Албуми со самолепливи сликички

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Lumii_20260218_150006440 (1).jpgLumii_20260218_150018979 (1).jpg

Нешто од детсвото што собиравме со сестра ми, преубај времиња :love:
Полни се комплетно Покемон малиот што се паѓаа сличиња во кроасани, Драгон бол, Бејблејд, Наруто, животинско царство и Симсонови.
Нинџа желки фали едно, Бакуган 4 и другите по повеќе фалат точно незз. Парите што ми ги даваа моите да ги трошам за јадење на училиште беа трошени за сличиња, гладував по цел ден дека побитни ми беа сличињата хаха.

Adrenalyn XL серијата на Панини конечно во Македонија. Браво!

4448.jpg
Автоматски споено мислење:

Adrenalyn XL серијата на Панини конечно во Македонија. Браво!
Moра да понудат и уште нешто затоа што нели сега немаат дозвола за официјален албум со сликички за европско. За светското ќе имаат ли албум?

Абе дај нека напраат нешто за тенис, ракомет.. Разбирам повеќе има интерес за фудбал и можеби кошарка ама нека се испроба нешто и со друг поатрактивен спорт.

Последно уредено:
1771594540728.png
Ова ќе им е изла последно првенство на Панини, со 48 репрезентации ќе има 1000 слики сигурно, да го собереш вајда треба да одвоиш некои 500€.

Прегледај го приврзокот 470198
Ова ќе им е изла последно првенство на Панини, со 48 репрезентации ќе има 1000 слики сигурно, да го собереш вајда треба да одвоиш некои 500€.
Па не мора Панини и дистрибутерите да се богатат правопропорционално. На толкав број на сликички им се исплаќа да се троа поефтини подостапни за поширок пазар, а не лупни цена 50-60 ден пакетче со 5 сликички. Да се такви, да ги пуштат 40 ден за 6 сликички, би имало топ продажба и обрт.

За жал не размислуваат така и они, реалноста е дека за 5 сликички цената ќе е барем 1 евро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom