Зошто постарите жени се поинтересни

• Креатор на темата Креатор на темата MadMax12
  • Време на започнување Време на започнување
Мене особено ме пали разликата во години особено ако е многу голема, и ми е привлечна идејата да знаеш дека некоја која на постари години треба да е поприбрана и смирена да е толку наапана за секс :D
Не спаѓам јас во таа категорија, џабе ми пишуваш. Плус тоа, машко сум.

40 да ги има и разведена да е:vozbud:
Ооо, ќе те отече! Ти имаш само секс во предвид? Добро, некои саат саат и пол држи вода муабетот, после ќе почнат вуду муабетите :D

Убо звучи!
Автоматски споено мислење:

Ооо, ќе те отече! Ти имаш само секс во предвид? Добро, некои саат саат и пол држи вода муабетот, после ќе почнат вуду муабетите :D
Обично тие што се без слика и со некое чудно име boy, beg и сл, само на тоа мислат и мислам дека тоа им е примарната цел на форумов.

Повозрасните мажи а и оние помлади а посвесни знаат дека тетка над 45 се туца најдобро, а и факт е дека полесно е да однесеш во кревет таква тетка!
Со млада жена секогаш мора да си у топ форма во секој поглед, постара ќе замижи на некој недостаток, плус мажите полесно разговаат со постари жени, полесно се разбираат итн.
Сега се надевам е појасно зошто некои мажи преферираат секс и дружење со постари жени

Повозрасните мажи а и оние помлади а посвесни знаат дека тетка над 45 се туца најдобро, а и факт е дека полесно е да однесеш во кревет таква тетка!
Со млада жена секогаш мора да си у топ форма во секој поглед, постара ќе замижи на некој недостаток, плус мажите полесно разговаат со постари жени, полесно се разбираат итн.
Сега се надевам е појасно зошто некои мажи преферираат секс и дружење со постари жени
кај нас, у тунгузиава имаше на времето муабет дека тетката од Тв Сител земала уште тогаш, кога вредеа парите, по 400 евра тарифа....всушност ова е срам за нашата женската популација.... Од времето се сеќавам, мораа да донесат од Словенија глумица да ги покаже цицињата...нашите со фереџе...па скоро беше, му надградија гашти на скулптурата на Прометеј во парк Жена борец по реакција на жени... Срамота било за покажување, мал му бил органот :icon_mrgr:

1000004215.jpg

... како да ви објаснам, дека не постои девојки (па и тинајџерки) кој немаат интимен однос во првиот или втор состанок, исклучоци ретки (тие ниту искачаат на дејт), проблемот е во машкото ако не успее да ја легне или едноставно има принцип, па не сака и не пробува од прва да ја опне.

...доволно да се седи еден ден онака пред гинеколошка клиника, па да се види која возраст на пациентки влегуваат, препратени од матичен гинеколог.

... како да ви објаснам, дека не постои девојки (па и тинајџерки) кој немаат интимен однос во првиот или втор состанок, исклучоци ретки (тие ниту искачаат на дејт), проблемот е во машкото ако не успее да ја легне или едноставно има принцип, па не сака и не пробува од прва да ја опне.

...доволно да се седи еден ден онака пред гинеколошка клиника, па да се види која возраст на пациентки влегуваат, препратени од матичен гинеколог.
Ако одат на гинеколог не значи дека имаат секс на прв состанок. Зошто да не одат на гинеколог? Треба да одат на гинеколог човече уште на 16 години, а не на 30.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom