Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На десетокласен тим им играш без напаѓач, мислиш Реал, Барса, Баерн, Псж се споиле у еден тим против Јуве.
Па и немаме реално напаѓач. Двата се повредени. Опенда е некој си хибрид и губи дуели против 3то класни дефанзивци не пак тука да бара нешто.
Автоматски споено мислење:

Пукна петардата. Без Бремер назад се чотки. Толку. Ќе го гледам од година баш ме занима летово шо ќе напрат.

Овие не се ни свесни со какви дебили се бламираат. Па Галата ќе испие 17 гола од Ливерпул или Тотенхем. Доказ за тоа е ланскиот пораз на ПСВ од Арсенал од 1-7. Елкан, дај загини у сообраќајка ако мислиш Јуве да тапка и да глуми Болоња.

Една сезона без ЛШ со тотален рестсрт и продавање на се освен 3-4 ќе е чекор во прав правец.

Бре бре ама ѓи измаваа. Ај што ги надиграа, па и овие лабаво прават грешки на 5 мин и ноншалантно дриблаат у 16 ник. И дај нека му дадат шанса на некое дете на гол, па полош од овој голман ја мислам нема моментално на свет.

Бре бре ама ѓи измаваа. Ај што ги надиграа, па и овие лабаво прават грешки на 5 мин и ноншалантно дриблаат у 16 ник. И дај нека му дадат шанса на некое дете на гол, па полош од овој голман ја мислам нема моментално на свет.
Кретенов што ни го донесе Мота од 1 шут по 2 гола прима. Послаб голман не сум видел ни на рекреативен термин во балон.

• Ми се допаѓа
Reactions: 433
19/20 - Лион
20/21 - Порто
21/22 - Вилереал (понижување 0:3 дома)
22/23 - групи ЛШ + Севиља во ЛЕ
24/25 - ПСВ
25/26 - Галатасарај (понижување со петарда)

Сериозно треба да се замислиме на каков потпросечен клуб спаднавме после 2020 година.

Колку и да губевме порано, сепак не се споредуваат порази и испаѓања од Баерн, Реал и Барса наспроти овие аматерски екипи погоре наведени.

19/20 - Лион
20/21 - Порто
21/22 - Вилереал (понижување 0:3 дома)
22/23 - групи ЛШ + Севиља во ЛЕ
24/25 - ПСВ
25/26 - Галатасарај (понижување со петарда)

Сериозно треба да се замислиме на каков потпросечен клуб спаднавме после 2020 година.

Колку и да губевме порано, сепак не се споредуваат порази и испаѓања од Баерн, Реал и Барса наспроти овие аматерски екипи погоре наведени.
18/19 Ajax

Да и тоа беше лош пораз, али ќе кажам се дешава + таа сезона Ајакс стварно изигра вонсериски. Ако ти текнува и Реал го исфрлија.

Нејсе, еднаш може да се случи, ама ова е страшна тенденција, срамно, бедно и жално.

Is it a problem for Juventus that they consistently concede so many goals, especially in Europe?

“I am convinced that we can lighten the load on the defence if we manage to play football. If we set up barricades and go on the counter, we don’t have players suited to that sort of approach, we don’t have those solid enough to let nothing through,” noted Spalletti.

“So I believe attack is the best form of defence, taking the front foot. If we drop below our standards of quality, then we are always at risk of conceding goals.”

За црвениот се потресоа, плачеа, кукаа како некои пички, а сега?

Дали некој влезе да мава шамари, еден по еден, почнувајќи од Спалети?

Нормални ли се овие, не претворија во срамно беден клуб кој вината ја бара кај другите.

Се да ви ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom