Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа не ни се случи Данска 2012 повторно,се случи како лани со Унгарија.

Не знаеш што е полошо, овака што ја заеба Серафимов или што ќе ја промашеше во напад :vrtioci:

Да постоеше покојни македонски спорт утре на насловна ќе беа Томовски и Кузмановски :)

Барем нема да сме најлоши трети.

И сега ради гол разлика ќе испаднеме. Да им се мочам на новиот формат. Треба да се врати стариот со 16 репрезентации, 4 групи и првите 3 одат во втора рунда.

Сеа мора да ја победиме Романија со голема разлика… што мислам може да биди тешко.

Лееее ова со Серафимов ми врати флешови од кошарка кога Дамјан требаше само да го спушти баскетот во кош, а овој требаше само да ја фати во раце и Кире да викне тајм аут. Штета што не користиме вакви шанси, ова така убаво се намести да не можеше боље. Сепак мора да им даде признание на момциве денес, се бореа до последно, со огледа на лимитараноста која ја имаме. Штета што немавме голмани денес, ќе беше многу полесно да се игра. Бар да беше помала разликата за бркање против Романија, ама тоа е.

И јас мислам дека можеме да победиме против Португалија, фластер на Кико,затварање 100 посто пикер и тепаме.
штета
ни украдија бод босанчеростите
маме им ебам босанчерос/купусари

Лееее ова со Серафимов ми врати флешови од кошарка кога Дамјан требаше само да го спушти баскетот во кош, а овој требаше само да ја фати во раце и Кире да викне тајм аут. Штета што не користиме вакви шанси, ова така убаво се намести да не можеше боље. Сепак мора да им даде признание на момциве денес, се бореа до последно, со огледа на лимитараноста која ја имаме. Штета што немавме голмани денес, ќе беше многу полесно да се игра. Бар да беше помала разликата за бркање против Романија, ама тоа е.
Немаше тајм аут Кире ги истроши, но ке имавме напад уште 20 секунди некаде, што е сосема доволно за гол

И сега ради гол разлика ќе испаднеме. Да им се мочам на новиот формат. Треба да се врати стариот со 16 репрезентации, 4 групи и првите 3 одат во втора рунда.
Тогаш нема да се пласираме ние на ЕП :pos:

Топ утакмица изиграа, машки и со јајца.
Судиите не ебеа малку али тоа е. Серафимов немаше добра утакмица али и тој сакаше најдобро да одигра, ако ја фатеше таа имавме голема шанса.

Back
На врв Bottom