ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.259
- Поени од реакции
- 20.155
Пушти и извод на родени.Не сум убаво испаднат на личната карта... :'( Ништо, дајте друго девојче кое не бара лк или пасош
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пушти и извод на родени.Не сум убаво испаднат на личната карта... :'( Ништо, дајте друго девојче кое не бара лк или пасош

Два денара друже.Сакаш да го убедам Ред ѓон ?A so mene nikoj ne saka![]()
Ne falaСакаш да го убедам Ред ѓон ?
Секогаш јас сум расположен за запознавање.Sakam da se zapoznaam bi piela kafe so red john, so vlade, so wot, so ska maniac, so bijons, so macka i so ostanatite koj se raspolzeni
So site naednas ili sam po sam ?Sakam da se zapoznaam bi piela kafe so red john, so vlade, so wot, so ska maniac, so bijons, so macka i so ostanatite koj se raspolzeni

I posle ke mu odime na @demonka na domasno meseno, taman so @Macka12345Секогаш јас сум расположен за запознавање.
Па макар и женско.
.
Sakam da se zapoznaam bi piela kafe so red john, so vlade, so wot, so ska maniac, so bijons, so macka i so ostanatite koj se raspolzeni

Не сум видела. Желбата е обострана 
Сум бил на лекции за лакирање претходно, знам како оди тоа, само нешто многу нервозни дечковци почнаа да се појавуваат откако бакнежите после нашите сесии со нивните девојки-учителки им имаа некако чуден мирис, ваљда од гелот. И во право си, уште грешам, не научив, секогаш главев на поправен.a na wot ke mu kazat kako gi prat noktite, siguren sum deka gresi nekade ko ke se lakira.