Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да и Јувентус бојкотираа со Комо, и Лече со Интер, затоа го свиркаа Бастони, они ќе губат се додека правдата за Калулу не се исправи...Секоја чест за Милан, се солидаризираат со Калулу, затоа им попуштија на Парма.
Братов се родил во погрешен Свемир...Прегледај го приврзокот 470463
Што сакате од ваква дно од лига, дајте им ја уште од сега на Интер и ич не играјте. У секој свемир е фаул ова.
П.с џабе се курчите кога еден Бодо ве шамара кај што не можете да местите.
Прегледај го приврзокот 470463
Што сакате од ваква дно од лига, дајте им ја уште од сега на Интер и ич не играјте. У секој свемир е фаул ова.
П.с џабе се курчите кога еден Бодо ве шамара кај што не можете да местите.
Neka prodolzi i nedelava placenjeto, ovoj pat zaednicki.Плачете посилно, викнете и робијашите од вчера на помош.

Или тоа, или промашил терапијаБратов се родил во погрешен Свемир...
Да да лесно е сте се собрале безрбетници што топка не знаете што е и лупајте хехенцаБратов се родил во погрешен Свемир...
Добра терапија имаше Бодо со 3 гола, ќе плачете вие уште поише кога ќе испаднете, срам за цела лигаИли тоа, или промашил терапија
Не е поентата за тој еден поен, Леао имаше 100% шанса и ја оплеска. Во прво Пулишич имаше добра шанса. Работата е што немаа реализација а го имаа поседот, ама што вика еден другар коме је до поседа нек иде у катастар и така испадна на крај со лошата арбитража буквално шлаг на тортаНе не стварно, ве искина судијава вечерва, тој 1 поен ќе ви беше клучен да останете у борба за титула, сепак ќе бевте у едноцифрен заостаток.