- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 20.521
- Поени од реакции
- 12.763
Дали има некој искуство со МСМ таблетите или па ако го конзумирал во прав?
Се мислам да го земам.
Се мислам да го земам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... па нели ти пиеше аспирин 100мг(Андол) ?Дали има некој искуство со МСМ таблетите или па ако го конзумирал во прав?
Се мислам да го земам.
Da...a sto vrska ima toa so ova?... па нели ти пиеше аспирин 100мг(Андол) ?
Може да ја пријавиш биџонс во етичката комисија на лекарската комора за откривање на лекарска тајна.Da...a sto vrska ima toa so ova?
Во Лекарска комора може да се пријави лекар. Шарлатаните што се претставуваат како такви се во надлежност на Мвр.Може да ја пријавиш биџонс во етичката комисија на лекарската комора за откривање на лекарска тајна.
... оралната МСМ форма како суплемент (Methylsulfonylmethane) може да реагира (интеракција) со аспирин и лекови против згрутчување на крвта, инаку со суплементи не можеш да направиш регенерација на телото, ниту можеш да излечиш некоја постоечка болест со нив како додаток на храна, недоволно или ич клинички испитани, доволно да се оптоварат јетрата и бубрезите со мисла дека правиш добро на телото, а финасинскиот дел нема да го спомнам, тоа сакав да ти напишам!Da...a sto vrska ima toa so ova?
... па подобро отвори нова тема или постави го постот тука :Немав поим каде да прашам ова, не е за нова тема, ама не е ни за некој којзнае каков здравствен проблем. Ајде нека стои тука, па ако има интерес и се развие дискусија, може да отвориме нова тема.
Во последните неколку месеци многу агресивен маркетинг има за тие српските Норо траки за нос. Пошто насекаде гледам реклами (не знам како алгоритмите ме бираат баш мене за тоа), реков да видам за што се работи. Читав коментари и гледав youtube видеа од луѓе што користеле и сите имаат многу позитивни искуства, викаат дека почнале да спијат подобро, престанале да 'рчат, чувствувале повеќе енергија и им помагале многу на оние кои вежбале за да дишат поубаво додека вежбаат. Има некакви искуства од луѓе на форумов? Некој ги користел? Вистина е се тоа што читам или маркетиншки трикови?

Ова повеќе ќе ти помогнеНемав поим каде да прашам ова, не е за нова тема, ама не е ни за некој којзнае каков здравствен проблем. Ајде нека стои тука, па ако има интерес и се развие дискусија, може да отвориме нова тема.
Во последните неколку месеци многу агресивен маркетинг има за тие српските Норо траки за нос. Пошто насекаде гледам реклами (не знам како алгоритмите ме бираат баш мене за тоа), реков да видам за што се работи. Читав коментари и гледав youtube видеа од луѓе што користеле и сите имаат многу позитивни искуства, викаат дека почнале да спијат подобро, престанале да 'рчат, чувствувале повеќе енергија и им помагале многу на оние кои вежбале за да дишат поубаво додека вежбаат. Има некакви искуства од луѓе на форумов? Некој ги користел? Вистина е се тоа што читам или маркетиншки трикови?
Па не прашувам јас за 'рчење, немам проблем со 'рчење.Ова повеќе ќе ти помогне
Па не прашувам јас за 'рчење, немам проблем со 'рчење.
Има ли кај нас во аптеки такви траки или треба дa se odi Srbija ili Kosovo ?Па не прашувам јас за 'рчење, немам проблем со 'рчење.
Тие другите демек не помагале, такви коментари читав. Овие Норо српските биле не знам колку револуционерни. Мислам дека може да се нарачаат онлајн со достава во Македонија. Ако не се лажам, 30 парчиња се 1000 денари, 90 парчиња 2000 плус некакво изненадување и бесплатна достава.Има ли кај нас во аптеки такви траки или треба дa se odi Srbija ili Kosovo ?
Видов, има Зегин за бебиња, ама 80 денари трака, башка таа 3 мала за возрасен...
Прво ќе барам тука...имам проблем , висока алергија а не дишам на уста кога спијам, уште 66 оперирав 3 крајник и после само на нос дишам, ама проблем е ако се затне, а ние имаме долга традиција на Незнаење и Неписменост; на времето идиотот од фабричка амбуланта кога ќе почнеа алергиите во јуни ми даваше кристал пеницилин и инекции кортико, ми го уништи здравјето; кажи барем ако немаше во ехЈу лекови за алергија, имаше во Германија, дихалар...а ОРЛ моронот во Јане Сандански ги гледаше снимките од синусите и ми кажува алергичен синусит, ама не смеам да напишам, забранета дијагноза...па кажи ми усно, Југославија беше, беќар бев, оди пресели се во Сплит...а можев лесно...... да те прашам вака твое мислење, што прави „таа трака или лента“ кога ќе ја поставиш на носот, а тебе ти е потребна, па дури ќе идеш до странство?