A Knight of the Seven Kingdoms

Малце повеќе требало акција ама во глобала допре до сите срца. Само ме интересира сега следно што ќе се случува со Данкан и она социопатон. (немам читано книгите)

5/1 многу ја величеа и до пред еден саат имаше оцена 9.9 , ја изгледав и не ми остави впечаток за толку добра епизода,дефинитивно не ја заслужува оценката и неможе да се спореди со the rains of castamere и со battle of the bastards според мене најдобри епизоди некогаш направени во филмската индустрија.

Единствена замерка ми е што се премногу кратки епизодиве, таман ќе стане интересно и ми доаѓаат мисли а сега ќе заврши и завршува... требаше маратонски да ја изгледам а не вака 1 по 1...
И берик(хелоу кити) аман веќе со црнците, циганите и другите националности, сите знаеме дека холивуд веќе 10 години е станат како Македонија со рамковниве... јасно ни е не мора да го потенцираш на секоја тема за филм или серија.
Барем овдека е сведено на минимум и не се заприметува освен ако ти е ставен фокусот само на тоа, да видиш за која улога ставиле Црнка или Азијка.

До четврта сум и ќе чекам да се присоберат, па на екс. Прекратки се за да се завлезе убаво.

Изгледај ја и 5тата климаксот е тогаш, не заебавај сеа.

И берик(хелоу кити) аман веќе со црнците, циганите и другите националности, сите знаеме дека холивуд веќе 10 години е станат како Македонија со рамковниве... јасно ни е не мора да го потенцираш на секоја тема за филм или серија.
Во сите конфронтации на форумов, највише уживам у оние у кои соговорникот ми кажуе што и кога да пишувам и како да пишувам.

На сите истото им го викам: жали се кај Злате, има шанси да ти удоволи и да ме банира од тема, како тоа што го напраи при Rings of Power.

Си има овде група на луѓе кои се трудат да не го приметуваат идеолошкото труње на филмовите и сериите и тврдат дека уживаат во делото игнорирајќи ги сите тие срања. Епа ја не сум таков и немам намера да не пишувам тоа што го гледам, само на вас делузијата да ви биде покомфорна.

Ја ќе пишувам тоа што мислам дека треба да го пишувам и само руководствово на форумов може да ме спречи со бан, забрана и слично.

Во сите конфронтации на форумов, највише уживам у оние у кои соговорникот ми кажуе што и кога да пишувам и како да пишувам.

На сите истото им го викам: жали се кај Злате, има шанси да ти удоволи и да ме банира од тема, како тоа што го напраи при Rings of Power.

Си има овде група на луѓе кои се трудат да не го приметуваат идеолошкото труње на филмовите и сериите и тврдат дека уживаат во делото игнорирајќи ги сите тие срања. Епа ја не сум таков и немам намера да не пишувам тоа што го гледам, само на вас делузијата да ви биде покомфорна.

Ја ќе пишувам тоа што мислам дека треба да го пишувам и само руководствово на форумов може да ме спречи со бан, забрана и слично.

Е јебига. Втора сезона изгледа усрана.

New roles

Lucy Boynton as Rohanne Webber
Paul Chahidi as TBA
Steven Hartley as TBA
Mimi Joffroy as TBA
Kwaku Mills as TBA
Craig Parkinson as TBA

Kwaku Mills
1771329170491.png

Едвај чекам да видам во Епстин листата кој црнец е олку влијателен или па некој белец обожавател на црни ролати, па олку што ги форсира!

Едвај чекам да видам во Епстин листата кој црнец е олку влијателен или па некој белец обожавател на црни ролати, па олку што ги форсира!

Нема толку влијателни чамуги.

Оава е се притисок од племето со големи носови за да ги нервира Гојимите, ништо друго.

Е јебига. Втора сезона изгледа усрана.

New roles

Lucy Boynton as Rohanne Webber
Paul Chahidi as TBA
Steven Hartley as TBA
Mimi Joffroy as TBA
Kwaku Mills as TBA
Craig Parkinson as TBA

Kwaku Mills
Прегледај го приврзокот 469911
Секако, нема црнци помеѓу главните ликови у втора книга.

Флешбеков од 100 минути целосно ми го зема вајбот. Претходната епизода 5 пати подобро ми легна. Не знам кој курац тој флешбек не можеше да се смести во 5-6 минути макс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom