Квалификации за СП 2026 во Мексико, САД и Канада

• Креатор на темата Креатор на темата Ska Maniac
  • Време на започнување Време на започнување
Алал му курац на селекторот на Босна што му даде на оној тинејџерот Алајбеговиќ да шутира пенал. Детето е сеуште тинејџер. Како и да е драго ми е што Џеко ке се пензионира на Светско од репрезентацијата, а можеби и воопшто од играње фудбал.

Се смееа коментаториве Италјански кога дознаа дека со Босна ќе играат.

Монтела требаше да ги предводи Италјанците а не ропак како Гатузо али тоа е.

Сеа уште Иран и САД да се смират и отиде и последната надеж на жабите.
Тоа дека е отидена е отидена, затоа што Иран ако не иде на светско на негово место прво што ќе иде ќе биде Ирак или друга азиска екипа.

Ми се направи кејф вчера за сите утакмици, ем Косово првин испаднаа, ем потоа Данска испадна пошто многу се курчеа, ем Италија испадна со интерашките педери у екипа, и со тој Бастони глумецот, нека го јаде курот сеа, навивачите да го линчуваат и избркаат од репка..
Автоматски споено мислење:

Малку познат факт: Бастони и Македонија имаат ист број настапи на Светски првенства во фудбал..

Последно уредено:
Џеко на 40 години одигра 120 минути.

Џеко што им ги помати сметките на Баерн Минехн и им ја донесе првата титула на Волфсбург во Бундеслига.
Џеко што им ја донесе првата титула на Манчестер Сити во модерната ПЛ.
Џеко што е на чекор да ги врати Шалке во прва лига.
Џеко што по втор пат ја носи Босна на светско првенство.

Мајстор свог заната, Един Џеко :oleee:

Малку познат факт: Бастони и Македонија имаат ист број настапи на Светски првенства во фудбал..
Ама затоа многу познат факт е дека ти си еден од најголемите глупаци на форумов, а и пошироко. Божем приватна е репрезентацијата па на Бастони му го рачунаш ова ко неуспех, а не си свесен изгледа дека и Локатели и Гати играат во истата и подеднакво допринесоа да не пројде Италија понатаму, а и тие имаат исто настапи на СП како и Бастони. Тенџере едно.

Греота се Италија во секој смисол, се виде дека ќе јадат бламови уште кога го назначија Гатузо како тренер, секоја чест за кариерата како играч ама како тренер е една огромна нула, кај и да отиде допре дно, никаков стил нема човекот, ништо не му играат екипите. И да, оваа 3-5-2 формација треба да се забрани веќе, да ти ебам мртвата формација да ти ебам.

Ама затоа многу познат факт е дека ти си еден од најголемите глупаци на форумов, а и пошироко. Божем приватна е репрезентацијата па на Бастони му го рачунаш ова ко неуспех, а не си свесен изгледа дека и Локатели и Гати играат во истата и подеднакво допринесоа да не пројде Италија понатаму, а и тие имаат исто настапи на СП како и Бастони. Тенџере едно.

Греота се Италија во секој смисол, се виде дека ќе јадат бламови уште кога го назначија Гатузо како тренер, секоја чест за кариерата како играч ама како тренер е една огромна нула, кај и да отиде допре дно, никаков стил нема човекот, ништо не му играат екипите. И да, оваа 3-5-2 формација треба да се забрани веќе, да ти ебам мртвата формација да ти ебам.
Me zabole sto i gati i lokateli igraat za italija, najubavo na dusickata mi bese koga glumecot pocrvene i e glaven vinovnik sto ne projde italija..

Искрено не знам која екипа би сакал да ја видам на СП, Италија или Босна. За Босна може и ќе навивав да не се тоа нивните преценети кренати навивачи кои со потценување гледаат на Македонија и на секоја статија за ФИФА ранкингот каде Македонија е пред Босна дудлаат и потценуваат до макс (во некој југо-филм се дека ние треба најслаби да сме во секој спорт веројатно...). :toe:
Well, ne deka ne se vo pravo.

Me zabole sto i gati i lokateli igraat za italija, najubavo na dusickata mi bese koga glumecot pocrvene i e glaven vinovnik sto ne projde italija..
Како е бе он виновник кога на Манчини му избега играчот? Што да напраи Бастони, да го пушти гол да даде? Секој играч тука старт би напраил, јебига момент е, овој ја мрдна топката и тоа беше тоа. А Кин не е крив што утна 1 на 1 у второ при резултат 0-1? Манчини не е крив што му избега играчот кога доби црвен Бастони? Не можеш така да го гледаш фудбалот, ајде добил црвен и крив е за се. И пред црвениот како екипа играа лошо, и против Северна Ирска беа дно, а за тоа најмалку е крив Бастони али ајде нека ти биде дека е крив он само зашо го насанка Калулу да добие втор жолт и ради тоа место 58 бода позади Интер ќе завршите со 60 бода позади.

Како е бе он виновник кога на Манчини му избега играчот? Што да напраи Бастони, да го пушти гол да даде? Секој играч тука старт би напраил, јебига момент е, овој ја мрдна топката и тоа беше тоа. А Кин не е крив што утна 1 на 1 у второ при резултат 0-1? Манчини не е крив што му избега играчот кога доби црвен Бастони? Не можеш така да го гледаш фудбалот, ајде добил црвен и крив е за се. И пред црвениот како екипа играа лошо, и против Северна Ирска беа дно, а за тоа најмалку е крив Бастони али ајде нека ти биде дека е крив он само зашо го насанка Калулу да добие втор жолт и ради тоа место 58 бода позади Интер ќе завршите со 60 бода позади.
:pos: abe neka crkne bastoni, karierata nadole mu trgna od simuliranjeto so kalulu...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom