Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Какви мејлови кружат човече…. Па најголем атеист да си ќе почниш да се за прашуваш некој работи…

Имаше сведоштва од тинејџерките кои ги пораѓале. Таа (ја заборајв како се вика вештерката уште 2014 шо ја осудиле за педофилија десната рака на творов), му ги покривала очите, му викала не гледај и пробај да не слушаш. Додека бебенцето го ваделе од неа, то кутрето плачело, го фатила за рака мајкава и наеднаш тишина и немало движење повеќе, плачење, топлина…

И тоа ова е едно од милиони грозни работи…

А што мислиш за тоа дека Бајден се туширал гол со ќерка му? Или тоа е во ред, само затоа што доаѓа од комуњарска страна? Или едноставно не си знаела, што е очекувано кога конзумираш пропаганда без проверка.
Друже Јуже кога ми се налути пред некоја недела дека не си ме мислел таков (сеуште не ми кажа каков) затоа што ти реков дека премногу си американизиран во ставовите и мислењата, сега пак морам да ти приметам дека со релативизацијата на педо муабетиве ми личиш дека фул си возиш филм свит хоум алабама. Дај боже да грешам ама пред изборите на кои што победиТрамп беше друг човек со други ставови.
Автоматски споено мислење:

Покрај куп логички грешки, барем за лапсус тип на грешки да не го замараме. Имај милост.
Не е за милост и не милост муабетот. Мубаетот е дека и тој е исто вака игнорантен кога ќе дојде бијонс, костиќ или флеш во темите за фудбал и ќе напишат некоја глупост. Одма им влага со клизачи а овде ние сме биле некултурни затоа што сме се " преценувале " што не сме сакале да се објаснуваме со секого за основни работи од историја и географија.

Сакам да му доловам дека ова што тој не го знае е исто ко да дојде некој од горенаведениве и да пише дека не знае дека игра со рака е енац а се чуди зошто во 16-ник дури даваат и црвен картон за играчот и пенал за противникот.

Од тебе прв пат слушам.
Сум слушала само за син му.
Сите бе ситее сфаќаш.
Исто како за кај нас овде. Ја нашиве сите до еден би ги затворила, не па за Америка шо е онде. Секој што повредил дете, недужен, све најлошо му посакувам. Дали бил Заев, Груевски, Трамп, Макрон, и то ме за бо ле. Ме заболе. Дента коа ќе умрат ќе идат под земја ко мене, тебе, некој друг рандом човек.
Чифлиганец ко закопаа у нивна црква? Шо дека? Земјата е ладна исто за сите.
Тоа со Бајден беше огромен скандал, ама медиумите речиси воопшто не го покрија. А ова е факт, дневникот на ќерка му беше потврден како валиден во судски случај.

Јас сум сите педофили со докази да бидат најстрого казнети и да има јавно бесење. Со докази е клучниот збор, инаку рекла-казала не вреди ништо.
Типот има изјава за другар му Епстин дека бил "грејт гај, кој ги сакал девојките слично ко него - на помладата страна." Има давано крајно невкусни коментари за ќерка си и ти ни го промовираш ко морална величина. Абре чику цел конгрес и холивуд полни педофили. Одвратна земја. Сатани.
И за Ким Џонг Ун вика дека е great guy, и за Ши, луѓе, способни ли сте да препознаете speech patterns? Њујоршкиот говор е гласен, лабав и хиперболичен, и ретко е наменет како правна изјава под заклетва.

Eден колега постираше нешто интересно на друга тема но мислам дека овде можеби уште повеќе одговара да се постира:

1770292674644-png.468732

У реду е гуд гојим. Се гледа дека квлитетно и на тебе ти го испрале мозокот чим не се обидуваш да ги критикуваш а секога критика кон нив ја сметаш за нацизам.
Шшшшш`т! Ќе слушне некој. :unsure:

Последно уредено:
Друже Јуже кога ми се налути пред некоја недела дека не си ме мислел таков (сеуште не ми кажа каков) затоа што ти реков дека премногу си американизиран во ставовите и мислењата, сега пак морам да ти приметам дека со релативизацијата на педо муабетиве ми личиш дека фул си возиш филм свит хоум алабама. Дај боже да грешам ама пред изборите на кои што победиТрамп беше друг човек со други ставови.
Ти замерив затоа што поддржуваше постови што беа чиста лага за книгата Pentagon’s New Map. Ја завршив со читање, ниту авторот е Евреин, ниту пак пишува нешто слично на тоа што беше тврдено. Лажењето нема да ја промени реалноста.

Моите ставови не се променија, ни signature не ми се промени.

"Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away." - Philip K. Dick

У реду е гуд гојим. Се гледа дека квлитетно и на тебе ти го испрале мозокот чим не се обидуваш да ги критикуваш а секога критика кон нив ја сметаш за нацизам.
Ако критика е негирање на Холокаустот тогаш нема што да критикувам, уствари нема ни што да пишувам на темава. Тоа ти е исто како со Сурла да се расправам на тема Рамна Земја, сфаќаш?

Уште не знаеш како се вика еден од најголемите логори на Балканот а сакаш да дебатираме овде за теории на заговор. :pos: :pos: :pos:
Добро, очигледен лапсус е пошо играњето 4.5+ на хокеи во кладилница си го направи своето. Извини што не гуглам и не користам чат џпт пред секое пишување на пост. Или лорд бебо.

Педофил, затоа што така вика пропагандата? Фактите не се важни, важно е што ни одговара да веруваме? Ајде малку разбудете се од таа кома.
Ама чоек ти како да си у кома извини вака.
Сеа нѐ зезаш нешо или?
Ко шо читам, живееш у Америка?
Па ваљда ти ПРВ треба да знаеш што е DOJ.
Ако DOJ сега само извади ТРИ ИПОЛ МИЛИОНИ фајлови.
Ја шо барам влакно у сено по фактури, се откажав вчера од читање очи ми паднаа.

Колку пати е спомнат?

IMG_7872.png

Каква пропагадна?
Ако не им веруваш на ДОЏ, иди молим те у FBI и кажи им.
Ќе те читаме после од Македонија, ќе потпишуваме петиции да те ослободат.

Меилов е од клинички доктор

Ќе барам уште.

ништо корисно*
Статива.
Да не си губите очи

Screenshot_20260205_212301_Chrome.jpg
Поранешен амбасадор на САД во Мексико наводно осуден на доживотен затвор за забременување на 11 годишно дете на забава во американски конзулат во Мексико организирана од епстин, ама во договор меѓу Министерството за правда и мексикански судија за големи пари на негово место лежи поранешен маринец.

Кој знај какви зафати изведуваат во америчката амбасада која кај нас е аналитички центар на циа за регионот.

ок, straw man аргумент ти е ова, fyi би ги осудил на доживотна тортура цела дружина на Епстин.

Туку сега кажи ми ти, се случил Холокаустот или не?

Ти кажи ми, се случил геноцид од Турција врз Ерменија? Дали пола свет ја сатанизира Турција заради ова?
Геноцидот во Егејска се случил? Уште ги чекам филмовите за злобната Грција да излезат.
Дали се случил геноцидот во 20ти век е твоето прашање, а јас прашувам дали сега во моментов се случува друг геноцид во Палестина?
Ако одговорот на сите овие прашања е - Да. Тогаш последното прашање е - Зошто Германија и Европа да учат толку за еврејскиот геноцид? Имам чувство како само тој да се десил. Со него сум растен. Но не сум видел ни еден филм за ерменскиот ил македонскиот. Тој нека се учи - ама не повеќе од другиве набројани. Еврејската болка не е поголема и побитна од болките на сите овие други народи. Без разлика колку Епстин се убедил дека тој е побитен, пошто е избран од Бога, за да силува деца?
Бизарно.

Ти кажи ми, се случил геноцид од Турција врз Ерменија? Дали пола свет ја сатанизира Турција заради ова?
Геноцидот во Егејска се случил? Уште ги чекам филмовите за злобната Грција да излезат.
Дали се случил геноцидот во 20ти век е твоето прашање, а јас прашувам дали сега во моментов се случува друг геноцид во Палестина?
Ако одговорот на сите овие прашања е - Да. Тогаш последното прашање е - Зошто Германија и Европа да учат толку за еврејскиот геноцид? Имам чувство како само тој да се десил. Со него сум растен. Но не сум видел ни еден филм за ерменскиот ил македонскиот. Тој нека се учи - ама не повеќе од другиве набројани. Еврејската болка не е поголема и побитна од болките на сите овие други народи. Без разлика колку Епстин се убедил дека тој е побитен, пошто е избран од Бога, за да силува деца?
Бизарно.
Сега whataboutism, nice.

Одговорот ми е Да на сите. Да не навлегувам сега во детали зошто кур ги боли други народи поради Егејска, Руанда или не знам каде, пошто посекако темава е на ниво на Рамна Земја, да не ја гнасиме со дополнителен offtopic. Туку ти пак ми го избегна прашањето, се случил Холокаустот или не?

Ама чоек ти како да си у кома извини вака.
Сеа нѐ зезаш нешо или?
Ко шо читам, живееш у Америка?
Па ваљда ти ПРВ треба да знаеш што е DOJ.
Ако DOJ сега само извади ТРИ ИПОЛ МИЛИОНИ фајлови.
Ја шо барам влакно у сено по фактури, се откажав вчера од читање очи ми паднаа.

Колку пати е спомнат?

Прегледај го приврзокот 468795

Каква пропагадна?
Ако не им веруваш на ДОЏ, иди молим те у FBI и кажи им.
Ќе те читаме после од Македонија, ќе потпишуваме петиции да те ослободат.

Меилов е од клинички доктор

Ќе барам уште.

ништо корисно*
Статива.
Да не си губите очи
:facepalm:

Би ти препорачал сe што читаш да го проверуваш преку судски случаи и првични извори. Тоа што на Кајгана американската политика се доживува како фудбалски натпревар Милан-Јувентус, за жал, никој не може да го смени.

Инаку DOJ, или Министерството на Правда е од извршната гранка на владата, директно под претседателот Трамп. Како што реков пред ова, може да му се заблагодариш на Трамп за вадењето на сите судските документи. Се што е во документите не значи дека е верифицирано да е точно, така да take it with a grain of salt and verify it through reliable sources.

>има евреј кој самиот има кажано дека работи за Ротштилд;
>тој има жена такоџе еврејка чиј татко бил во Мосад
>тој има остров во кој прави трговија со жени/деца/бебиња со нивна помош;
>целта на тоа била да се компромитираат моќници со цел да бидат уценувани во корист на Израел;
>во мејлови има безброј пораки во кој се збори за гојимот како не треба да живее, како треба само да им слугуваат, како треба да им ги крадат парите, дека не заслужуваат живот;

и заклучокот од сето ова е: НеМоЈтЕдАгИКрИтИкУвАтЕеВрЕиТеДеФоКуС Е тОаОдФиСтИнСкИиТеПРоБлЕмИ​

fill-in-a-circular-hole-with-a-peg-thats-square-reminds-me-v0-59et60xtzxfe1.webp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom