Документи Епштајн, разоткривање на елитите

• Креатор на темата Креатор на темата FORZA ACM
  • Време на започнување Време на започнување
Еве уште од мене

линк директива:
Насловот на меилот е крипи as fuck.

еве и со тој Султанот

Овде хвалоспеви за Нетанахју:

Шо е со украсов? Крипи.

Сликава ме потсеќа на шизофренија, таа на ѕид. https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet 1/EFTA00000056.pdf

Зашо има црнец дете како да чека воз? https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet 1/EFTA00000060.pdf

Бизарни слики од обесениот и детето што чека насмеано.
Прочитав дека луѓето кој работат во департментот за правда и кои први прочитале што се правеле, без цензури на мејлови и контент, заболеле од психички заболувања кака последица на траумата. Ете толку грозоморност можи да издржи нормалниот човек.

Бизарни слики од обесениот и детето што чека насмеано.
Прочитав дека луѓето кој работат во департментот за правда и кои први прочитале што се правеле, без цензури на мејлови и контент, заболеле од психички заболувања кака последица на траумата. Ете толку грозоморност можи да издржи нормалниот човек.
Другарка овде кај нас во полиција беше на дијазепами секој ден ради грозоморни работи. Кузнае шо све се крие, и кај нас и таму, и сегде.
Еден Господ го молам, еве карма , судбина, шо сака нека е. Данте да им отвори 11ти круг, у највруќото. Полецка.
Да не се деси Хитлер да го бараме….да не се десиии

Е да де, освен што биле најдобри другарчиња. Не можам да го најдам документот што збори Епстин за Трамп ко личност, значи Ѓаволот лично ова го кажува за Трамп: "I've met a lot of bad people in my life, but no one is worse than Trump. Not a single decent cell in his body."

Прегледај го приврзокот 468611

и пази го ова сега на камера што го кажува

Кога некој како Епстин би имал полна уста хвалоспеви за мене тоа би значело дека некаде јас силно грешам. Сепак, и јас не сум сигурен во кој контекст го има името на Трамп во документите, некој спомнува 13 годишно девојче и принуден сексуален однос, друг силно демантира, нека сподели некој таков документ доколку постои.

Ха ха, ако некој го боли нека си свирка. ;)

Кога некој како Епстин би имал полна уста хвалоспеви за мене тоа би значело дека некаде јас силно грешам. Сепак, и јас не сум сигурен во кој контекст го има името на Трамп во документите, некој спомнува 13 годишно девојче и принуден сексуален однос, друг силно демантира, нека сподели некој таков документ доколку постои.

Ако пишеш Trump името излегува, во повеќе од 7 страни
1770234185163.png

Јас вчера имав постирано каде се пријавени двајцата

Не ги објавувам дека ти рече нешто.
Само го мрзам пошто е гад и се докажува

Прегледај го приврзокот 468597

Еве кај читам.
Ама отфрлено било.

Да не се деси Хитлер да го бараме….да не се десиии
Нема да се деси! Нивни асет бил и сликарот!
Повеќе словени и цигани има убиено, и тоа сто кратно него ли евреи..
Ама Холокаустот, ова-она, вечити жртви, casus beli да бидат исклучок мрсните кожи!

А у ствари, прво сакал на Мадагаскар да ги иссели, таму држава да им направи..
(уствари самите си влечеле конци, па на крај Палестина испадна)

Холокаустот е најголема димна завеса за наивните!

Нема да се деси! Нивни асет бил и сликарот!
Повеќе словени и цигани има убиено, и тоа сто кратно него ли евреи..
Ама Холокаустот, ова-она, вечити жртви, casus beli да бидат исклучок мрсните кожи!

А у ствари, прво сакал на Мадагаскар да ги иссели, таму држава да им направи..
(уствари самите си влечеле конци, па на крај Палестина испадна)

Холокаустот е најголема димна завеса за наивните!
Ја тоа со сликарот не ве сфатив

Ха ха, ако некој го боли нека си свирка. ;)

Дај појасни за помалку интелектуалните. И ова се само Евреи на кој светот им љубомори дека се помагале? Како тебе Србинот што ти подари лаптоп дека Македонец? Бога ми е сведок дека ниту сум ги мразел ниту сум се опценувал со Евреите (ил било кој друг народ, еве и за Шипците да сум пишал било што Бога ми е сведок дека не ги мразам, туку сакам тро да се сменат, ама дали че сменат или не, пак тотално сеедно).

Ама ова (што сами решија да го публикуваат од не е јасно која причина) менува се. Ако тебе не ти менува ништо и сите станавме Зурла ликови за тебе, тогаш океј ти интелектуелие.
Менува во смисла, не дека ќе ги мразам како народ ко целина после ова. Туку едноставно ја согледувам патологијата на извесни ликови да се впуштат во вакви активности.

Последно уредено:
Ја тоа со сликарот не ве сфатив

IMG_1383.jpeg
Aвтор: Адолф Хитлер

Сакал да црта и да стане сликар како млад. Во Виена не го примиле на студии, ама си се дружел со еврејчиња, и посетувал еврејски галерии..

Прегледај го приврзокот 468677
Aвтор: Адолф Хитлер

Сакал да црта и да стане сликар како млад. Во Виена не го примиле на студии, ама си се дружел со еврејчиња, и посетувал еврејски галерии..

Тресеш зелени. Да би работел со нив немало егзодус да им направи. Ќе му биле инфилтрирани насекаде низ армијата.

Тресеш зелени. Да би работел со нив немало егзодус да им направи. Ќе му биле инфилтрирани насекаде низ армијата.
А ти лапаш пропаганда, па никому ништо!
Бтв, се потсмири ли сега малце откако за Трамп не испадна ништо конкретно?

А ти лапаш пропаганда, па никому ништо!
Бтв, се потсмири ли сега малце откако за Трамп не испадна ништо конкретно?
Како бре не испадна ништо конкретно. Лично Епстин го има запознаено со Меланија. Оваа до 2014та продолжила да разменува мејлој со Гизлејн Максвел.
Само затоа што не ги пуштаат, незначи дека нема.

Холокаустот е спонзориран од евреи, со цел евреите да бидат прикажани како жртви и на сметка на тоа да добијат територија за да формират сопствена држава.

Мислиш ги боли кур на некои 50-60 масонски еврејски фамилии оти истепаа 6 милиони свои луѓе? Буквално куроболие какво шо имаше Заев кога изгинаа 8 полицајци за неколку часа подоцна да се слика на истото место насмеан од уво до уво.

Холокаустот е спонзориран од евреи, со цел евреите да бидат прикажани како жртви и на сметка на тоа да добијат територија за да формират сопствена држава.

Мислиш ги боли кур на некои 50-60 масонски еврејски фамилии оти истепаа 6 милиони свои луѓе? Буквално куроболие какво шо имаше Заев кога изгинаа 8 полицајци за неколку часа подоцна да се слика на истото место насмеан од уво до уво.
Тешко и дека се 6 милиони.
Веројатно неколку стотини илјади преку сила

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom