Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Играм фифа менаџер кампања, 7ма сезона веќе склопив страшен тим 3 пати освојувам лш значи газење.

Доаѓа Челзи на сред полноќ ми активира клаузула на Јамал 525 милиони евра, му дава на цигото 580 илади евра неделна плата наспроти моите 200. Им го откупувам повторно за 600 милиони, прифаќаат, доаѓа цигото да преговара за плата му нудам 650к и агентот вика your offer is a bit of a insult, и стануваат си одат. :facepalm:

Значи и во игрите во софтверот веќе ставаат од таа циганската маја, ништо не е свето веќе на оваа топка. Сега ќе пуштам скаути само во Германија и Норвешка ќе го направам тимот јавољ мај фирар со бели блондини машини.(y)

IMG_2116.jpeg

Animated GIF

Не знам дали се памти правилото дека приватна зона е колку што ни е досегот на раката кога ќе ја исправиме.
Фаќање за рака, дланка, у движење поготово. Ми ги гаси сите штекери во глава.
Исто како и дишење у фаца.
Пак оф и почитувајте приватност.

Си простувам себеси.Ќе престанам да бидам толку строга кон себе.
Не е се моја вина.
Направив колку што знаев и колку што можев во тој момент.Ќе си дадам време.Ќе помине и ова. И верувам…Се ќе биде во ред. Полека, ама ќе биде... :)

Драа

Ром бом боле
Боле боле виски
Инди шфепси
Марио на пепси

Слушнаја сам га низ различни генерацие на мали деца.

Кој га измисли овој?
Име и презиме има ли?

:zver:

Неброено пати имам пишувано на тема жени и каков профил на маж сакаат, дека најчесто тоа е сељакот. Денес имам совршен пример на тоа каков маж сакаат грото жени, да и тие, уствари особено и тие што викаат јас не сум како другите жени, ако тој маж беше пицерија.

Малце контекст. Во Скопје неодамна се отворила некоја пицерија и денеска ми се појави на Фејсбук нивна реклама. Е сега овие да не ти правеле од тие класичните типови на пица како капричиоза, везувио, кватро стаџоне итн, туку да ти правеле некои посебни со кур од овца и слично. Добро, до тука ок, нивна кафана, нивно мени. Е арно ама луѓе ко луѓе се јавувале и прашувале дали прават капричиоза оти тоа е онаа "стандардната" пица и луѓето таква сакаат. Господата од "елитната" пицерија се изнервируваат и прават ваква реклама за "простите сељачишта" кои прашуваат за капричиоза, "пицата за простаци". Сакате капричиоза? Добро, нема проблем, ќе ви ја направиме и ќе ви ја наплатиме 1500 денари затоа што сте сељаци. Обично ваквите постови, рилсови, видеа кога ќе ги начекате на интернет завршуваат со пораката "Don't be like this" на пример:

1771674197957.png

ама во случајов на сингл машките им го порачувам следново: момци ако сакате статистички поголем успех со жени бидете буквално она што пицеријава го прави. Со точно онаков став каков што има тој сељакот со ножот и зимската капа од последниот слајд. Таквите успеваат. Заслужија бесплатна реклама.

Крцкај и i_smile_and_eat се во Skopje.​

19 ч. ·

Дојди.
Ќе ти го кренеме стандардот без да те прашаме.
После нас, мериш поинаку.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Последно уредено:
Драга,

Ако нешто добро дојде со AI-то, тоа што го уби оној тренд на секој ХР на линкдин како вештина се учи, а не се учи менталитет, ко сите од нив да се на ниво Зигмунд Фројд да проценат менталитет во саат време муабет, а не приглупи и приучени гуски кои што работат во компанија што стиснатоста си ја маскира со ние цениме менталитет овде, ко да идеш на Вол Стрит да работиш. Сега веќе слабо се бара менталитет а, ќутите ко путки под кошуља а?
Хк пу.
#РаботниТрендовиОдКоиМиСеКења

Draga,

ne znam koga bese i u koja tema Vlade mkd imase pisano deka zenite gi pali nebanjat maz t.e. sto smrdi na testosteron i vecerva t.e. sega bas go potrvrduvam toa.
Skoro 2 nedeli nebanjat iskociv na svirka, se oizurkav se iznaskokav i si fativ ne edna nego 2 zeni. Ednata 54 god vtorata 38 god. Jbg me sakat milfarinja.
Momentalno odmarman posle prva partija so prvata mamicka 54 god. 38 godisnata ke bide razmontirana nekoj sleden den.

Se citame utre ako stanam ziv, 54 godisnava ima pogolem apetit od 20godisna.
pozz

Прочка.

Ден кога сите ќе бараат прошка, и од утре по старо.
За вакво работи сум контрадикторна, не сум чоек шо простува лесно. За ситници само, пошто верувам дека некои луѓе заслужуваат втора шанса.
Иначе сум злопамтило. Ако ми згрешиш, ќе ти вратам. Така шо неам шо да простувам. Сакам да сме =.
Некои луѓе ми се толку згадени, шо неќам ни да им вратам и сум ги остаила у рацете на Господ.
Он нека простува или казнува ако мисли. Гледа повеќе од мене. Ја знам со мене кој каков е.
Прошка искрена и од душа, барам само од моите и Господ искрено.
И онака сите тераат пак по исто.

Драга
претходно ти пишав на страница 2864 за лотото, синоќа сум потрефил 4 погодока, нема откажување додека не ги погодам броевите во комбинацијата.
Што би отпеала пејачката од Австралија - Sia ,, Never give up''.

Играм само кога е над пола милион евра премијата т.е да вреди премијата, ама и тоа не уплаќам секое коло изгубив интерес, повремено кога е висока премијата уплаќам по 2 комбинации, е дали е местенка премијата на лотото тоа којзнае, господ само знае и се гледа што се прави.
Инаку во Рамстор молот какви гради и цицки има таа женската која работи таму, со мерак да се уплаќа таму.
Пред 20-тина денови таа атрактивната женска донела друга помалку атрактивна женска да ја обучува да работи таму, и слушам разговорот и таа со цицките вели дека лани работела на море во Хрватска во киоск на Хрватската лотарија, можеби и годинава ќе отиде пак таму на сезона да работи за Хрватска лотарија, па затоа ја донела таа другата да ја обучува да работи во Рамстор молот.
Ајде за недела дена ќе отидам во Рамстор да уплатам лото комбинации, можеби дотогаш уште нема да се извлече премијата, а и атрактивната женска можеби уште ќе е во Рамстор молот, да се ужива во убавиот поглед. ;)

Attachments

• 4.jpg
    4.jpg
    76,7 KB · Прегледи: 25

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom