Ska Maniac
Бараба
Тие 2 червени у период од 50 години им се имаат врежано во днк-та на пола нација.Бугарките се палат на Македонци, они друго се правеле.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие 2 червени у период од 50 години им се имаат врежано во днк-та на пола нација.Бугарките се палат на Македонци, они друго се правеле.![]()
За билдање карактер.За што се поинтересни? За дркање на порнич да или за сајдквестање ок. Али за врска или брак? Сачувај боже од постара жена. Идеално комбо 5-6 години мажот постар.
@pozdrav eden topol да ме мучиmlado da te muchi, staro da te uchi, pick ur poison.
Не, македонци се ама историски гледано тука владеело Римското царство со нивните легии од пред 23 века, тогаш Македонија била и официјално нивна провинција така да не ме чуди што денес имаме многу слични особини со италијанитеЦигани ли беа?
Да имаше душа, ќе те мУчев, а вака морам од прва да те решам или во превод, да те патосирам.@pozdrav eden topol да ме мучи

Од кој град си и кои ви се најпопуларни места за искачање ?
Епа ќе идеме таму да бркаме тетки.Од Куманово сум.
А од најпопуларни места е Јард во Соколана и кафиќите во т.н ,, Касапски".
Епа ќе идеме таму да бркаме тетки.
У право си, нема време за губење и игри. Еве ја на пример не гледам поента во допишување мислам скромно може вака да си кажеме желби и преференции, размислувања, кој во што верува дали во Штрумфови или Марсовци, но веќе уморна сум од приказни и филозофии, затоа да преминеме на главното.ima pomalku igri kaj postarite zeni, iniciraat zapoznavanje i/ili odnosi, nivniot izbor e pomal i kompenziraat so zrelost, moabet, podobar seks (najcesto) i drugi faktori.
mlado da te muchi, staro da te uchi, pick ur poison.
Пиши у порака место и час.затоа да преминеме на главното.
Пиши у порака место и час.
Кога реков да прејдеме на "главното",Пиши у порака место и час.
мислев на тоа,..... дека ми се јаде шопска салата, ама скапи ми се патлиџаните 

да можам да си апнам салатичка. Ќе има и за тебе малце, не сум Вла, жими тате.У право си, нема време за губење и игри. Еве ја на пример не гледам поента во допишување мислам скромно може вака да си кажеме желби и преференции, размислувања, кој во што верува дали во Штрумфови или Марсовци, но веќе уморна сум од приказни и филозофии, затоа да преминеме на главното.