- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.359
- Поени од реакции
- 123.231
Сеа ќе ти пише да тренирам ја со жена ти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем некој да има корист од судиите во Италија, освен 5интер.Ти благодарам што ги опфати сите можни клетви кои може да се конструираат во македонскиот стандарден јазик.
Текстов ќе ми биде од значителна помош при тренирањето на АИ моделот за мојата тековна Магистерска работа за препознавање на хејт коментари на интернет. Мислам дека би постигнал 99% прецизност кога ќе го пуштам овој текст како тренинг множество.
* Мала шала бро, ама одличен е текстов за тренирање на АИ, без заебанција.

јбг не му тргаја денес како што му се тргаја 2022Кажете колку бода да ви броиме од оваа утакмица на крај на сезона? Реми ќе беше или Леао со макази гол ќе дадеше у 89та минута, ама пеналот го исече...
+ 1 или +3?
Ебате плачковците...
се женско на кур да му наденам од газо низ пичката да му излези куро и тој да гледа и да не можи ништо да преземи. Пичинини му го погодиле името да му го ебам сојо нечесен.

Пушти ја жена ти и ќе ти кажи кај можи да влези и кај можи да излези пенисо мој.Прегледај го приврзокот 470549
Се гледа дека овој женско во живот нема видено, да му се соблече некоја ќе мисли дека пичката и е пупакот.
Се гледа дека е некое исфрустирано човече при крај на нерви и едина утеха му е Милан во животот. Се повеќе и повеќе се тажни неговите постови колку и хехенца да добива. Нека реди мајки, сестри и жени колку сака неговиот микропенис не може ни препона да помине не па до дупка да стигне.
Серизоно проба се тоа што он го напиша, уметнички да ни го визуелизираш на форумов ?Прегледај го приврзокот 470549
Се гледа дека овој женско во живот нема видено, да му се соблече некоја ќе мисли дека пичката и е пупакот.
Се гледа дека е некое исфрустирано човече при крај на нерви и едина утеха му е Милан во животот. Се повеќе и повеќе се тажни неговите постови колку и хехенца да добива. Нека реди мајки, сестри и жени колку сака неговиот микропенис не може ни препона да помине не па до дупка да стигне.

свирчето да ти го ебам да ти експлодира кога ќе свириш и да останиш без вилица и без уста и без лице и со цевка во дупка во врато да се раниш
Со оглед на тоа дека од 2014 си на форумов, значи одамна толелираат.Edno vreme postoese blok/ban na temite, od koga pocna retardi da tolerirat na forumov?
Темава ќе го изгуби духот без него. Таман си е.Edno vreme postoese blok/ban na temite, od koga pocna retardi da tolerirat na forumov?
Edno vreme postoese blok/ban na temite, od koga pocna retardi da tolerirat na forumov?

Рандом пцовки, без никаква основа. Секој може да измисли 30 навреди и пцовки и да ги испише, ништо иновативно. Не знам што толку се палите, ко 4то одделенци.