Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе нека одјеби чоеков веќе. Нема толку дете некое да го клат да брани?
Страшно лошо, ова веќе не е смешно туку трагично...

Хахаха Војвода ни дава гол бе :pos: . А и овој Ди Грегорио е веќе за стрелање, кој го ебе...новиот Перуци, кур може само да му пуши на Перуци... од што е неспособен ќе нема ни да му го дигне.

Ми се одмили тимов еј кога ќе видам кој игра. Пијан Недвед да влезе сега ќе изгледа како трезен Недвед во неговите најдобри денови.

Жолтово магаре треба да одмори малце, Перин треба да биде стартер.
Јас третиот би го клал да брани, Перин не е ништо поарен нажалост. Тотално зарѓан.

Нека пакуваат еден од Дешамп или Алонсо одма. Нека не се лажат со ќелавиов да бил асален немаше да го шутнат од репрезентација. Тактички го насанка дечко што играше активно фудбал до вчера.

Настрана овие гомнава од тимот што нонстоп им ебаваме мајка на темава ама има ли побескрвно суштество од овој Мирети?

Ди Грегорио јас да сум ко тебе сам ќе побарам да ме сменат и срам ќе ми е да излезам уште еднаш на терен.
Автоматски споено мислење:

Нека пакуваат еден од Дешамп или Алонсо одма. Нека не се лажат со ќелавиов да бил асален немаше да го шутнат од репрезентација. Тактички го насанка дечко што играше активно фудбал до вчера.
Неможо 5 тренери криви да се. Квалитетот на играчиве е очигледно тој. Види им само интелегенција. Не тргнат работите како треба се губат. Одбраната мора прв приоритет да е летово со Гати и Коп како дефанзивци ништо не прајме, Бремер е веќе пола играч нажалост.
Автоматски споено мислење:

Пола тим е посран в гаќи. 2-3 гледам само да се дерат да барат да игра тимот другите се мочкат.

Средината ни е развлечена на сегде, нека земи нека смени во 433 нешто оти црно ни се пиши а од друга страна немаме играчи ни за то ... јбг

Последно уредено:
Нека се ебат. Не ги гледам поќе, најоптимист да си ќе те уништат овие. Дај боже, дај боже ЛШ да не фатат сакам сите да ги видам на клоци освен 2-3. СРАМОТА.

И да џабе ќе сменат тренер, можат и уште 6 да сменат. Друг е проблемот. ПРОСЕЦИ.

Лабаво до крај на сезона ни тв, само резултати, оди си на пиво. Уживај во живтот, овие ми го скратија повеќе кратно особено последните 5 сезони.

И овака и онака ништо не е останато од Јувентус кој го познаваме, дресојве се некој нов клуб, ново лого. Нека кршат гла натаму ама нека го сменат барем и името.

Се читкаме дечки 2026/27 сезона здравје боже. Имам далеку поголеми работи, обврски за фокусирање него ова лајно од неталентирана под просечна екипа Јувентус 2021.

Последно уредено:
Опенда, Дејвид, Кели, Петко, Станко....аааааааајт нека се гонат у курац

Против Пиза, Кремонезе и Парма лесно изгледаше, дојдоа Аталанта, Интер, Галата и Комо и видовме колку е часот.

Катастрофа сме, нема никаква разлика од Мота, Тудор или Спалети. Овој последниот успеа да залаже малку, ама тоа е.

Се читкаме дечки 2026/27 сезона здравје боже. Имам далеку поголеми работи, обврски за фокусирање него ова лајно од неталентирана под просечна екипа Јувентус 2021.

Ова повеќе ме погоди одколку поразот денес :( Немој Деви не не оставај сами да гинеме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom