Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
штетаИ јас мислам дека можеме да победиме против Португалија, фластер на Кико,затварање 100 посто пикер и тепаме.
Немаше тајм аут Кире ги истроши, но ке имавме напад уште 20 секунди некаде, што е сосема доволно за голЛееее ова со Серафимов ми врати флешови од кошарка кога Дамјан требаше само да го спушти баскетот во кош, а овој требаше само да ја фати во раце и Кире да викне тајм аут. Штета што не користиме вакви шанси, ова така убаво се намести да не можеше боље. Сепак мора да им даде признание на момциве денес, се бореа до последно, со огледа на лимитараноста која ја имаме. Штета што немавме голмани денес, ќе беше многу полесно да се игра. Бар да беше помала разликата за бркање против Романија, ама тоа е.
Како ни украдоа бод?штета
ни украдија бод босанчеростите
маме им ебам босанчерос/купусари
И така и биСо Португалија мора да изиграме на утакмица на мотивација, со срце што се вели. Како лани со Унгарија.
Тогаш нема да се пласираме ние на ЕПИ сега ради гол разлика ќе испаднеме. Да им се мочам на новиот формат. Треба да се врати стариот со 16 репрезентации, 4 групи и првите 3 одат во втора рунда.