Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тажен форс.Арда Гулер - најмладиот играч што паднал на грб у финале на Супер Куп.![]()

Баш пред некој ден ги приметив овие и сакав да те прашам дали ќе влагате у прва лига, ама еве сам си одговорил у постов дека тешка работа. Нека изгураат на мускули некако со плеј оф па летоска нека се засилуваат, фали РИАЗОР и котелот таму. Патем Михихихиххихилан, кога изедоа епски блам пред 20 и нешо години.Види го бе Симеоне лудаков, Депортиво што е второлигаш не игра со најдобрите во состав (дел играат, дел не), овој ми стартува со Гризман и Алварез напред
Автоматски споено мислење:
Топ одиграна утакмица од Депор, пред преполн Риазор. Си фали Депортиво во прва лига, штета што квалитативно засега се далеку од таму. Криво ми е што денес играа со мешан состав, што во исто време не добија шанса двајцата најперспективни играчи Јеремај Хернандез и Давид Меља.
Пожртвувано до максимум, борба за секоја топка, безразлика во разликата во квалитетот на играчите. На крајот реши маестралниот слободен на Гризман (и прилично лошата поставеност на живиот ѕид).

Ги следам редовно, ако веќе не пишувам во темата. Во трета лига беше тешко да ги гледам, бидејќи никаде не ги даваа. Имаше стримови првата сезона кога играа трета лига, ама после удрија рестрикции и толку беше. Во втора лига успевам да фатам нешто да погледам, али следам хајлајтси и извештаи по форумиве нивниБаш пред некој ден ги приметив овие и сакав да те прашам дали ќе влагате у прва лига, ама еве сам си одговорил у постов дека тешка работа. Нека изгураат на мускули некако со плеј оф па летоска нека се засилуваат, фали РИАЗОР и котелот таму. Патем Михихихиххихилан, кога изедоа епски блам пред 20 и нешо години.![]()

Еве го Реал со Винициус и Валверде од старт и цела утакмица изиграа, па го примаа у 93..у право бил Чоло шо играл со прва поставаВиди го бе Симеоне лудаков, Депортиво што е второлигаш не игра со најдобрите во состав (дел играат, дел не), овој ми стартува со Гризман и Алварез напред
Автоматски споено мислење:
Топ одиграна утакмица од Депор, пред преполн Риазор. Си фали Депортиво во прва лига, штета што квалитативно засега се далеку од таму. Криво ми е што денес играа со мешан состав, што во исто време не добија шанса двајцата најперспективни играчи Јеремај Хернандез и Давид Меља.
Пожртвувано до максимум, борба за секоја топка, безразлика во разликата во квалитетот на играчите. На крајот реши маестралниот слободен на Гризман (и прилично лошата поставеност на живиот ѕид).