UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Арсенал

• Атлетико Мадрид

• Борусија Дортмунд

• Барселона

• Баерн Минхен

• Челзи

• Интер

• Јувентус

• Ливерпул

• Манчестер Сити

• Наполи

• ПСЖ

• Реал Мадрид

• Дај Боже да би сите испаднале.

• Некој друг

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Бодо и во Лига Европа зимаше скалп на големи.
Имаат некоја интересна тактика што очигледно многу функционира и треба да се истражи.
Истите тие играчи од Бодо да ги однесеш во посилна лига, ќе изгледаат на аматери.

Aнри бара искреност :pos: . Истиот овој што фати цел фудбал како да е на ракомет, и ги исфрли Ирска од квалификации за Светско. Чудно, не помнам дека тогаш бил искрен.

Браво за Пизистрато, Пизострати, Пизистрасти или како и да се вика,
o_O

Престиани бе :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Уште па се жали упаљач му фрлиле,абе со фотеља би го гаѓал гомно провокаторско.
Не е упаљач. Ајкос е.

Се мобилизираа ѓупците сегашни и поранешни фудбалери во одбрана на мајмунчето и во напади на детето, па навреди, закани, најдолни и најгнасни работи, а нема ни доказ ни бутур дека му рекол нешто лошо на копилето. Најлошо е и белците се солидаризираа па пушат црнечки кај ќе стигнат и фигуративно и буквално. До кај стигнаа, да се кираџии во своја куќа, ама самите си се криви кој ги еба. За чудо само во Европа и Северна Америка, кај тшто живеат белци има расизам и посебни права и привилегии за црнците, во Африка, Јужна Америка за чудо нема расизам, или во превод само другите раси се заштитени од расизам, белците не се, слободно можиш да ги навредуваш, да ги напаѓаш врз основа на боја на кожа, да ги тепаш и да ги убиваш и да ги силуваш ако си црнец и тоа баш во Америките и Европа и никој никогаш нема да ти речи дека си расист, а некој белец му преречи на ѓупче гнасно дека провоцира и си ја бара бељата, одма судијата ги крсти рацете и активира протокол за расизам и земјата престанува да се врти. Ако, сами си се криви, станаа мекуши, станаа педери, станаа либерали, ама сето то знајме кој е позади, еврејските носиња.
Брату, твоите постови се читаат со ова во позадина:

The racist act that Vini was a victim of is not linked to his behavior, but to the color od his skin.

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

И сега здраворазумен човек треба да го проголта ова срање? Затоа што Винициус е единствениот црнец шо игра во Европа.

IMG_2121.jpeg

The racist act that Vini was a victim of is not linked to his behavior, but to the color od his skin.

:LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

И сега здраворазумен човек треба да го проголта ова срање? Затоа што Винициус е единствениот црнец шо игра во Европа.

Прегледај го приврзокот 470164
Дијагноза е ова.

Вицинус да беше белец, жут,зелен истиот хејт ќе го јадеше.

Дали ќе го викаа мајмун, педер, ретард небитно битно ќе беше хејтан.

Па на Фиго свинска глава му фрлаа, пошо е белец ли било тоа?? Среќа не е муслиман иначе одма ќе рипнеа....

Прегледај го приврзокот 470164
Тој е тој - секогаш жртва менталитет. А фактот е дека се најмрзоволните, забушавачки суштества кој на првата пречка одма на бојата на кожата се вадат со цел така да просперираат.

Не ги можам поќе. Секоја чест на исклучоци, ги има реално ова е веќе од година во година се по одвратно и по одвратно. Оти никој не збора за Расизам кога на на Балканците во Италија им скандираат - Ѓуптин, ги пцујат? Оти тогаш не застанат меч? Оти во Африка не опулат како се третирани белците? Дека ако шеташ на улица во Гана го ајде стапот?

Вичиниус плачкото. Не памтам генерација да имало на фудбалери толкави мекуши ко овие. Па уште ќе ми биле на ниво на Меси, Роналдо, Марадона итн... за греота.

Od uvek nejasno mi bilo ova, eve momentalnata situacija e vakva, navivaci imaat pravo da ti pcujat majka, da povikuvaat na smrt na tvoeto semejstvo ili tebe licno da ti go posakaat toa, i toa e ok, ama ako pravat majmunski krici, e togas se pali alarmot, pa prvoto e 100 pati poloso be majkata da vi ja iznaebam.

Ili, vinisius ima pravo da ti pcue majka, sestra, zena, deca, ama ti nemas pravo da mu reces deka e glupav majmun. I kako ova eve ima logika, ustvari nema, ko i 90% od rabotite u svetov koga ke razmislis.

I ne go obvinuvam vinisius konkretno za ova ama go zemam ko primer momentalno zasto e najgolem provokator od crncive i u zadnje vreme 70% od vakvite desavki se povrzani so nego, ama ova generalno e problem, zasto bas taka stojat rabotite, na fudbalerite im e dozvoleno sve da zborat, 200 pati polosi raboti od toj navoden rasizam, ama koga ke se koristi termin ko majmun e togas duri i protokoli se aktiviraat na Fifa i Uefa, abe bog da cuva. I ne mi e jasno drugive sto kjutat za ova, pa kazi si be na pres, on ako mi pcue familija ne majmun, celo zivotinsko carstvo ke mu go navedam i ic kur ne me boli, na koja osnova postoi piedestal tuka, rangiranje na navredi, ili sve ke opfatis kako problem ili nosete se u tri lepe.

A ja ako se prasuem, sekakov thrash talk bi dozvoluval, bar megju igracite i neka si gi resat oni rabotite na teren ko sto si znaat, od uvek ova postoelo vo sekoj vakov sport, organizirano rasisticko navivanje ili bilo kakvo protiv odreden igrac, ako toa stvarno nadminuva granici, dali rasisticki ili generalno univerzalni covecki granici, togas samo bi razbral ako ima reakcija so prekini i ostali sranja.

Od uvek nejasno mi bilo ova, eve momentalnata situacija e vakva, navivaci imaat pravo da ti pcujat majka, da povikuvaat na smrt na tvoeto semejstvo ili tebe licno da ti go posakaat toa, i toa e ok, ama ako pravat majmunski krici, e togas se pali alarmot, pa prvoto e 100 pati poloso be majkata da vi ja iznaebam.

Ili, vinisius ima pravo da ti pcue majka, sestra, zena, deca, ama ti nemas pravo da mu reces deka e glupav majmun. I kako ova eve ima logika, ustvari nema, ko i 90% od rabotite u svetov koga ke razmislis.

I ne go obvinuvam vinisius konkretno za ova ama go zemam ko primer momentalno zasto e najgolem provokator od crncive i u zadnje vreme 70% od vakvite desavki se povrzani so nego, ama ova generalno e problem, zasto bas taka stojat rabotite, na fudbalerite im e dozvoleno sve da zborat, 200 pati polosi raboti od toj navoden rasizam, ama koga ke se koristi termin ko majmun e togas duri i protokoli se aktiviraat na Fifa i Uefa, abe bog da cuva. I ne mi e jasno drugive sto kjutat za ova, pa kazi si be na pres, on ako mi pcue familija ne majmun, celo zivotinsko carstvo ke mu go navedam i ic kur ne me boli, na koja osnova postoi piedestal tuka, rangiranje na navredi, ili sve ke opfatis kako problem ili nosete se u tri lepe.

A ja ako se prasuem, sekakov thrash talk bi dozvoluval, bar megju igracite i neka si gi resat oni rabotite na teren ko sto si znaat, od uvek ova postoelo vo sekoj vakov sport, organizirano rasisticko navivanje ili bilo kakvo protiv odreden igrac, ako toa stvarno nadminuva granici, dali rasisticki ili generalno univerzalni covecki granici, togas samo bi razbral ako ima reakcija so prekini i ostali sranja.
И јас се сложувам за ова, по која основа расизмот е поголема навреда од фамилија?

Тоа е во таков лажен и ретардиран медиумски свет живееме и треба да го прифатиме тоа..што сака нека прави Винисиус тоа е негово право, тие што го чуваат треба да му влезат јако и да го исповредат онака подло доколку тој провоцира па нека плачи после...а тоа е многу лесно да го направиш со оглед на тоа дека секој фудбалер има слаби точки како човечко суштество.

И самите се свесни дека припаѓаат на нижа раса и затоа се лутат кога некој ќе ги нарече со вистинското име - негро, црнец, не е навреда туку факт, ама од тој факт се навредуваат и е расизам, за разлика од нив кога за белците ќе кажат белци, тие не се лутат туку се гордеат со тој факт, го прифаќаат, виша раса, интелигентна, нема расизам, да белци сме и горди. Освен ретардираните либерали.

Баш ме интересира како ке докажат дека го кажал Мајмун. Очигледно дека ја покри устата, микрофони нема. Ке му веруваат на Винициус?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom