парва
errorhead
- Член од
- 12 јуни 2014
- Мислења
- 4.812
- Поени од реакции
- 25.464
Вртел, само на ринге јаја у градинку.Од сите овие 240 страни, најконтроверзното мислење е дека Рон вртел женски! Уште не ми се верува, а верувам и нему!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вртел, само на ринге јаја у градинку.Од сите овие 240 страни, најконтроверзното мислење е дека Рон вртел женски! Уште не ми се верува, а верувам и нему!
Од сите овие 240 страни, најконтроверзното мислење е дека Рон вртел женски! Уште не ми се верува, а верувам и нему!

Или во игротека, кога слави роденден.Вртел, само на ринге јаја у градинку.
Ако си мирен, за твојот роденден ќе ти купи кокосово уљеJas so zenata najgolemite karanici ni bile, zasto ne sum i cestital rodenden, zasto koga sum i kupil obetki i sum rekol "NA" a ne dadeni so nekoj po kavalerski gest, i zasto sum si kupil sam sladoled a ne sum ja pital nea dali saka normalno pred PMS.... Sega jas sakam da otvaram kontra tema, zasto poveketo zenite poluduvaat ili zabeguvaat koga stanuva zbor za rodendeni vnimanie podaroci.
A bre deteАко си мирен, за твојот роденден ќе ти купи кокосово уље
Problem e sto go koristam za Eliksir na vecnosta so cimet gumbir kurkuma, crn piper, cia, Kakao i med se toa vo organsko mleko, ne za drugo kako sto mislis tiАко си мирен, за твојот роденден ќе ти купи кокосово уље
Пак не разбираш, ќе ме натераш да ти mansplain-увам. Не чмаат во мизерија, среќни се во мизерија, мизерија во недостаток на по-описен збор за нешто вишо како што е таа комбинација. Мачење на оздравен човек е да некого тераш на ентизијазм бидејќи му било роденден или да верува дека треба тој ентизијазам да го тој ден изманифестира. А, да не заборавам, mansplaining е кога маж објаснува на жена нешто што маж го има сфатено а жена има проблем со тоа. Можат да си слават очигледно, слават, славиме. Не гледај на тоа како одземање право, не треба крајниот резултат да е некој да сака да слави а да е со закон забрането, иако звучи така како што е формулирано, гледај го како татковски совет дека не треба да слават, да разберат дека не е здраво да сакаат да слават свој роденден. Менталниот фортитуд ќе им биде ултимативниот извор на среќа, а не таа кратка limelight под свеќи радост позната само на страдалниците. Ти пробуваш да имаш разбирање за некој кој што си штети, и штета навистина бидејќи не често те затекнувам да имаш разбирање за мажи. Еднаш ќе решиш, и тоа ќе биде катастрофално погрешно. Или можеби намерно, you temptress you. Женската манипулација за ослабнување мажи во митовите било прикажано како песна од сирените, денес е меки зборови на форум?не мислам дека мажите треба да чмаат во мизерија, можат да си слават роденден.

Секој ден читам за male loneliness epidemic, која по се изгледа е самопредизвикана од вакви мазохистички мисли ко маж треба да е мизерен и слични глупости.Пак не разбираш, ќе ме натераш да ти mansplain-увам. Не чмаат во мизерија, среќни се во мизерија, мизерија во недостаток на по-описен збор за нешто вишо како што е таа комбинација.
Мизерни се можеби девојките што ги пишуваат тие статии инспирирани од немање повеќе џентлментство и слични наративи. Но, да не ја целосно дискредитирам појавата, бидејќи ќе се фатиш за тоа како за роденденски поклон. Маж кого не го интересира својот роденден е маж кој нема проблем со осаменост, напротив, маж што брои денови до нивниот специјален ден за да имаат некоја социјализација и конекција е тој којшто најмногу страда од таа епидемија, бидејќи ваквите обично сметаат дека светот се врти околу нив и не сакаат никогаш тоа да престане. Ова мора да е најбруталниот еџинг што постои, да чекаш роденден за да се видиш со тие што сакаш да се видиш за да не си осамен.Секој ден читам за male loneliness epidemic, која по се изгледа е самопредизвикана од вакви мазохистички мисли ко маж треба да е мизерен и слични глупости.
У право си.Мизерни се можеби девојките што ги пишуваат тие статии инспирирани од немање повеќе џентлментство и слични наративи. Но, да не ја целосно дискредитирам појавата, бидејќи ќе се фатиш за тоа како за роденденски поклон. Маж кого не го интересира својот роденден е маж кој нема проблем со осаменост, напротив, маж што брои денови до нивниот специјален ден за да имаат некоја социјализација и конекција е тој којшто најмногу страда од таа епидемија, бидејќи ваквите обично сметаат дека светот се врти околу нив и не сакаат никогаш тоа да престане. Ова мора да е најбруталниот еџинг што постои, да чекаш роденден за да се видиш со тие што сакаш да се видиш за да не си осамен.
So ti zgresiv jas pak segaќе се расправаме оти тој твојот владе секогаш се опива и пуши внатре, мислам дека не треба повеќе да се дружиш со такво говедо...
Ма, бигон, бе!

Б...вот.Мизерни се можеби девојките што ги пишуваат тие статии инспирирани од немање повеќе џентлментство и слични наративи. Но, да не ја целосно дискредитирам појавата, бидејќи ќе се фатиш за тоа како за роденденски поклон. Маж кого не го интересира својот роденден е маж кој нема проблем со осаменост, напротив, маж што брои денови до нивниот специјален ден за да имаат некоја социјализација и конекција е тој којшто најмногу страда од таа епидемија, бидејќи ваквите обично сметаат дека светот се врти околу нив и не сакаат никогаш тоа да престане. Ова мора да е најбруталниот еџинг што постои, да чекаш роденден за да се видиш со тие што сакаш да се видиш за да не си осамен.

Можеф зшто су православни Македонци.A imenden mozi da slavat ili ova strogo za rodendeni e, i ako mozat, dali ima starosna granica do koga smeat da slavat ?