Зошто постарите жени се поинтересни

• Креатор на темата Креатор на темата MadMax12
  • Време на започнување Време на започнување
Бугарките се палат на Македонци, они друго се правеле. :pos:
Тие 2 червени у период од 50 години им се имаат врежано во днк-та на пола нација.

За што се поинтересни? За дркање на порнич да или за сајдквестање ок. Али за врска или брак? Сачувај боже од постара жена. Идеално комбо 5-6 години мажот постар.

За што се поинтересни? За дркање на порнич да или за сајдквестање ок. Али за врска или брак? Сачувај боже од постара жена. Идеално комбо 5-6 години мажот постар.
За билдање карактер.

Цигани ли беа?
Не, македонци се ама историски гледано тука владеело Римското царство со нивните легии од пред 23 века, тогаш Македонија била и официјално нивна провинција така да не ме чуди што денес имаме многу слични особини со италијаните

Од кој град си и кои ви се најпопуларни места за искачање ?

Од Куманово сум.
А од најпопуларни места е Јард во Соколана и кафиќите во т.н ,, Касапски".

Епа ќе идеме таму да бркаме тетки.

Има и излетничко место ,, Студена вода'' - на 5 км од центар на Куманово, накај село Доброшане. Е таму често кога е темно ноќно време, со колите одат оние кои се по забава во природа и за секс. Како што е Водно во Скопје.

Постојано се уредува излетничкото место, се ставаат летниковци, клупи, канделабри, се посадуваат садници со дрвја, ама дивјаци ги оштетуваат клупите и летниковците.
Дури има и случаи да биле луѓе напаѓани и ограбувани во тоа место, ете да не може човек ниту да се прошета пешки на мир без да ризикува да го нападнат криминалци, а и оние кои одат таму со колите за секс не се сигурни од тие криминалците кои постојано го набљудуваат местото и посетителите.
Сепак е Скопје понапредна средина, и на Водно поголема е приватноста и интимноста за егзибиционистите кои сакаат убаво да си поминат во природа.
Во Врање надвор од градот исто има едно излетничко место, местото се вика Пржар, и ептен е убаво уредено и средено местото. Дури имаат и хотел во тоа место, местото Пржар е на височина, и од таму се гледа извонредна панорама кон целиот град Врање и автопатот во далечината. Се прават таму извонредни фотки и видеа, има лик од Врање Александар Војиновиќ, типот прави супер видео од Пржар на фејсбук.

ima pomalku igri kaj postarite zeni, iniciraat zapoznavanje i/ili odnosi, nivniot izbor e pomal i kompenziraat so zrelost, moabet, podobar seks (najcesto) i drugi faktori.

mlado da te muchi, staro da te uchi, pick ur poison.
У право си, нема време за губење и игри. Еве ја на пример не гледам поента во допишување мислам скромно може вака да си кажеме желби и преференции, размислувања, кој во што верува дали во Штрумфови или Марсовци, но веќе уморна сум од приказни и филозофии, затоа да преминеме на главното.

Пиши у порака место и час.

Пишав ја погоре, во Куманово одат со коли на излетничко место ,, Студена вода '' а во Скопје е Водно локација за во природа.

Пиши у порака место и час.
Кога реков да прејдеме на "главното",:sneaky: мислев на тоа,..... дека ми се јаде шопска салата, ама скапи ми се патлиџаните :(
1775392656168.jpeg
Затоа молимте утре во 06:00 наутро, кај мене на нива да ми ги обереш патлиџаните,:) да можам да си апнам салатичка. Ќе има и за тебе малце, не сум Вла, жими тате.

У право си, нема време за губење и игри. Еве ја на пример не гледам поента во допишување мислам скромно може вака да си кажеме желби и преференции, размислувања, кој во што верува дали во Штрумфови или Марсовци, но веќе уморна сум од приказни и филозофии, затоа да преминеме на главното.

време е за букаке :cool:

Back
На врв Bottom