- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 684
- Поени од реакции
- 1.323
Би удрил комбо кафана со сусаро, парва, дел бој, дамблдор, бристол, марсело, стеф, ванлок, лестер, кано. Малку мотли кру ама мислам ќе кине алкохол и муабет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете можеш со Рон и со Флеш.Со некој што би имала ептен погодени теми за муабет.![]()
Кое годиште си?Со некој што би имала ептен погодени теми за муабет.![]()
Ете можеш со Рон и со Флеш.
Ако ти се досадни ќе ти го пуштиме Костиќ.
бтв не знам кој/а е РонлпКое годиште си?
Ххахахи дали си вработена
Нема ништо у сандаче кај мене. Да не си пратила кај друг по грешка? Чекам одговор asap.Фала,слободно задржи си ги,исти дијагнози стебтв не знам кој/а е Рон
Автоматски споено мислење:
лп
Ххахах
Со некој што би имала ептен погодени теми за муабет.![]()
<3Мислев дека си Биџи со тоа капата на Аватарот оптички, дур не видов дека Грета Турмберг и реплицираи дали си вработена
Ајде честито брз кредит.Ти испратив јас слика од лична карта од двете страни како што бараше
Ами со едната нога у гроб си,ај следенНема ништо у сандаче кај мене. Да не си пратила кај друг по грешка? Чекам одговор asap.
Автоматски споено мислење:
Ти испратив јас слика од лична карта од двете страни како што бараше, те нема да вратиш.
Decki dajte licni karti devojcevo / deckovo sobira pari za depozit za kuka / stan... Ne im kazuvaj ke uplateme tiket zaedno, jas vozacka ke ti pratamАми со едната нога у гроб си,ај следен

Ами со едната нога у гроб си,ај следен
Фала, па да ти се вратиАјде честито брз кредит.
Ние стари сме. И да еб*ме и да не еб*т у ќар сме, ама вие младите...Ами со едната нога у гроб си,ај следен