Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да прашам некој од познавачите зошто на кинески телефон со инсталиран Android 15 не работи апликацијата Пакомак Екомак а ако инсталирам претходна верзија се инсталира но во моментот кога ќе сакам да се регистрирам или најавам веднаш ме блокира и ми вади порака да направам апдејт на последна верзија и кога се пренасочува за последната вика дека телефонот не ја подржува.Инаку сите останати кои бараат понов андроид си работат нормално
I sega koj sakas da ti odgovori be druzhe?
Aj razmisli malce i kazhi kolkumina go koristat Toa Pakomak Sranjeto na ist telefon kako tvojot?

I sega koj sakas da ti odgovori be druzhe?
Aj razmisli malce i kazhi kolkumina go koristat Toa Pakomak Sranjeto na ist telefon kako tvojot?
Друже не е проблем телефонот туку софтверот а ако не знаеш да одговориш нема потреба да пишуваш.

Ме интересира мислење бидејќи не можам да се одлучам помеѓу
SAMSUNG GALAXY S25 ULTRA Или IPhone 17 pro max?
Се занимавам со шминкање а ми треба убаво да се знај шминката секој детал.
Автоматски споено мислење:

(имав прилика да слика со 17 pro max, сликите беа катастрофа, не знам од која причина (не прашав дали е оригинал) ама сликите беа жолти и не беа убави чисти. (моментално имам Honor magik 5lite 10000 пато поубо слика

Автоматски споено мислење:

(имав прилика да слика со 17 pro max, сликите беа катастрофа, не знам од која причина (не прашав дали е оригинал) ама сликите беа жолти и не беа убави чисти. (моментално имам Honor magik 5lite 10000 пато поубо слика
S25 ultra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom