Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Уау, големиот праведник Мондо, чиста случајност и игра на среќа било што Интер во три години играл две финалиња во ЛШ, ама тоа што Интер излегол од факинг вториот од Норвешко првенство е реалноста, тука не станува муабет за никаква среќа, стативи и 40 удари кон гол, едноставно Бодо Глимт со 50 милиони тим вредност е прејак, и тоа ја одсликувало реалната ситуација...
Интер отпадна со два порази во двата меча. На гости и дома. Во ниедна секунда од тие 180 минути не беше ниту близу за да оди понатаму.

Не отпадна во продолжение, ниту на пенали.

Знам дека е тешко сами да се убедите дека тоа е нормално, дека Бодо е јак, ама за предводникот на Серија А со 10 поени предност и со скор 13 победи и 1 нерешено во последните 14 меча, тоа е срам над срамовите.

Не е дека ве фатија во лоша форма, не е дека имате 10 повредени или дека ви се случи нешто абнормално.
Просто толку ви е квалитетот.

Интер отпадна со два порази во двата меча. На гости и дома. Во ниедна секунда од тие 180 минути не беше ниту близу за да оди понатаму.

Не отпадна во продолжение, ниту на пенали.

Знам дека е тешко сами да се убедите дека тоа е нормално, дека Бодо е јак, ама за предводникот на Серија А со 10 поени предност и со скор 13 победи и 1 нерешено во последните 14 меча, тоа е срам над срамовите.

Не е дека ве фатија во лоша форма, не е дека имате 10 повредени или дека ви се случи нешто абнормално.
Просто толку ви е квалитетот.
Секако, лани ги избација Баерн и Барселона во двомеч, вчера има 50 удари на гол, сто стативи, примија гол ради кикс на Аканџи.

Едноставно ги потценија Бодо и Бодо имаа среќа... Не се елимимараат Баерн и Барса на среќа за да стигнеш до финале.

Ако Бодо е прејак, зашто Јувентус го победи во гости а во лига е 18 поени позади Интер?

Едноставно е, Бодо моментално е на ниво на Јувентус, може за нијанса подобар од нив и имаа среќа што го поминаа Интер, уште 10 двомеча да има Интер 10 пати ќе помине.

Нели слаба беше Италијанска лига? Како може шестиот да го тепа вториот од Германија?

Нели слаба беше Италијанска лига? Како може шестиот да го тепа вториот од Германија?
Германската е тука некаде со македонска лига, ако го тргнеш Баерн :D

hq720.jpg

Mnogu izglea vrtele trkalo na sreka juve so ovie openda, zhergova, keli, david, pa i boga bi go dodal tuka, mnogu random iminja i transferi se ova za niv, netipicni, zhergova mozda najnetipicen.

Za Openda citam deka pozajmicata e 4m evra, i 40m evra zadolzitelen otkup .... ako zavrsat nad 10to. Ovie moze zatoa periodov gubat bodovi u liga, ne znam sto im e poisplalivo, koj im gi dogovaral ovie sranja be. :pos:

Поише судиите се ноќна мора за Јувентус од било што друго.
Да имавме судиски третман и помош како Интер на пример, вечерва глатко проаѓавме.
Имавте вие посебен третман и завршивте во Серија Б...

Поише судиите се ноќна мора за Јувентус од било што друго.
Да имавме судиски третман и помош како Интер на пример, вечерва глатко проаѓавме.
Така е бро, тука ја мислам дека најмногу ве одраа судиите, иначе ...

1772062728604.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom