Од кога Драган Мијалковски е женски изведувач?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кога Драган Мијалковски е женски изведувач?

Mozi se identificira kako zensko, koj da go znae, moderni vreminjaОд кога Драган Мијалковски е женски изведувач?![]()

Владе, по машка линија ти се одбраниве или како?Mozi se identificira kako zensko, koj da go znae, moderni vreminja![]()
Gledam da budam vo tek so svetskite trendoviВладе, по машка линија ти се одбраниве или како?
Насловот е јасен, да појасен немојТ да бидиТ. Женско е женско, а тој како се идентифицираТ ич не не боли уво.

Нема проблем, еве

Се извинувам, не можсм да ги видам постираните...Нема проблем, еве
Треба да си избереш друга песна! Или јас да бирам нова?![]()
Да, јас ја постирав Галебе мој тажен, а ComfortablyNumb ја постираше Свирете ја Зајди Зајди. Ако не ти е проблем избери друга песна. Изгледа акаунтот од кој биле прикачени видеата е тргнат од Јутуб.@парва ми ја постирал „Еден бакнеж“, @Толе Паша „Ти си песна што ќе трае“ и @PloTwist - „Бакни ме“, па од четврт обид ќе одам со оваа
Не можам да видам што постирале @FilipMKD007 и @ComfortablyNumb, ако е некоја од оваа, тогаш ќе се обидам по петти пат![]()
Ако можеш и ти друга песна, оваа беше постирана од @ComfortablyNumb
Еве, јас ќе сменам, нека стои твојата.Се извинувам, не можсм да ги видам постираните...
Ќе постнам подоцна кога ќе можам.
Луѓе дајте бе нека и се закани некој на оваа пак да почне да пее, нема смисла гласот да си го чува само за неа.
Веројатно имаш активирано AdBlocker