Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 4.954
- Поени од реакции
- 11.287
Статистика...голем дел е заради финансиска зависност и заради децата ама дискутабилно е и тоа, дали е доволна причина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Статистика...голем дел е заради финансиска зависност и заради децата ама дискутабилно е и тоа, дали е доволна причина.
Значи за (многу од) вас е логика и сила да фати некој алфа селандер кој ја толчи од ќотек секој ден и она седи и мисли дека ќе го смени или он ќе се смени, нека е.Мене ми изгледа дека моќта на Николче престанала во моментот кога жена му одлучила така. Или се лажам? Прости ми, сепак сум женско па не знам да размислувам логично како вас.

Големото прашање е: дали ти си За да се забранат социјалните мрежи за деца?Dali ste da se zabranat socijalnite mrezhi za deca, po primerot na Avstralija?
Bravo za temavaPoshto bev spomnat i ako ne e kasno,
Dali ste da se zabranat socijalnite mrezhi zu deca po primerot na avstralija.
Ne mi odgovori na prasanjeto.Kurov moj znajs ama aj neka ti bidi.
I ne mesaj situacija i kjotek
Автоматски споено мислење:
Malo si ti uste, nazad ti e zimata tebe![]()
Da jas sum da se zabranat pa duri i da im se odzemast mobilnite pred da vlezat vo uchilnica.Големото прашање е: дали ти си За да се забранат социјалните мрежи за деца?
Имаме нова тема. Завршивме со темата за проституцијата. Наслов и анкета ќе бидат поставени брзо. Оф-топици ќе бидат избришани.Poshto bev spomnat i ako ne e kasno,

И што е тука контроверзно? ОзбилноPoshto bev spomnat i ako ne e kasno,
Поминаа тие времиња каде што можеше лесно да се изигра системотСе согласувам, бидејќи забраната ќе ги натера, од најмали години, да научат како технички функционира интернетот и како може да го изиграат системот. А таа писменост ќе биде многу битна во свет полн со кланкери секаде околу нас.