Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Кога си втор на линијата на тронот.. можеш да имаш било какви фетиши зад затворени врати!
Ама "потенцијалната" кралица треба да биде "принцеза", не пачавра собрана од улица!

Мада и данциве кога ги гледам, дека и нивната кралица се мавала со Епштајн..

Ма све е труло! Смрди на умрено цела аристократија!

Пробуваш логика да бараш во документи каде нема 1 нормален. Глеаш дека сите се со некаква дијагноза... ние ги читаме и им се чудиме, за нив тоа е една обична дневна ситуација. Тие вредности што мислиме дека треба да ги има една „кралска“ фамилија умреле пред 50 години. Сеа у курац се отидени тотално.

Ако мене ме прашуваш, колку и да звучи расистички, принц на обединето кралство е доста понижувачки да земе мелез за жена. Ама па гледаме дека и тоа нивно кралство е тотално забегано, така да... пак доаѓаме на почеток, бараме логика кај ретардирани индивидуи.

Кога си втор на линијата на тронот.. можеш да имаш било какви фетиши зад затворени врати!
Ама "потенцијалната" кралица треба да биде "принцеза", не пачавра собрана од улица!

Мада и данциве кога ги гледам, дека и нивната кралица се мавала со Епштајн..

Ма све е труло! Смрди на умрено цела аристократија!
Затоа што е труло затоа е аристократија....дијалектика, ние сме научени да судиме по фасадата а она е помалку од 1% од реалноста....затоа луѓето се лажат нон стоп.

Таман работа да сме генерализирале... Во правo си: Не сите Евреи се олигарси-сатанистичко-педофилски гомна, ама (скоро) сите олигарси-сатанистичко-педофилски гомна се Евреи. Другата страна од паричката која вели дека не сите муслимани се терористи, ама (скоро) сите терористи се муслимани.

Има таман доволно исклучоци за да го потврдат правилото.

Сега зошто не е офтопик: Ваквите срања со педофилско-сатанистички срања служат за од владеачката класа да направат психопати.
Притоа дури и некој што не е психопат или педофил, ама е доволно амбициозен за да направи секакви срања за да ја исполни амбициозноста - се десензитивира и станува психопат, веројатно и педофил. Тоа е цената што се плаќа за тие функции, и тоа е обуката која се поминува за да се „оспособи“ да прави секакви срања - како почнување војни во кои гинат стотици илјади и милиони негови сонародници.

Примери имаш безброј, а таквите како Епштајн се алатките за врбување влијателни луѓе и нивно компромитирање, и создавање психопати и марионети од нив.
Автоматски споено мислење:

Ти Тенеќе направи огромен напредок во осознавање на реалноста во која живееш. Еони си понапред од нафо екипата на која и припаѓаше а кои останаа затуцани и не излегоа од сопственото незнање. И тоа е констатација, не е комплимент. Но ова со елитата/олгарсите е следниот чекор, следното ниво на непријатна реалност со која треба да се соочиш. На прав пат си, не застанувај.

yes-nod.gif

Велам да не се претерува оти не е здраво. Иначе ќе стасаме ниво на @Audiofil и за се ќе ни бидат криви Москополе и Папата.

Велам да не се претерува оти не е здраво. Иначе ќе стасаме ниво на @Audiofil и за се ќе ни бидат криви Москополе и Папата.
Поголем пластелин од тебе нема на форумот.И мало дете може да си го обликува како сака и по своите потреби ете до толкав безрбетник:
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Ex-Prince Andrew Accused of Watching Young Girl Being Tortured​

A tip cited in a July 2020 FBI report describes an alleged mid-1990s incident. The claim says Ghislaine strapped a girl to a table and “tortured [her] with electrical shocks.” She was believed to be around six to eight years old. Andrew and several other men allegedly watched at Frogmore Cottage in Windsor.

Гледав еден документарец за Соломон.
Жртвувале деца. Во долината Хином, непосредно до Ерусалим. Богот им се викал Молек, бил прикажан со рогови.
Најчесто ги затворале бебињата во глинени грниња и ги пикале во оган. Чадот се гледал од Ерусалим.

Не ми се верува кој тоа сум бранел. Јас се водев буквално од убедувања на Холокаустот, дека биле малцинство и како такви 'жртви' јас дури имав и симпатии со нив како народ и ми беа симбол за отпор и непокорливост. Се што ќе се кажеше за нив опишував ко теорија на заговор и не се замарав.
Одбивав да верувам дека се некакви 'елити' кој правеле ритуали. Но, сето ова е претерано евидентно. Ужасно е да знаеш дека си бил на страната од некој кој е спремен да направи такви ужасни работи.
Во долината до Ерусалим се најдени такви грниња од времето на Соломон - полни со бебешки коски.

Исусе Христе меѓу какви тоа 'луѓе' си чекорел ти.
Искрено за таквите како тебе воопшто не ми е жал и покрај сите докази сега сте некако освестени. Не сте за жалење и да ви се случи нешто покрај сите докази.

За Праведниот Соломон не знаеме точно шо праел, освен дека подоцна во неговиот живот ги запоставува Божјите заповеди, едноставно отпаднува, станува отпадник (apostasy), но покасно се покајува за своите дела. Зато и чинот му е даден "праведен", праведен цар, старозаветен пророк.

Треба детално да се истражи и потврди, шо е измислено од луѓето а шо точно праел, од примарни извори ако воопшто има или секундарни или терцијарни извори.

Ако гледаме така и Дракула според митовите на германците и унгарците убивал луѓе и деца и се капел во нивната крв и ги јадел, а то воопшто не е ни точно.

И до ден денеска евреите жртвуваат бебиња на демонот Молок. Сите антички богови се демони. Талмудот е смрдеж вавилонски, окултистички, таму е направен од равините. Масонеријата и комунизмот се дел од талмудот од кабалата.

Еве едно видео шо многу одамна ми е гледано, уште ко излезе а го сметаа како тебе ликој како теорија на заговор. Такви слепи, слепци иако доказите пред нив.

Таквите како тебе, не знаете шо е "теорија на заговор". Просто преведено претпоставка на муабети. Самиот збор теорија во овај контекст значи "претпоставувам". А претпоставката не е егзактна вистина. Теоријата била таа, мојата теорија е оваа, која е таа ваша "теорија" цело време? Кажи јас претпоставувам и точка.

Еве евреинот сумиран во една сцена од нашето детство. 100 пати ми е прегледан и никогаш не ми текнало. Hidden in plain sight. Јазикот на робовите, и му дава злато за да му служи. И му вели, принцу мој.

Искрено за таквите како тебе воопшто не ми е жал и покрај сите докази сега сте некако освестени. Не сте за жалење и да ви се случи нешто покрај сите докази.

За Праведниот Соломон не знаеме точно шо праел, освен дека подоцна во неговиот живот ги запоставува Божјите заповеди, едноставно отпаднува, станува отпадник (apostasy), но покасно се покајува за своите дела. Зато и чинот му е даден "праведен", праведен цар, старозаветен пророк.

Треба детално да се истражи и потврди, шо е измислено од луѓето а шо точно праел, од примарни извори ако воопшто има или секундарни или терцијарни извори.

Ако гледаме така и Дракула според митовите на германците и унгарците убивал луѓе и деца и се капел во нивната крв и ги јадел, а то воопшто не е ни точно.

И до ден денеска евреите жртвуваат бебиња на демонот Молок. Сите антички богови се демони. Талмудот е смрдеж вавилонски, окултистички, таму е направен од равините. Масонеријата и комунизмот се дел од талмудот од кабалата.

Еве едно видео шо многу одамна ми е гледано, уште ко излезе а го сметаа како тебе ликој како теорија на заговор. Такви слепи, слепци иако доказите пред нив.

Таквите како тебе, не знаете шо е "теорија на заговор". Просто преведено претпоставка на муабети. Самиот збор теорија во овај контекст значи "претпоставувам". А претпоставката не е егзактна вистина. Теоријата била таа, мојата теорија е оваа, која е таа ваша "теорија" цело време? Кажи јас претпоставувам и точка.

Еве евреинот сумиран во една сцена од нашето детство. 100 пати ми е прегледан и никогаш не ми текнало. Hidden in plain sight. Јазикот на робовите, и му дава злато за да му служи. И му вели, принцу мој.

Eве со тајмстамп, пошто знам со какви колеги овде си имаме работа. За повеќето не очекувај дека ќе гледаат долго видео па макар овака неверојатно важно. :-/

Еве директно на еден важен дел (а ги има многу):

Скечов на Рики баш како за Епштајн и Диди е.

Ахахаха... Ова за црн хумор е, ама Рики е јебено добар комичар.
Цитат: „Fuck the little black one you biggot!“ :LOL: :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom