Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Според гласини МекКени барал плата 6+ милиони затоа и неможат да се договорат. Иако е доста корисен играч од кој не си зијан да го имаш не вреди за плата 6+ милиони а плус наводно и заинтересиран е за премиер лига.

Од оваја сликата ќе ја испринтам и ќе ја стаем у подрум. Ќор глушец нема да има. Со гранче да не ја допреш, ко урок е.

100% и влакна под мишка има, бʼзди до овде.

Positive first meeting in the last hours between Senesi’s agents and Juventus, which have opened talks to try to sign the centre-back as a free agent from July. Senesi asks a 4-years contract and has given his initial availability to Juve.

@NicoSchira.

==

Mateta has been proposed to Juventus in recent days. The bianconeri are trying to understand if they can seize the opportunity, Crystal Palace is not closing the door to a transfer but wants 35 million.

@OggiSportNotiz2/@micheledeblasis.

===

Juventus wants Mateta!

@DiMarzio.

==

Rinnovo #McKennie: la #Juve non molla
e proverà a giocarsi le sue carte // Renewal McKennie: Juve won’t give up
and will try to play its cards @ilbianconerocom

==

Initial contacts between the parties have begun, with Juventus making a first request for information.

Crystal Palace’s asking price to let Mateta leave in January is high: reports suggest €30–35mln.

@DiMarzio | #Juventus

==

Spalletti has approved the potential signing of Mateta, per @DiMarzio

==

Меккени е обичен просек кој ќе го заборавиме истиот момент кога ќе си оди.
Всушност јас на моменти и заборавам дека има фудбалер со име Вестон.

Така што, чао, слободен е да оди кај ќе му текне.
Вака сега, прашањето ми беше кој има најголем leap off во перформансот од кога е дојден Спалети. Сега брат само за инает можи да речиме дека Вестон игра лошо последните утакмици. Океј, не се работи за Белингам или за Валверде, ама мора да се признае дека под Спалети е препороден...

Дали знаеш дека МекКени има истрчано најмногу километри во Јувентус оваа сезона досега? И дека е во ТОП 5 играчи со највисок просек на истрачани километри и покриен терен во Сериа А?

Повисок стандард држеше ти, можеш подобро.
Ги има постирано сите жени што постојат, нема повеќе. Копа по дното сега братот :D

Се глеа смо остареле, од Федерика Нарги на Матри стигнавмо до ова робокапов:place: било што да се опне само

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom