза во ЛШ
20. Астон Вила 16 поени - годинава во нокаут фаза во ЛЕ како едни од фаворитите, со добра шанса догодина да играат во ЛШ

Здравје ќе видиме 2036 дали Арсенал и Сити ќе бидат на раб од Лига 1/Чемпионшип (што не е далеку од вистината ако ги казнат Сити :ROFLMAO: ) и дали Барнли и Вулверхемптон ќе играат во Европа

Toa ти викам, има премногу АКО во сето ова. Една да не ја добијат од овие, и пак се втори. Нешто ми смрди дека Арсенал ПАК ке идат на Етихад да не изгубат, и пак ке се заебат.

Ептен ќе сум изненаден да идат на победа на Етихад, ќе се моли на нерешено Артета.

Не ми се верува дека навивам Сити да земе титула само за ретките, бледи и лити типчиња да ги видам како квичат како прасиња за Божиќ. Од друга страна ми е жал за искрените и напатени фанови кои ги преживеа Бендтнер, Скилачи, Џуру и сличните играчи купени на бувљак од страна на Венгер. :toe:
У два случаја навивав до сега за Сити. Едниот е овој, другиот е последната утакмица од сезоната 2022/2023.

Прв пат ли ќе играат Тотенхем во Шемпионшип?

Сандерленд (y)
Автоматски споено мислење:

Технички не, ама ако сметаме од 92 наваму т.е. во "Премиер лига ерата" тогаш потенцијално да

Yup, odkako e formirana premier ligata, inacw 70 i nekoja imat ispagano.. ova go znam poso kolegi imam i od petlite i id topdziite pa imam googlano za remet

Сити или Арсенал ( :pos: ) ако освојат ЛШ, Челзи ќе играат ЛШ како 6то пласирани и ќе се поместат местата за Европа Лига и Конференциска за едно место подоле ?

Сити или Арсенал ( :pos: ) ако освојат ЛШ, Челзи ќе играат ЛШ како 6то пласирани и ќе се поместат местата за Европа Лига и Конференциска за едно место подоле ?
Не.
Шестопласираната екипа од ПЛ ќе игра во ЛШ само ако:

Астон Вила освои ЛЕ и заврши 5 место (нели, ако завршат шести тогаш ќе играат ЛШ како шампиони на ЛЕ)

или

Ливерпул ако освои ЛШ и заврши 5 место (нели, ако завршат шести тогаш ќе играат ЛШ како шампиони на ЛШ)

едит: И да, ова важи исклучиво за 5 место, ако Астон Вила/Ливерул освојат титула во ЛЕ/ЛШ и завршат 4 место на пример, тогаш 6 место нема да игра во ЛШ) (едит2: Нормално, математикава е за овие екипи пошто само тие имаат шанса да бидат 5 место, Арсенал чинам и математички нема шанса да паднат до 5 место)

Back
На врв Bottom