wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 20.289
- Поени од реакции
- 35.725
Букинг чевел 3 имам ама одамна немам начекани некои разумни цени, хотелс (ова е на Expedia) се наоѓа доста добро ако бараш хотел
Мада у последни година/две ги користам повеќе за пребарување а си букирано директно на страната од хотелот.
Прост пример пред некој месец преку букинг за недела дена хотел на Мајорка на сама playa de muro
Букинг цена со полу пансион
Хотелс 10% поефтина
На страната на хотелот 15% поефтино од цената на букинг + all inclusive
Често може да на чекаш поефтина цена и со впн од друга држава (појма немам зашто тоа им менува ама ете некогаш игра улога) исто и за авионски карти
Левел 3 не е само поефтино туку подобра соба да промениш, бесплатен доручок некаде итн.Ако си со Впн за карти зимање нема цело време да те спама тоа со робот? Еднаш знам уклучив и доста ме спамаше на Wizz, не ми даваше да пребарувам.
Иначе не сум пребарувал хотели досега, повеќе вака смештаи сум преферирал со кујна. И сум залучил дека на Балкан и екс Ју државиве генерално Airbnb се доста поскапи од Booking, Букинг дава најдобри зделки (Белград, Загреб, Петровац, Сплит, Макарска, Љубљана, Кипар исто поефтино Букинг најдов). Во западна Европа државиве завси, ако е повисок стандардот и поскапи смештаи Airbnb ќе е поефтино од Букинг (не мора да значи сеако), Белгија, Скандинавија, Австрија се ова на Airbnb најдов. Не е некое правило, ама такво искуство сум имал генерално досега.
Еве ви кодови ако патувате скоро, ставете на чекаут, но нема да намали на тоа парување туку ќе ви намали на следното патување како кешбак, во кредити, 15% од сумата до 40 евра максимум
CR3D8FH5FF
XPC95PX2XR