Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам поима не го ни пратам зошто го немам тој канал.Термини?
Се емитува и на Adria Црна Гора и BN Босна.21 часот
![]()
Live TV - TV - Informer.rs
Gledajte Informer TV, sve najnovije i najvažnije vesti saznaćete prvi.informer.rs

16. Роналд Илиќ, 37, Ријека, Хрватска, кондициски тренер / магистер по право / сопственик на фитнес центар и игротека
Оваа беше убедливо најлоша со Накова, Жаре Бербер, Ава Карабатиќ и дечкото на Цеца. Целата сезона беше силиконски цицки на сите страни промовирани, бич фајтз. Најмногу елементи на Фарма, Велики Брат беше, а најмалку на Survivor.Јас ја гледав сезоната кога прв пат почна на Nova S да се емитува. После наредната некако ми беше досадна и баталив не гледам повеќе.
Survivor беше интересен онаа Vip српска верзија кога се емитуваше. Имаше и наши македонски учесници.
Да, гледав денеска, ама намерно не пишав, да не спојлнам некому.Првиот што "испадна". Доброволно си замина, бидејќи го пукна носталгија за детето.
Лошо што вакви го фаќаат местото на некој што сериозно сака да се натпреварува.

Ќе ти пуштам линк во приватна порака. Јас таму ја гледав и ланската сезона, и оваа исто.Онлајн некаде може ли да се гледа?
Не е спојлер, вчера беше премиераДа, гледав денеска, ама намерно не пишав, да не спојлнам некому.
Автоматски споено мислење: