Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се овие Херера и Растодер? Првпат ги гледам, додека се изведуваше химнава гледам дека некој ми изгледа како Бразилец и сум wtf? :eek:
На Растодер не му е прв меч за Македонија. Веќе имаше 2 настапи лани, на пријателскиот против Саудиска Арабија и дома против Лихтенштајн.

Ќе отидеш со телефон од 150 евра на трибини, ќе пуштиш лајв на Инста и ќе стримаш пренос без проблем.

Овие ТВ, со професионална опрема од илјадници евра не можат пренос без пречки да истераат.

Ќе отидеш со телефон од 150 евра на трибини, ќе пуштиш лајв на Инста и ќе стримаш пренос без проблем.

Овие ТВ, со професионална опрема од илјадници евра не можат пренос без пречки да истераат.
Катастрофа, ко во 1995 да сме, баш истото го мислев сега.

Кои се овие Херера и Растодер? Првпат ги гледам, додека се изведуваше химнава гледам дека некој ми изгледа како Бразилец и сум wtf? :eek:
Херера е колумбиец, а не бразилец. Пред повеќе од 10 години имаа некој план нашиве да натурализираат колумбијци за во репрезентација, ако добро ме држи сеќавањево. Донесоа неколку, од нив само Херера се проби. Играше за Работнички над 5 години и така се здоби со државјанство, а се ожени и за македонка. Македонка зема и еден норвежанец (нигер) што играше за Работнички, Чума Анене. Тој ќе ни легнеше добро во репка со тогашната форма :D

Добро сме поставени ама не верувам дека може да издржиме во ова темпо 90 минути. Кај знаеме ние пресинг да играме цела утакмица. :D

Херера играше и за Брегалница Штип.
Ерера се чита правилно, убаво го изговара Драган. „H“ е немо во шпанскиот јазик. „J“ секаде и „G“ пред „E“ и „I“ се читаат како „Х“. Значи Herera е Ерера. Кога би бил Gerera би се читало Херера.

Ерера се чита правилно, убаво го изговара Драган. „H“ е немо во шпанскиот јазик. „J“ секаде и „G“ пред „E“ и „I“ се читаат како „Х“. Значи Herera е Ерера. Кога би бил Gerera би се читало Херера.

Mad Arthur GIF by MOODMAN

Исто и на Албански.

Back
На врв Bottom