Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Тактиката e, уствари, сексуален напад на голманот, при што останува шокиран, додека пред него се случува карамбол и некако на шутни бутни финта паѓа гол.
Тоа е грешката на судиите што им дозволуваат.

Епа лани имаа подобра игра напред, ама па полесно примаа голови. И што е битно дали најдобар стрелец има 5 или 6 голови кога имаат дадено најмногу голови.
Ако најдобриот стрелец имаше 25 гола, а цела екипа 30 гола, ќе викавте треба и другите да даваат.
На почеток на сезона, Сити играше тешко пошто Халанд даде 10 гола од вкупно 13 за Сити. Е после кога се разиграа другите, Сити влезе во форма.
Nema greska deka imale podobra igra lani i primale golovi, istata igra e vekje nekolku sezoni pod Arteta i ke vi donese titula, taka da cestitki, ne znaci deka nas treba da ni se svigja. Ednostavno igrate tumor fudbal i previse ocigledno so kakvi dark arts se koristite pri korneri i zato si jadete hejt ali kako i da e, ne deka mi menuva nesto koga mojot Milan e tapa i voden od Epstein ostrov enjoyeri.
Автоматски споено мислење:

A da se nadovrzam, faktot deka e tapa fudbal govori sto i lani i sezona pred toa mislam so City beshe koga kiskavte so Aston vili i Vest hem, toj mentalitet i sega se gleda u derbinja koga igrate kako uplaseni mada za ova ne gi krivam igracite, povise mislam deka e odlika na trenerot ama pa koga ke vidis Arsenal kroz godini otsekogas pagjal prolet.

Екипата игра моментално во грч. Според мене причината е притисокот од секаде, уште не се сигурни во себе.

Не е работата дали можат да играат по-офанзивно.
Можат, треба да дојде екипа што сака да игра така и се гледа резултатот.
Се виде и лани и годинава кога не се бранат противниците.
ПСЖ ја скрил топката, да не сте гледале друга утакмица?
Не памтите Донарума што све фати на реваншот, тој двомеч можеше да отиде на било која страна, нијанси и индивидуални потези го решија.

Кога се брани противникот со 11 во последните 20 метри не може да пробијат и тоа е тоа.
А повеќето тимови доаѓаат да играат така, затоа што поинаку нема да можат.

Ако земе Арсенал ПЛ сезонава, во наредни 2-3 години ќе биде тешко да ги смени некој.
Фали тој последен чекор за да се опушти тимот и да види дека може.

Дури мислам дека финалето со Сити во купот може да ја дефинира сезоната.
Ако го изгубат тоа, можно е да колабираат комплетно.

Кога ќе сфатиш уствари дека Јунајтед ќе беше во трка за титула да не усереа натпревари против Барнли , Волвс , Лидс , две со Вест Хем , добиена со Борнмут... Барем пола од тоа , не сите нормално.

Фановите на Јунајтед после третирањето на текмата против Вест Хем како ЛШ финале.

IMG_2061.jpeg

Фановите на Јунајтед после третирањето на текмата против Вест Хем како ЛШ финале.

Прегледај го приврзокот 469325
Типот е небитен за навивачите на Јунајтед, т.е. за поголем дел од навивачите на Јунајтед, некои го форсираат.
Ко да значи нешто дали ќе се ошиша црепов или не.

Типот е небитен за навивачите на Јунајтед, т.е. за поголем дел од навивачите на Јунајтед, некои го форсираат.
Ко да значи нешто дали ќе се ошиша црепов или не.

IMG_2064.jpeg

Само Слот е безбеден.
Како тргнал и Артета ќе го испрати :coffee:

Over the last three seasons, Arsenal have statistically faced more “low blocks” than any other Premier League side.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom