ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.948
- Поени од реакции
- 19.122
Немам. На Сафари сум.Веројатно имаш активирано AdBlocker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам. На Сафари сум.Веројатно имаш активирано AdBlocker

истиот проблем и ја на сафарито го имам
Одам со нова песна..
И ако ова не е шлагер.. ја не знам што е..
За вечност, безвременска!
Епа сега.. кои се техничките параметри за една песна да биде шлагер?Технички не е , ама многу веројатно е најдобрата македонска песна што не е народна.

Ако можеш одбери песна со соло женски изведувач, подобро би се совпаднало и со сите други во конкуренцијата кои досега се пријавени, да не се двои. А вака некоја граница може да е барем 50%+ од песната да е женски вокал, група Македонија би се прифатила на пример, ако нема можност за друга.Не смее само еден изведувач да е женско, нели?
Ај вака. Сенка вчера одлета во вечноста, а никој не ни спомна на форумов, освен ако не сум пропуштил. Животната сопатничка на нашиот Зафир Хаџиманов и заедно ја испеаја една од најубавите наши песни, евергриниште. Ако може, би сакал да учествувам со таа:Ако можеш одбери песна со соло женски изведувач, подобро би се совпаднало и со сите други во конкуренцијата кои досега се пријавени, да не се двои. А вака некоја граница може да е барем 50%+ од песната да е женски вокал, група Македонија би се прифатила на пример, ако нема можност за друга.

Сафари е новиот Интернет Експлорер.Немам. На Сафари сум.
Сменив песна "Луду Лидуду" (стр. 2), нека остане "Бакни ме" на Птицата преселница.@Darklady Ако можe само промени ја песната, Галебе мој тажен е пријавена како прва од моја страна.
@П2 Ако може и ти промени ја песната, Свирете ја зајди зајди беше постирана од @ComfortablyNumb
@PticaSelica Ако може промени ја песната, Бакни ме беше пестирана од @PloTwist
Како помош ќе ви пратам 3 видеа од многу убави шлагери, може таму да се инспирирате со некоја песна или пак да дознаете некоја нова. Повеќето песни првично се прикачени на Јутуб токму на видеава.
Пример од второто видео Нина Спирова - Пелистерски очи е прекрасна песна.
@PticaSelica ја постираше „Ѕвона Ѕвонат“ на Љупка Димитровска.Сменив песна "Луду Лидуду" (стр. 2), нека остане "Бакни ме" на Птицата преселница.
"Луду Лудуду".@PticaSelica ја постираше „Ѕвона Ѕвонат“ на Љупка Димитровска.
Ќе одиш со „Бакни ме“ или со „Луду Лидуду“?