Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неее се прави наудрен со сила. И сам си свесен ако ја гледаше. Не мора да бидеш фан на Јувентус за да видиш дека беа оштетени со непостоечки црвен картон и ради тоа беа приморани да бркаат негатива со играч помалку 80 минути.
Бате ти на кој универзум живееш мене не ми е јасно. Човекот го повика во вар да го поништи жолтиот и да даде директен црвен. Ти излегуваш поголем судија од оние 5 со лиценца на натпреварот.Неее се прави наудрен со сила. И сам си свесен ако ја гледаше. Не мора да бидеш фан на Јувентус за да видиш дека беа оштетени со непостоечки црвен картон и ради тоа беа приморани да бркаат негатива со играч помалку 80 минути.
Јилмаз се фрлаше ко Барела, па никому ништо.
Тореира заслужи црвен, повторно никому ништо. Нејасно е како за пеналот не доби ни жолт.
Тоа е тоа, следна со Рома. Познавајќи ги Фигц, за инат ќе ја закажат у Сабота со надеж дека со што помалку одмор ќе гостуваат во Рим.
Тоа е тоа, следна со Рома. Познавајќи ги Фигц, за инат ќе ја закажат у Сабота со надеж дека со што помалку одмор ќе гостуваат во Рим.
Судијата треба да се самозапали за црвениот. Како можеше да гледа снимка и да даде црвен? Па по таа логика штом некој скокне ти легни под него и нормално ќе те нагази за црвен. Кели беше усмерен на скокот по топка и природно доскокна. Да не требаше да остане да лебди за да не го нагази?Бате ти на кој универзум живееш мене не ми е јасно. Човекот го повика во вар да го поништи жолтиот и да даде директен црвен. Ти излегуваш поголем судија од оние 5 со лиценца на натпреварот.
Смешќи невидени.
Sudijata dade zolt i ajt, tolku, vtor mu bese, gledase video samo za da znae dali da si ostane zoltiot, sto pak znacese crven i nisto nemase da smeni toa na teren, ili da lupne direkten crven, sto znaci pogolema suspenzija. Taka da sto vas vi menjase dali mu e vtor zut, ili direkten crven?Судијата треба да се самозапали за црвениот. Како можеше да гледа снимка и да даде црвен? Па по таа логика штом некој скокне ти легни под него и нормално ќе те нагази за црвен. Кели беше усмерен на скокот по топка и природно доскокна. Да не требаше да остане да лебди за да не го нагази?
Едно 80% од ваша фан база го смета црвениот за Весино од 2018 за непостоечки, а беше многу сличен, дури и со повеќе намера од оној вчера, па еве уште сме сите живи и здрави.Sudijata dade zolt i ajt, tolku, vtor mu bese, gledase video samo za da znae dali da si ostane zoltiot, sto pak znacese crven i nisto nemase da smeni toa na teren, ili da lupne direkten crven, sto znaci pogolema suspenzija. Taka da sto vas vi menjase dali mu e vtor zut, ili direkten crven?
I ova ne bese obicno nagazuvanje, mozese da mu ja poebe cela sezona, da mu iskine sve u tetiva, bese okarakterizirano ko opasen start i zatoa i gledase VAR, zasto toa e direkten crven. Ama pak ke recam, eve da ne gledase VAR, i? Ke ostanese na sila vtoriot zolt, sto pak vas nisto ne vi menuvase na teren, istoto ke bese.
E sea ako mislite i deka zolt karton tuka ne zasluzil, togas izlisno e bilo sto da se diskutira, terajte si taka.
Не Монде праведник, туку едно 100% од нормалниот свет го смета пва на Пјаниќ за директен црвен, а он не ни доби втор жолт на истиот натпревар, па тогаш мајмунот Киелини ќутеше... Нека ве избушат и Рома викендов па ни ЛШ да не видите и да плачете демек судиите се криви.Едно 80% од ваша фан база го смета црвениот за Весино од 2018 за непостоечки, а беше многу сличен, дури и со повеќе намера од оној вчера, па еве уште сме сите живи и здрави.
Инаку чист црвен беше она на Кели, да не се разбереме погрешно. Директен и тоа, одлична беше одлуката на судијата.
Јас имам замерка само на тоа што Тореира го заврши мечот без картон. Како прво на пеналот мораше да му даде жолт, а и после тоа имаше барем 2 старта, ама ептен го поштеди.

Rominih poslednjih sedam učešća u Ligi šampiona:Juventusovih poslednjih sedam učešća u Ligi šampiona:
• 2019 - ispali od Ajaksa
• 2020 - ispali od Liona
• 2021 - ispali od Porta
• 2022 - ispali od Viljareala
• 2023 - ispali u grupnoj fazi
• 2025 - ispali od PSV-a
• 2026 - ispali od Galatasaraja
Едно 80% од ваша фан база го смета црвениот за Весино од 2018 за непостоечки, а беше многу сличен, дури и со повеќе намера од оној вчера, па еве уште сме сите живи и здрави.
Инаку чист црвен беше она на Кели, да не се разбереме погрешно. Директен и тоа, одлична беше одлуката на судијата.
Јас имам замерка само на тоа што Тореира го заврши мечот без картон. Како прво на пеналот мораше да му даде жолт, а и после тоа имаше барем 2 старта, ама ептен го поштеди.
Juventusovih poslednjih sedam učešća u Ligi šampiona:
• 2019 - ispali od Ajaksa
• 2020 - ispali od Liona
• 2021 - ispali od Porta
• 2022 - ispali od Viljareala
• 2023 - ispali u grupnoj fazi
• 2025 - ispali od PSV-a
• 2026 - ispali od Galatasaraja
и поради ова причина и сега се тешат
Навистина е потребна целосна будност, демек ваков Милан е поголема закана за Интер и од што е Сити за Арсенал.