- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.763
- Поени од реакции
- 19.642
Oni ne bi smeele da obozavaat takvi "bogovi", no sam zakluci dali go pravat toa ili ne.Значи сепак се работи за сатанинтичка секта која нема врска само со евреите .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oni ne bi smeele da obozavaat takvi "bogovi", no sam zakluci dali go pravat toa ili ne.Значи сепак се работи за сатанинтичка секта која нема врска само со евреите .
Поентата ми беше дека овие ритуали не се дел од еврејската религија. Шом ги правелетие ритуали се откажале од Тората. Со самото тоа не се евреи или?Oni ne bi smeele da obozavaat takvi "bogovi", no sam zakluci dali go pravat toa ili ne.

Znaes jas sto mislam, vaka laicki? Deka Evreite nasledile nekoj magiski sistem od dreven Egipet i prakticiraat takvi raboti, iako im e strogo zabraneto vo Torata. Golem del od nivnite najmokni luge se bavat so toa - no ne znaci deka i drugite ne tolku mokni ne go pravat toa, i sekogas kade ima vakvi raboti, degenerizam i slicno, ima i Evrei vo blizina. Zatoa i se otpadnici od Boga.Поентата ми беше дека овие ритуали не се дел од еврејската религија. Шом ги правелетие ритуали се откажале од Тората. Со самото тоа не се евреи или?![]()
И не само тие.Поголемиот дел од западната елита независно дали се или не се евреи се занимавале со окултизам.Страшни работи.А најчудно ми е шо ортодоксни евреи на неколку пати се судираат со ционисти.Znaes jas sto mislam, vaka laicki? Deka Evreite nasledile nekoj magiski sistem od dreven Egipet i prakticiraat takvi raboti, iako im e strogo zabraneto vo Torata. Golem del od nivnite najmokni luge se bavat so toa - no ne znaci deka i drugite ne tolku mokni ne go pravat toa, i sekogas kade ima vakvi raboti, degenerizam i slicno, ima i Evrei vo blizina.
Mozda i lupam gluposti.
Таман работа да сме генерализирале... Во правo си: Не сите Евреи се олигарси-сатанистичко-педофилски гомна, ама (скоро) сите олигарси-сатанистичко-педофилски гомна се Евреи. Другата страна од паричката која вели дека не сите муслимани се терористи, ама (скоро) сите терористи се муслимани.Многу е лесно со документите на Епштајн да се забега многу многу длабоко во зајачката дупка.
Не ја генерализирајте цела еврејска популација.
И намалете со офтопик.
Не е никаков ученик, он е само човек кој имал еден став врз база на информациите кои ги имал во моментот, а потоа го сменил ставот, исто така врз база на (новодојдени) информации.Добар џак е Тенеќе, барем не пати од когнитивна дисонанца.
Aбе не е само Тората, не го заборавај Талмудот. Го имаш онлајн, разгледај што пишува во него после наврати на сопственава теза.Поентата ми беше дека овие ритуали не се дел од еврејската религија. Шом ги правелетие ритуали се откажале од Тората. Со самото тоа не се евреи или?![]()
Далеку од тоа дека мењаат став така лесно луѓето. Све што лично некого го засега е многу тешко за промена, тешко се прифаќа фактот дека некој го ебел у здрав мозок некого.Не е никаков ученик, он е само човек кој имал еден став врз база на информациите кои ги имал во моментот, а потоа го сменил ставот, исто така врз база на (новодојдени) информации.
Генерално, така прават сите.
Еве ја на пример, верував во сатанизмот на елитите, изопаченоста и култизмот, но сеуште ми е малку тешкичко да верувам дека они мислат оти има некоја течност што се цеди од деца, а која има магични ефекти врз тие кои ја пијат. Можда ќе сменам мислење.
www.instagram.com
Мислам дека се употребува како misnomer. Самата супстанца не доведува до ефектите кои се наведуваат.А за аденохромот и ја немам некој став....ама кај има чад таму има и оган. Не е фората у самата супстанца најверојатно, фората е у тоа што на кој начин е дојдено до неа. Ако е поврзана со нешто тогаш е тоа храна за ентитетите со кои се опседнати овие куртониве и преку нив фактички доаѓаат до бенефитите....магичните својства што викаш.
Не ми е јасно како тие Ми5, Ми6 курци-палци што у холивудските филмови се неприкосновени..Прегледај го приврзокот 470126
не ми е јасно кој бил муабетот во кралското семејство кога Хари се женел со Меган Маркл, а вујко му веќе ја поминал на јахта
инаку детска крв е високо ценета поради адренохром. Поради тоа постојат чекори пред да им биде крвта конзумирана на децата кои треба да бидат идеално на возраст од 5 години или помали. Жртвата прво се трауматизира така што телото ќе излачи поголема количина на адреналин, кој потоа оксидира и се добива супстанца како адренохром во крвта. После тоа следи ритуалистичко убиство каде се расекува грлото на детето и крвта истекува во пехар кој потоа се предава од "човек на човек" на церемонијата. На крај се конзумира месото од детето.
Не ми е јасно како тие Ми5, Ми6 курци-палци што у холивудските филмови се неприкосновени..
Не го тргнале Хари настрана да му кажат дека вујко му му ја пердашел симпатијата, и да ја батали уште пред да почне!
(ако и воопшто можел да продолжи после тоа..)
Изгледа нешто стварно је труло у државој Данско..
Кога си втор на линијата на тронот.. можеш да имаш било какви фетиши зад затворени врати!Па може му кажале па затоа и ја земал. Чудни фетиши имаат луѓето