Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова шо го играме подолг период особено од пред Нова година е гадно дури. Разбирам имаш некој екипи ќе имаш проблеми да ги сузбиеш бункери и слично,некогаш ќе имат утакмици не ти ојт едноставно па ќе извлечеш победа на некој прекин,пенал ис слично али ова е таков очобол шо личит поќе на утакмици од Серија А. Ние ништо неиграме и ако освоиме титула нема да зошто ное играме којзнае како ептен конкуренцијата е катастрофална моментално. Дај боже да освоиме титула ама ако и догодина е истово лошо ни се пишит разбирам мораш негде деструктивно ама ова е ван памети веќе.

Se gleda premnogu psihicki jadat pritisok, poso nikoj od igrac do trener nemaat osvoeno premier liga.
Inace so mislite evo spored dosegasnoto za poty? Spored mene Gabriel prv kandidat pa Declan, Raya i Timber. Od napadov samo Trossard drugovo sve botovi sezonava.

Se gleda premnogu psihicki jadat pritisok, poso nikoj od igrac do trener nemaat osvoeno premier liga.
Inace so mislite evo spored dosegasnoto za poty? Spored mene Gabriel prv kandidat pa Declan, Raya i Timber. Od napadov samo Trossard drugovo sve botovi sezonava.
Ѓоко ни е еден од најбитните играчи сезонава, знам дека ќе се смеете на ова ама без него во тим не газат у средина, оти никој освен Хавертц ( али сезонава не може ритам да најде ) не прави притисок ко Ѓоко.

Ѓоко ни е еден од најбитните играчи сезонава, знам дека ќе се смеете на ова ама без него во тим не газат у средина, оти никој освен Хавертц ( али сезонава не може ритам да најде ) не прави притисок ко Ѓоко.
Машина е Викторче, се гура се тепа ко вол. Ни сам не е свесен колку ќотек јаде секој натпревар.

Деклан Рајс е машината сезонава. И Габриел исто.
Највеќе бодови испуштивме кога беше повреден он, и Москера/Хинкапи играа заедно во тандем.
Ама има и киксови правено.

Ги читам изјавиве на тренерот на Брајтон пред и после утакмицата, многу лито и бледо типче.:ROFLMAO:
Да не го воде он акаунтот на С.Л :pos:
Хинкапие во последно време се повеќе и повеќе ме бендисува како играе, човекот нема слабост во одбраната не може да го поминат.
+ чалнат е во главата, се жртвува за тимот става глава каде што некои не помислуват ни нога да стават :cuc:
1772714382462.png

Последно уредено:
Машина е Викторче, се гура се тепа ко вол. Ни сам не е свесен колку ќотек јаде секој натпревар.
се гура и тепа, повеќе го тепаат него што прави нешто позитивно, на прсти се бројат ситуациите во која излегол како победник во дуел со некој ПЛ дефанзивец.

Ги читам изјавиве на тренерот на Брајтон пред и после утакмицата, многу лито и бледо типче.:ROFLMAO:
Последниот збор извади ја буквата ʼтʼ и со мала модификација на буквите ќе го добиеш вистинскиот збор. :)

се гура и тепа, повеќе го тепаат него што прави нешто позитивно, на прсти се бројат ситуациите во која излегол како победник во дуел со некој ПЛ дефанзивец.
Па како да испадне победник, вчера снага дуел чист, фаул му свирнаа...Братот јаде ќотек ненормален, а само да помисли да врати му свират одма хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom