МојДДВ - проект за поврат на ДДВ кај граѓаните

• Креатор на темата Креатор на темата StefusRefus
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште три. Се надевам овие не се скенирани затоа што се нови, само што пазарија мојте. Нека ги скенира некој на кој му треба уште малку до завршување за тромесечје.
1000008996.jpg1000008995.jpg
1000008997.jpg

Последно уредено:
Зошто ми пишува дека имам - 42?

Гледам сметка од вчера со 17263 денари ми стои со црвено.

Последно уредено:
Има некој да прати сметки. Отворив уште една сметка па ми треба уште малку за да ја дополнам.

Дали некој има проблем со апликацијата МОЈДДВ . И на двата телефони не ми отвара кажува грешка и не може да ја покрене апликацијата.

Како тоа има нов update?
На Play store пишува последен е на 6 август.
верзија 3.0, апдејт 10.02.2026

кај мене во апликацијата пишува 3.0, сама си се апдејтирала

Денес гледам инсталирал нов update и сега се две опции за скенирање напреден и напреден 2. Приметив многу побрзо ги скенира QR кодовите и не толку добро да центрираш со камерата на кодот ми скенира.

Основен и Напреден 2 гледам се за QR кодови кој се поголеми на самата фискална сметка.

Веројатно кога тогаш добиваме нова верзија на фискални каси, принтери можеби како кај србите и други држави што имаат поширока хартија и QR код со поголема големина на самата фискална сметка. Кај србите што сум видел фискалните сметки имаат огромна големина QR кодови што зафаќааат голем дел од хартијата.

Последно уредено:
Што се дешава со апликацијава што ми вика дека немам конекција со серверот а и интернет имам и апдејтирана е т.е. ја реинсталирав ?

Ви се појавува ли на апликацијата порака дека УЈП ја генерирале вашата годишна даночна пријава и дека треба да се потврди или корегира најдоцна до 31.05.2026 година на Е ПДД?

Што точно треба да се направи?

Ви се појавува ли на апликацијата порака дека УЈП ја генерирале вашата годишна даночна пријава и дека треба да се потврди или корегира најдоцна до 31.05.2026 година на Е ПДД?

Што точно треба да се направи?
ти кажува дека има изготвено гдп и со најава на сајтот на ујп ја прегледуваш и можеш да ја: потвртиш, корегираш, оставиш таква како што е и сама ќе се затвори на последниот ден од рокот, јас ја прегледувам но ни ја потврдувам ни барам корекција и досега немало проблеми

Back
На врв Bottom