Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Педерска е многу. Има многу изроди чие мислење е небитно. IMDB е измислена. Да не беше форумов никогаш не би направил лб. Вака ми е ок дека можам да видам вие како сте оцениле филм, иначе рејтинзите од другите корисници не се воопшто битни.
А демек педерите ги нема на ИМДБ?

Ако збориме за прегледност и функционалност на сајт во скоро секој аспект Летер е подобра од ИМДБ. Ако споредуваш како изгледа профил на филм на Летер и на ИМДБ, на летер е многу попрегледно. На ИМДБ имаш повеќе информации за филмот како на пример локации на снимање, песни што се користени во филмот, тривиа информации и слично, али претежно за американски филмови. За европски или не знам од кој континент филмови знаат да се штури податоците.

За листи, Watchlist и слично и да не збориме колку е подобар Летер. Башка што го имаш друштвениот аспект што можеш да следиш луѓе со чии вкус се подудирате и да гледаш како оцениле одреден филм и што коментирале за него.

А тоа што не ти се свиѓале многу мислења за филмови си е субјективна ствар. И апсолутно нема врска со тоа дека не е квалитетен сајтот.

А демек педерите ги нема на ИМДБ?

Ако збориме за прегледност и функционалност на сајт во скоро секој аспект Летер е подобра од ИМДБ. Ако споредуваш како изгледа профил на филм на Летер и на ИМДБ, на летер е многу попрегледно. На ИМДБ имаш повеќе информации за филмот како на пример локации на снимање, песни што се користени во филмот, тривиа информации и слично, али претежно за американски филмови. За европски или не знам од кој континент филмови знаат да се штури податоците.

За листи, Watchlist и слично и да не збориме колку е подобар Летер. Башка што го имаш друштвениот аспект што можеш да следиш луѓе со чии вкус се подудирате и да гледаш како оцениле одреден филм и што коментирале за него.

А тоа што не ти се свиѓале многу мислења за филмови си е субјективна ствар. И апсолутно нема врска со тоа дека не е квалитетен сајтот.
Не заебавај IMDB е попрегледно, мада со новиов апдејт усраа некои работи. Не ме ни интересирале тие работи како песни, не сум ни приметил дали ги има ни на едната ни на другата страна.

Луѓето што се таму ги прават рејтинзите нерелевантни. Често први коментари "како би му го пушел на х актер, ќе го личи за геј" од едни исти луѓе. Едно време беше се лгбт. Како што кажав ја вади социјалниот дел.

Не заебавај IMDB е попрегледно, мада со новиов апдејт усраа некои работи. Не ме ни интересирале тие работи како песни, не сум ни приметил дали ги има ни на едната ни на другата страна.

Луѓето што се таму ги прават рејтинзите нерелевантни. Често први коментари "како би му го пушел на х актер, ќе го личи за геј" од едни исти луѓе. Едно време беше се лгбт. Како што кажав ја вади социјалниот дел.
хахахах ради рандом ретарди хејташ страна друже.

Не викам дека е совршена, не викам дека нема ретарди со разно разни заменки што не знаат што се и кои се, али јас таму не сум за нив. И тоа дека баш за секој филм најпопуларни коментари биле од педерана, немам приметено, а баш ги читам оние коментари што се најлајкувани. Ваљда различни филмови гледаме. :)

No Other Choice на Парк Чан-вук ме измори за сите пари! Не е лош како Thirst или Stoker, ама човеков не навикна на други стандарди, плот твистови, чуда, како во The Handmaiden, Oldboy, Decision to Leave... Ова - млако. BTW - 4 дена го гледав!

До сега:

1. Homebound
2. Late Shift
3. It Was Just An Accident
4. Sentimental Value
5. No Other Choice
6. Belén

Многу слаб е No Other Choice, од старт не ми го привлече вниманието и по 30 минути изгубив волја да го гледам. А толку е хајпнат и очекував добар филм од режисеров, али ме разочара…

Airheads. http://www.imdb.com/title/tt0109068/
Пропаднат рок бенд влегува во рок станица и ги зима вработените како нивни заложници се со цел да го свртат вниманието на некоја голема музичка компанија како би го издале својот албум.
Одлична комедија и одличен кастинг(Брендон Фрејзер,Стив Бушеми,Адам Сендлер,Крис Фарли и Џад Нелсон на едно место).
Каква тројка. :D Не знам зошто не го знаев филмот до денес. Лабава 90s комедија.

Каква тројка. :D Не знам зошто не го знаев филмот до денес. Лабава 90s комедија.
Легендарен филм, го убиваа пред 30 години на нашиве телевизии. Немаше тогаш авторски права :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Легендарен филм, го убиваа пред 30 години на нашиве телевизии. Немаше тогаш авторски права :D
Не знаев ни дека постои, комплетно ме промашил дури и со мемиња, пола филм бев окезен само оти им ги гледав фаците. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Song Sung Blue со Хју Џекмен и Клер Хадсон - убав биопик за тотално непознати ликови. Ама 99% е снимен според вистински настани и има убави пораки колку и да звучат corny на моменти. Препорака кој сака музички филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom