Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Букинг чевел 3 имам ама одамна немам начекани некои разумни цени, хотелс (ова е на Expedia) се наоѓа доста добро ако бараш хотел
Мада у последни година/две ги користам повеќе за пребарување а си букирано директно на страната од хотелот.
Прост пример пред некој месец преку букинг за недела дена хотел на Мајорка на сама playa de muro
Букинг цена со полу пансион
Хотелс 10% поефтина
На страната на хотелот 15% поефтино од цената на букинг + all inclusive

Често може да на чекаш поефтина цена и со впн од друга држава (појма немам зашто тоа им менува ама ете некогаш игра улога) исто и за авионски карти
Ако си со Впн за карти зимање нема цело време да те спама тоа со робот? Еднаш знам уклучив и доста ме спамаше на Wizz, не ми даваше да пребарувам.

Иначе не сум пребарувал хотели досега, повеќе вака смештаи сум преферирал со кујна. И сум залучил дека на Балкан и екс Ју државиве генерално Airbnb се доста поскапи од Booking, Букинг дава најдобри зделки (Белград, Загреб, Петровац, Сплит, Макарска, Љубљана, Кипар исто поефтино Букинг најдов). Во западна Европа државиве завси, ако е повисок стандардот и поскапи смештаи Airbnb ќе е поефтино од Букинг (не мора да значи сеако), Белгија, Скандинавија, Австрија се ова на Airbnb најдов. Не е некое правило, ама такво искуство сум имал генерално досега.
Левел 3 не е само поефтино туку подобра соба да промениш, бесплатен доручок некаде итн.

Еве ви кодови ако патувате скоро, ставете на чекаут, но нема да намали на тоа парување туку ќе ви намали на следното патување како кешбак, во кредити, 15% од сумата до 40 евра максимум

CR3D8FH5FF
XPC95PX2XR

Левел 3 не е само поефтино туку подобра соба да промениш, бесплатен доручок некаде итн.

Еве ви кодови ако патувате скоро, ставете на чекаут, но нема да намали на тоа парување туку ќе ви намали на следното патување како кешбак, во кредити, 15% од сумата до 40 евра максимум

CR3D8FH5FF
XPC95PX2XR
Како мислиш на чек аут? Мислиш чек ин.
Автоматски споено мислење:

Вчера беа 900 ден до Сардинија, утрово 1400, па рипна на 2500 и се заебав.
Земав wizz discount и тоа да ти било за 2ца само, третиот извиси и рокна дупло поскапо.
За два сата паднаа пак на 1400.

Последно уредено:
Како мислиш на чек аут? Мислиш чек ин.
Автоматски споено мислење:

Вчера беа 900 ден до Сардинија, утрово 1400, па рипна на 2500 и се заебав.
Земав wizz discount и тоа да ти било за 2ца само, третиот извиси и рокна дупло поскапо.
За два сата паднаа пак на 1400.
Брат пишува бе кое членство е за двајца кое за 5 луѓе, не извисил он само ни ти ни он сте прочитале

Иначе за правење на цена
Ова за визз кога гледате претежно може да ви помогне, оставаат cookies и пратат што гледате па после неколку пати ти креват цена демек притисок да направат

Затоа најубаво е да гледате во менито fare finder каде ви дава преглед на цените за цел месец па неможат толку детално да ве пратат за која дата сте заинтересирани

Брат пишува бе кое членство е за двајца кое за 5 луѓе, не извисил он само ни ти ни он сте прочитале

Иначе за правење на цена
Ова за визз кога гледате претежно може да ви помогне, оставаат cookies и пратат што гледате па после неколку пати ти креват цена демек притисок да направат

Затоа најубаво е да гледате во менито fare finder каде ви дава преглед на цените за цел месец па неможат толку детално да ве пратат за која дата сте заинтересирани
Па цените ги мењаат за сите кога менуваат. Споредено на неколку телефона и акаунта, цената е таа.

Иначе така барам летови.

Од средина на мај до крај на септември се укинува летот Скопје - Ларнака. Ќе биде интересно да се види како ќе го хендлаат ова компаниите кои нудеа во понуда директен лет Скопје - Ларнака, ќе треба како алтернатива на патниците да им понудат од Солун. Веројатно на оваа одлука влијаеше конфликтот во регионот, опасноста за летање во близина на Израел и на Нато база, но и малкуте продадени билети за место кое беше отворено стрикно поради туризам во летна сезона. Се ова се случува кога цените на смештаите во Кипар паднаа значително.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom