Ska Maniac
Бараба
Слабото турско првенство според големите зналци на Серија А заглавени во 2006 година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барса ја cook-ат уште

Абе шооо готово нема да спиеме ние за некојси голман од пичкесиматерине, еве денес и свеќи ќе запалам за неговото психичко здравје
Можеше во две прости реченици на Македонски да ме цитирашEmpathy is the ability to understand, feel, and share another person's emotions and perspective, often described as "stepping into their shoes". It involves cognitive, emotional, and compassionate components to connect with others.
и
A lack of empathy is the inability or unwillingness to understand, share, or validate another person's feelings and perspectives. It often manifests as being highly critical, judgmental, dismissive, or cold toward the emotions of others. This, commonly referred to as empathy-deficient behavior, is sometimes linked to conditions like narcissistic or antisocial personality disorders.
Такааа ?Не му се секирам многу...со тој перформанс вчера ги има сите предиспозиции да го утеши некоја ко Дилета Леота.

А што требаше да направи? Да остави да се бламира цел натпревар.Не си во право, ама женско си, така што тешко ќе прифатиш дека не си во право.
Тешко гомно од човек испадна Тудор со овој потег, не е ни чудо што е тренер на Тотенхем.
А што требаше да направи? Да остави да се бламира цел натпревар.
А кој одлучил дека треба да брани прв состав? Јас или Тудор?А што требаше да направи? Да остави да се бламира цел натпревар.
На било која работа да си, да направиш 2-3 кардинални грешки во еден ден ќе ти речат дечко дај седни остај, не ти е денот.
Добро де, Тудор ја сјеба со потегот шо го фрли во оган на тешко гостување да дебитира, фудбалот е суров спорт понекогаш, некогаш ќе те крени во облаци некогаш ќе те тресни од земја.Не си во право, ама женско си, така што тешко ќе прифатиш дека не си во право.
Тешко гомно од човек испадна Тудор со овој потег, не е ни чудо што е тренер на Тотенхем.
Му е гајле на некој играч на Атлетико дека грдна пара давам секоја година за дресој, карти, чланарини и еден тон други глупости тие дури си го прчат во Мадрид и му течат милионите на сметка.