Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво се гледаат бодовите, после гол разлика.Кажаа на тв дека сме 14, ама мене не ми е јасно,,а Фарски острови и Австрија подобра гол разлика ??, така да ќе бидеме само пред Холандија, Чешка и Италија ????, значи 15ти ?
Сите се запнале за гол разликата, а бодовите не ги гледаат.Кажаа на тв дека сме 14, ама мене не ми е јасно,,а Фарски острови и Австрија подобра гол разлика ??, така да ќе бидеме само пред Холандија, Чешка и Италија ????, значи 15ти ?
+10 имаат, не -10Они имаат -10 гол разлика
Тоа де+10 имаат, не -10

Тешко,у бараж сме гадни,ете Фарски игра супер модерен ракомет,па у Борис ги покакаа гаќите.Зошто мислам дека ќе ни падне некој од ''слабиве'' во баражот и ќе не истреси?
Абе онака да го примиме курката на гости со 3-4, па демек дома сме јаки ништо не е тоа и да изиграме нешто слично ко вчера. Окс, тогаш би биле поодморени ама нз...Тешко,у бараж сме гадни,ете Фарски игра супер модерен ракомет,па у Борис ги покакаа гаќите.
Една утакмица се слагам можда би не опнале ама вака у двомеч тешко.
Dvomec e. Gostinskata utakmica e sekogas teska za nas. Ako izgubime tamu do 6 razlika, golemi se sansite da projdeme. Vo Boris (pa i Jane) atmosferata e zestoka. Na nitu eden rakometar i sega i porano ne mu e lesno da igra vo Skopje. Postoi golem psiholoski pritisok. Kolku i nie da ne se gledame taka, bidejki tesko e da se vidis sam sebe, golema stravopocit ima kon nas, a uste poveke koga igrame doma.Зошто мислам дека ќе ни падне некој од ''слабиве'' во баражот и ќе не истреси?
sportskadimenzija.mk
Не се знае кој е поголем егоист од овие двајцаЧервар: Лазаров добро ја проучил мојата книга, Македонија играше одбрана како никој досега!
![]()
Червар: Лазаров добро ја проучил мојата книга, Македонија играше одбрана како никој досега!
Лино Червар, легендата на хрватскиот ракомет и поранешен селектор на Македонија за хрватски „Нет“ даде анализа на досегашните случувања на Европското првенство во Данска, Шведска и Норвешка. Секако, искусниот стратег зборуваше и за Македонија, и истакна дека нашиот селектор Лазаров сигурно добро...www.gol.mk

Червар е на друго нивоНе се знае кој е поголем егоист од овие двајца![]()

sportskadimenzija.mk
sportsport.mk