ЈуријАркадиевич
Модератор
Ајде што си му го напишал погрешно презимето, ама и редоследот каде треба мала, а каде голема буква во презимето исто.
Во овој случај треба двете со голема.
Да го пишел и името, тогаш ван е со мала прва буква.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде што си му го напишал погрешно презимето, ама и редоследот каде треба мала, а каде голема буква во презимето исто.
Да го пишел и името, тогаш ван е со мала прва буква.Со клети амери газди кои го избркаа Малдини друго и не се очеква. Единствена права вера е православието.

Да имаше уште две кола ќе ја изгубеа титулата, вака не гледам како би испуштиле, се на се најлош шампион ќе бидатВарди, Дринквотер и компанија беа за класа похрабра дружина од овие ала Стоук сити дружината. Ако не бидат шампини, а се’ натаму оди, само од малодушност нема да бидат! Ебати АдиБас патиките!
И останатите неколку кола се доволни.Да имаше уште две кола ќе ја изгубеа титулата, вака не гледам како би испуштиле, се на се најлош шампион ќе бидат
Не, баш дека има уште 8 кола големи се шансите да ја изгубат титулата. Да беа 2 кола ќе стегнеа заби со оваа стоук игра ќе идеа на нерешени да издржат први. Вака 24 бода теоретски се во прашање што не се малце.Да имаше уште две кола ќе ја изгубеа титулата, вака не гледам како би испуштиле, се на се најлош шампион ќе бидат