Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Sakam da se zapoznaam bi piela kafe so red john, so vlade, so wot, so ska maniac, so bijons, so macka i so ostanatite koj se raspolzeni
Секогаш јас сум расположен за запознавање.
Па макар и женско.

Sakam da se zapoznaam bi piela kafe so red john, so vlade, so wot, so ska maniac, so bijons, so macka i so ostanatite koj se raspolzeni
So site naednas ili sam po sam ?
Oti ako se soberime vaka na kupce, dosta verojatno drugiot den po portali da ne pisat :cautious:

Секогаш јас сум расположен за запознавање.
Па макар и женско.
I posle ke mu odime na @demonka na domasno meseno, taman so @Macka12345
ke si spodelat recepti i nekoj tajni na zanaetot, a na @wot ke mu kazat kako gi prat noktite, siguren sum deka gresi nekade ko ke se lakira :D.
Dena i Red John ke fatat tie krivina uste odma, ni kafe ni muabet so niv ke se vidi :sneaky:

a na wot ke mu kazat kako gi prat noktite, siguren sum deka gresi nekade ko ke se lakira :D.
Сум бил на лекции за лакирање претходно, знам како оди тоа, само нешто многу нервозни дечковци почнаа да се појавуваат откако бакнежите после нашите сесии со нивните девојки-учителки им имаа некако чуден мирис, ваљда од гелот. И во право си, уште грешам, не научив, секогаш главев на поправен.

Него, навистина ли мора сите 6-7 луѓе да излеземе за ти да се осудиш ја поканиш демонка на кафе? Видов како суптилно ја додаде во групава. Јас ќе бидам другар и ќе дојдам ама и најдругарски, дај бе стисни заби, биди маж што не се лакира, shoot your shot аман. Онлајн сме мајката.

@demonka здраво, сакам да те запознаам со моево другарче Влатче. Влатче чува многу слатко кученце, па знаеш дека е добар човек во душа. Има многу слободно време па знаеш дека нема да ти фали внимание. Знае да смени гума. Домаќин човек, гурман. Цигарите на твоето кафе. Ајде да испишеме заедно историја?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom