Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.707
- Поени од реакции
- 88.074
Солењето памет преку нивнта глупа идеологија е, неверојатно но вистинито, сведено на минимум во серијава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До четврта сум и ќе чекам да се присоберат, па на екс. Прекратки се за да се завлезе убаво.
Во сите конфронтации на форумов, највише уживам у оние у кои соговорникот ми кажуе што и кога да пишувам и како да пишувам.И берик(хелоу кити) аман веќе со црнците, циганите и другите националности, сите знаеме дека холивуд веќе 10 години е станат како Македонија со рамковниве... јасно ни е не мора да го потенцираш на секоја тема за филм или серија.
Во сите конфронтации на форумов, највише уживам у оние у кои соговорникот ми кажуе што и кога да пишувам и како да пишувам.
На сите истото им го викам: жали се кај Злате, има шанси да ти удоволи и да ме банира од тема, како тоа што го напраи при Rings of Power.
Си има овде група на луѓе кои се трудат да не го приметуваат идеолошкото труње на филмовите и сериите и тврдат дека уживаат во делото игнорирајќи ги сите тие срања. Епа ја не сум таков и немам намера да не пишувам тоа што го гледам, само на вас делузијата да ви биде покомфорна.
Ја ќе пишувам тоа што мислам дека треба да го пишувам и само руководствово на форумов може да ме спречи со бан, забрана и слично.

Едвај чекам да видам во Епстин листата кој црнец е олку влијателен или па некој белец обожавател на црни ролати, па олку што ги форсира!
Секако, нема црнци помеѓу главните ликови у втора книга.
Е јебига. Втора сезона изгледа усрана.
New roles
Lucy Boynton as Rohanne Webber
Paul Chahidi as TBA
Steven Hartley as TBA
Mimi Joffroy as TBA
Kwaku Mills as TBA
Craig Parkinson as TBA
Kwaku Mills
Прегледај го приврзокот 469911
Секако, нема црнци помеѓу главните ликови у втора книга.