Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 21: @џимеј - Мажи над 30 години не смеат да се радуваат на родендени и да ги слават)

Мажи над 30 години не смеат да се радуваат на родендени и да ги слават

• Вкупно гласачи
    76
Од сите овие 240 страни, најконтроверзното мислење е дека Рон вртел женски! Уште не ми се верува, а верувам и нему!
Вртел, само на ринге јаја у градинку.

Од сите овие 240 страни, најконтроверзното мислење е дека Рон вртел женски! Уште не ми се верува, а верувам и нему!

ти помагам да опалиш, ти вака ми враќаш, ќе останеш девица :kafence:

Jas so zenata najgolemite karanici ni bile, zasto ne sum i cestital rodenden, zasto koga sum i kupil obetki i sum rekol "NA" a ne dadeni so nekoj po kavalerski gest, i zasto sum si kupil sam sladoled a ne sum ja pital nea dali saka normalno pred PMS.... Sega jas sakam da otvaram kontra tema, zasto poveketo zenite poluduvaat ili zabeguvaat koga stanuva zbor za rodendeni vnimanie podaroci.
Ако си мирен, за твојот роденден ќе ти купи кокосово уље

A bre dete
Автоматски споено мислење:

Problem e sto go koristam za Eliksir na vecnosta so cimet gumbir kurkuma, crn piper, cia, Kakao i med se toa vo organsko mleko, ne za drugo kako sto mislis ti

Attachments

• 20260130_183837.jpg
    20260130_183837.jpg
    894 KB · Прегледи: 16
не мислам дека мажите треба да чмаат во мизерија, можат да си слават роденден.
Пак не разбираш, ќе ме натераш да ти mansplain-увам. Не чмаат во мизерија, среќни се во мизерија, мизерија во недостаток на по-описен збор за нешто вишо како што е таа комбинација. Мачење на оздравен човек е да некого тераш на ентизијазм бидејќи му било роденден или да верува дека треба тој ентизијазам да го тој ден изманифестира. А, да не заборавам, mansplaining е кога маж објаснува на жена нешто што маж го има сфатено а жена има проблем со тоа. Можат да си слават очигледно, слават, славиме. Не гледај на тоа како одземање право, не треба крајниот резултат да е некој да сака да слави а да е со закон забрането, иако звучи така како што е формулирано, гледај го како татковски совет дека не треба да слават, да разберат дека не е здраво да сакаат да слават свој роденден. Менталниот фортитуд ќе им биде ултимативниот извор на среќа, а не таа кратка limelight под свеќи радост позната само на страдалниците. Ти пробуваш да имаш разбирање за некој кој што си штети, и штета навистина бидејќи не често те затекнувам да имаш разбирање за мажи. Еднаш ќе решиш, и тоа ќе биде катастрофално погрешно. Или можеби намерно, you temptress you. Женската манипулација за ослабнување мажи во митовите било прикажано како песна од сирените, денес е меки зборови на форум?

Дојди миличок, во ред е никој нема да ти забрани да си прославиме роденден, ќе си замислиш желбичка, ќе ги повикаме И твоите пријатели, и уште таа ноќ ќе ти го ставам во нос колку ме изморила цела оваа организација, ќе сум нерасположена поради цел ден чистењето следниот ден, ќе се расправаме оти тој твојот владе секогаш се опива и пуши внатре, мислам дека не треба повеќе да се дружиш со такво говедо... :unsure:

Ма, бигон, бе!

Пак не разбираш, ќе ме натераш да ти mansplain-увам. Не чмаат во мизерија, среќни се во мизерија, мизерија во недостаток на по-описен збор за нешто вишо како што е таа комбинација.
Секој ден читам за male loneliness epidemic, која по се изгледа е самопредизвикана од вакви мазохистички мисли ко маж треба да е мизерен и слични глупости.
Така да, не ме убедуваш.

Секој ден читам за male loneliness epidemic, која по се изгледа е самопредизвикана од вакви мазохистички мисли ко маж треба да е мизерен и слични глупости.
Мизерни се можеби девојките што ги пишуваат тие статии инспирирани од немање повеќе џентлментство и слични наративи. Но, да не ја целосно дискредитирам појавата, бидејќи ќе се фатиш за тоа како за роденденски поклон. Маж кого не го интересира својот роденден е маж кој нема проблем со осаменост, напротив, маж што брои денови до нивниот специјален ден за да имаат некоја социјализација и конекција е тој којшто најмногу страда од таа епидемија, бидејќи ваквите обично сметаат дека светот се врти околу нив и не сакаат никогаш тоа да престане. Ова мора да е најбруталниот еџинг што постои, да чекаш роденден за да се видиш со тие што сакаш да се видиш за да не си осамен.

Мизерни се можеби девојките што ги пишуваат тие статии инспирирани од немање повеќе џентлментство и слични наративи. Но, да не ја целосно дискредитирам појавата, бидејќи ќе се фатиш за тоа како за роденденски поклон. Маж кого не го интересира својот роденден е маж кој нема проблем со осаменост, напротив, маж што брои денови до нивниот специјален ден за да имаат некоја социјализација и конекција е тој којшто најмногу страда од таа епидемија, бидејќи ваквите обично сметаат дека светот се врти околу нив и не сакаат никогаш тоа да престане. Ова мора да е најбруталниот еџинг што постои, да чекаш роденден за да се видиш со тие што сакаш да се видиш за да не си осамен.
У право си.

Б...вот.
Премного идеш у крајност и генерализираш. Славење педерски роѓендан сс розе балони, за педери е, да.
Ама има и нешто што се вика мерак.
Мерак не бира дали си мушко, женско, транс или техно. Еноставно мерак им е бе да си се собереф и почастиф.
И ја не сам едн од тија, ама не ги осудују.
Е ај ск да не ни славимо Нову годину, роѓендан на планету.
Тебе како ти е мерак да пишуеш овакфи постови како овј емотикон o_O
Буквално овакфи су ти постови задњи неколко месеца.
Ама јеби га, такф си(а не беше).
Епа има и такфи. Не е до пажњу или осаменост. До мерак е.

На моменти постови су ви депре како за погреб да зборимо, а не хепи брдеј.

Мојот роденден е сендвич, поточно лепчето, во серијата празници, така повеќе ме радува помислата дека ќе го имам поширокото семејство склопено, на купче, заедно, отколку самата идеја дека сум година поблиску до гроб.

После тоа цела година, технички, не е изводливо да се направи бенд рејунион, секој си фаќа на својата страна на светот.

Башка аргумент плус да се збогати трпезата со нешто покапитално, а останатите кои си постат, нека си уживаат во лебот со паричка.

Затоа Воздржано, од една страна и не ми е грижа за самиот ден како ден кога сум се родил, од друга страна користам прилика да ја зачувам формата.

Ме фаќа блага депресија кога ви ја читам философијата за осаменоста и мизерноста.

Иначе мене посебно задоволство ми е да им купувам подароци за родендените на моите блиски. Славеле не славеле, подарок мора да се купи, па макар и едно чоколадо.

A imenden mozi da slavat ili ova strogo za rodendeni e, i ako mozat, dali ima starosna granica do koga smeat da slavat ?

A imenden mozi da slavat ili ova strogo za rodendeni e, i ako mozat, dali ima starosna granica do koga smeat da slavat ?
Можеф зшто су православни Македонци.
Иначе господ рестрикцие и ембарго им има ударено на Кинези, затој имаф такфи имиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom