- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 24.356
- Поени од реакции
- 41.627
... не ме познаваш лично, но јас никогаш не се глупирам за осетливи работи, посебно кога се работи за патриотизам и Македонија, токму ваков случај се има случено или се има желба да се случи повторно, конкретно беше само дополнето од горе наброените и со „црнци“, па ми дојде интересно да го спомнам случајот од пред недела дена (ама без црнци)!Kako ke recis taka, vekje ko resi da se glupiras, da ne ti krsime ater![]()

... дооообро, а Македонците што се рокаат со сестриве скришно т.е. со етникум Албанки, со ќебето во багажникот возејќи кон ливада, без да размисли дека претходно нејзе и влезе немиен сечен, а сега ќе го упуца сопственото мочало, ама кога тој вози онака сомнително, дотичната тасма е со наведната глава на неговото патриотско мочало, да не ја видиме.Согласен.
Апсолутно нема потреба Македонка да се лупа со шкон или бугар, не гледам тука никаква логика и сексуална оправданост.
Не знам како можат нашиве да се рокаат со браќава, мислам, пред 25 години се деси срањето и од тогаш навака секојдневно не тормозат на различни начини, и ти да идеш да лапнеш таков кур само зашо ќе те вози сегде и ќе ти плаќа одмори/викенди/ручеци ми е малце дегутантно и одвратно. А наши татковци примаа куршуми за државата за сега одредени дрољички да примаат шконски пениси. Тоа е јебига, еволуција, од метак во пенис.
... каде идеш брат? еееее малку на ливада покрај реката рипче да фанам!... да дојдам и јас со тебе мозок да одморам имам време?а? Нееееееееееееееееееееееееееееееееееее, никако, не можам! Бррррррррррррррррмммм си отиде? што му бидна? аха, таксиииии стој, ајде вози позади таа кола ама држи растојание.... и ондак то...

Последно уредено: