Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
VO zivo
Paravision vs Mouz 2ka (2,20)
Автоматски споено мислење:

Momentalno vodi Paravision 1:0 vo mapi, pobedija na svojot pick dust.2 so rezultat 13:11, megjutoa slednite 2 mapi se Inferno i Mirage, kade sto ubeden sum deka Mouz glatko ke gi dobijat..

Судијата што денес ќе суди на Реал последен пат кога им судеше им даде 3 црвени картони. Од вчера е под страшен медиумски притисок, зад затворени врати којзнае шо се дешава.

Ако најдете некаде опција уплатете нешто ситно дека ќе им свирнат денес минимум 2 пенали, ако има таква опција сигурно е солиден коефициент.

Судијата што денес ќе суди на Реал последен пат кога им судеше им даде 3 црвени картони. Од вчера е под страшен медиумски притисок, зад затворени врати којзнае шо се дешава.

Ако најдете некаде опција уплатете нешто ситно дека ќе им свирнат денес минимум 2 пенали, ако има таква опција сигурно е солиден коефициент.

Да не мислеше за Осасуна?

Denes finale

Vitality vs Paravision 3:0 tocen (2.60)

Jas ne gledam na koja mapa bi mozel paravision da parira na vitality, do sega paravision se pokazaa najdobri na dust.2 ama vitaliti se doktori na mapava.. Bidejki e finale se igraat best of 5, odnosno treba 3 mapi da dobies.. Sve zavisi od rasporedot na mapite, na pocetok na utakmicata ke vidam kako ke stoi so pikovite i baniranjeto, ako prvite 3 mapi se dust2 mirage i overpass definitivno ke bide 3:0, edino mozebi na nuke da napravat problemi ili ancient, ama vitaliti definitivno ancient ke ja baniraat, dodeka drugive mozebi overpass da ja baniraat, ama nejse, na ostanatite 5 mapi posekako pojaki se vitaliti.. vcera vo polufinaleto gi zdrobija mongolite na svojot map pick, dodeka pak na pikot na mongolite mirage igraa prodolzetci ali ako se znae deka mongolite se edna od najjakite ekipi na mirage, dobro pominaa vitaliti.. Mislev poradi mirage ke bide 2:1 za vitality ali atom ja dobija mirage znaev deka ke bide 2:0, nejse vtorata mapa se igrase na dust2 i bea razneseni mongolite.. Zatoa velam, ako pikot na paravision bi bil dust2, ne bi rekol deka ke ja dobijat taa mapa, jer ovie doktori se.. Edini problem bi bula nuke, kade vitaliti ne se sjajni, ama nitu paravision ne se sjajni na nuke.. Na ancient isto ne se sjajni vitality ali oni ovaa mapa na pocetokot ke ja baniraat.. Sve zavisi od rasporedot, kako ke bidat birani 5te mapi, ama ne gledam problem za vitality.. Vo globala dvete ekipi se jaki na isti mapi ali na tie mapi za klasa se pojaki vitality.. Vprocem koeficientot za pobeda na Vitality e 1.15, ne gledam kako bi izgubile od paravision.. Sega ke prasate pa kako paravision dogura do finale, sigurno se jaki, oni dobra ekipa se, do sega gi izigraa site natprevari (5 vo grupa) i 2 vo plejof i site 7 utakmici gi izigraa so site mapi, odnosno 5 utakmici dobija 2:1 a na 2 izgubija 2:1... Premoreni se, dodeka vitaliti da ne recam glatko pobedija so turcite vo 1/4 finale so 2:0, vo grupite igraa samo 3 tekmi, na site 3 pobedija, samo edna bese 2:1 drugite bea 2:0.. znaci 4 natprevari 2:0 pobedija a samo na edna 2:1.. Glava za glava se pojaki igracite na vitaliti, timski se prejaki.. Paravision stigna do finalevo samo poradi nivniot in game lider, bidejki bea mnogu trpelivi, mapite koga bra teroristi gi zavrsuvaa vo posledni sekundi i haos pravea dodeka ja postavat bombata, megjutoa vitaliti se prejaki kako kanteri, veruvam deka toj haos glatko ke go sprecat, bidejki prejako ja cuvaat CT stranata..

Мене не ми е јасно зашто е затворено кладењето онлајн во кладилници како на пример Спортлајф. Каде што немаше видеолотарија и тој тип на игри него класична спорцка фудбал кладење...Иначе јасно е дека државна лотарија прави монопол но страната е безобразна и неподнослива. Кога се појави моцарт онлајн (која делеше ваучер 500 денари за тикет, и 100-150 спинови бонанца секој вторник и петок доколку играш слотови) мегавин беше со друга слика доделуваа по 100 спинови за нивните вип поени, цело време имаше некакви бонуси , имаше од лотарија кодови што даваа, моментот кога ги угасија моцарт 2вин и компанија мегавин почна дрско да не дава никакви бонуси а уште повеќе нејќам да коментирам за тоа колку им е лоша страната за кладење............Узас али нека се врати 2вин/моцарт све им е простено :))))))))))))

Во државава интернет обложувањето е сведено како на времето кога во САД во 20 век имаше прохибиција и забрана за алкохолот.
Не знам дали постои држава на овој континент на кој сме и ние како држава а да е толку многу ограничено обложувањето на интернет.
Многу странски интернет страници на обложувалници се блокирани од територија на МК, не ми е јасно, па има опција да не може да се регистрираат налози и да се прават финансиски трансакции, а тие земале и целосно блокирале да воопшто не можат ниту информативно да се отвораат страниците, да не може да се споредуваат коефициенти и понуда.

Сега ако одам во Србија, не можам одовде да отворам страниците на Моцарт, Адмирал бет, Сокер бет, Меридиан бет и останатите кладилници, туку само кога ќе поминам граница. Ужас.
Неодамна до пред 2 месеци чисто информативно отварав интернет страницата на лотарија на Хрватска, и се отвораше страницата чисто туристички проверував резултати од Еуроџекпот и лото извлекувања за Хрватска, ама веќе страницата не се отвора, дознав дека директно раководството на Хрватска лотарија забранило нивната интернет страница да се отвора од странски ИП адреси. Само од територија на Хрватска направиле да може нивната интернет страница да се отвора, а која е причината не знам, и од територија на Србија не се отвора страницата на Хрватска лотарија.
Претпоставка моја е дека илјадници ликови од регионот одат секоја година на сезонска работа во туристичкиот сектор во Хрватска и со тоа добиваат работни визи и трансакциска сметка за исплата на платите во банките во Хрватска и со тоа имаат можност да отвораат кориснички налози во Хрватска лотарија и веројатно и кога се враќаат во своите матични држави играле преку Хрватска лотарија, барем е тоа моето размислување.
И виделе овие од раководството на Хрватска лотарија и за да немаат проблеми со странски влади и држави одлучиле целосно да блокираат пристап за странските ИП Адреси.

Во државава интернет обложувањето е сведено како на времето кога во САД во 20 век имаше прохибиција и забрана за алкохолот.
Не знам дали постои држава на овој континент на кој сме и ние како држава а да е толку многу ограничено обложувањето на интернет.
Многу странски интернет страници на обложувалници се блокирани од територија на МК, не ми е јасно, па има опција да не може да се регистрираат налози и да се прават финансиски трансакции, а тие земале и целосно блокирале да воопшто не можат ниту информативно да се отвораат страниците, да не може да се споредуваат коефициенти и понуда.

Сега ако одам во Србија, не можам одовде да отворам страниците на Моцарт, Адмирал бет, Сокер бет, Меридиан бет и останатите кладилници, туку само кога ќе поминам граница. Ужас.
Неодамна до пред 2 месеци чисто информативно отварав интернет страницата на лотарија на Хрватска, и се отвораше страницата чисто туристички проверував резултати од Еуроџекпот и лото извлекувања за Хрватска, ама веќе страницата не се отвора, дознав дека директно раководството на Хрватска лотарија забранило нивната интернет страница да се отвора од странски ИП адреси. Само од територија на Хрватска направиле да може нивната интернет страница да се отвора, а која е причината не знам, и од територија на Србија не се отвора страницата на Хрватска лотарија.
Претпоставка моја е дека илјадници ликови од регионот одат секоја година на сезонска работа во туристичкиот сектор во Хрватска и со тоа добиваат работни визи и трансакциска сметка за исплата на платите во банките во Хрватска и со тоа имаат можност да отвораат кориснички налози во Хрватска лотарија и веројатно и кога се враќаат во своите матични држави играле преку Хрватска лотарија, барем е тоа моето размислување.
И виделе овие од раководството на Хрватска лотарија и за да немаат проблеми со странски влади и држави одлучиле целосно да блокираат пристап за странските ИП Адреси.
Потполно се согласувам , по мене две причини зашто направија монопол со мегавин е 1. Држaвна лотарија почна да губи многу клиенти пошто да бидеме реални повеќето почнаа да се префрлаат на моцарт кога се појави 2. Одкога се појави онлајн кладење многу малце луѓе имаше во кладилниците споредбено од денес а имаат отворено преееемногу места барем зборам од кај што сум ја , за пример во драчево имаш околу 10 кладилници буквално на секој ќош има 3 копачки 3 спортлајфа 2 моцарт 2 максбет и уште некоја мислам имаше
Катастрофа тоа што го наведе све е точно , треба да користиш ВПН јас така успевав да влезам на нив едно време ама не се исплати , пробав и на странската моцарт ама некако ми е под ризик и ја тргнав уште тогаш... Споредбено со србија во србија е подобро играњето на среќа пошто имаш 10 различни онлајн приредници и мозес да бираш каде сакаш да играш што е за мене одлично :) Притоа кај нас моцарт имаше стварно одлични бонуси што ќе изгубев кроз викендот знаеа да ми го вратат во неделата само од бонуси , иначе јас играм на ситно цело време и со сигурност можам да кажам дека моцарт беше единствена стрнаа кај што успеав да бидам во плус долго време :)
Мегавин е страна за коцкање на високо и за клиенти што ке влезат денеска со 10.000 евра и ке ги изгуби за пола саат и при тоа треба да е среќен сепак е тоа забава како што тврдат они. На пример јас сакам да ги бркам 1+ прво кога има многу утакмици викендот и ми успевало имам со 20че погодено 30,000 и 10к 2-3 пати а на мегавин на 90% утакмиците ти нуди или 2+ прво или ништо исто како и 3+ за одреднеи утакмици нема туку ти вика или 4+ или под друга опција нема што е катастрофа, НБА играчи исто неможеш да врзеш од една екипа повеќе, мегавин се пази да не изгуби денар од било што.
Безобразност на максимум, во 2026 да неможеш да пишеш тикет од дома...........................

Ke bidat lagani 3:0 za vitality, mapite se odbrani po ovoj redosled:

1. Overpass
2.Dust2
3.inferno
4.mirage
5.anubis

Back
На врв Bottom