Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им ебам тоа сувите мршојади со носевите за сечење бурек.Да беше обратно, нашиот напад ќе траеше 30 секунди. Овие 2 минути !!!!

-12 имаме ниеСо колку треба да ја победиме Романија?
Мора да има секое првенство нешто овакво, нема ништо страшно.Павле мизеријо една, на телевизија во живо одиш не знајш две реченици да врзиш неписмен еден

MKD:ROU +1 POR: DEN -18Со колку треба да ја победиме Романија?
штета што на европско нема разигрување, туку одма се пакуваат коферите, ќе игравме со ДојчландИ сега ради гол разлика ќе испаднеме. Да им се мочам на новиот формат. Треба да се врати стариот со 16 репрезентации, 4 групи и првите 3 одат во втора рунда.

Скоро 60 % од резултатот директно зависи од судијата, ама директно без никакво преувеличување, не за џабе го гледаат само пензионери во Скандинавијата, а главната награда за најдобар играч е купон од 5000 евра за во Лидл.Најглуп спорт евер е ова, никојпат не најдов уживање и возбуда во ракометот.
Како може да не смееш да ја испуцаш у корна кога судијата ќе ти свири пасивен или прекршок у напад? Највокерско срање од спорт.![]()