Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби за вас таа не е ништо,но за мене таа е целиот свет и сè што е најубаво во него.Син ми сс пластелин ке напраи поубаву фацу.
Фер инаф.Можеби за вас таа не е ништо,но за мене таа е целиот свет и сè што е најубаво во него.
Да го пратеа Микеланџело кај Вики денес немаше да го гледаме Давид. Ќе ја гледавме неа ама кутриот ќе останеше без мермер уште кај првите облини. За такво тело не треба длето, треба дозвола за вонреден транспорт на материјал.Фер инаф.
Ама за цицке на сина ми ке му треа пластелин од неколко књижаре за да гу долови Викита.
Ќе ја гледавме неа ама кутриот ќе останеше без мермер уште кајпрвите облининосот
Да де, ама темава е за познати фаци а не за рандом курви. За тоа имаме теми за цицки, гзови и нозе.Е постирај нешто де ајде. 99.9% од сите постови тука се курви.
Почнавте и на вакви теми трици да јадите. Ти порасна курето ете бравоооо
Автоматски споено мислење:
Кога веќе го отвори линкот, имаш повеќе видеа со фаците нивни![]()
Фали едно вакво смајли во лајковите на пост:Господе грешно ли е да сакам со Вики
Прегледај го приврзокот 466043Прегледај го приврзокот 466044Прегледај го приврзокот 466045Прегледај го приврзокот 466046Прегледај го приврзокот 466047Прегледај го приврзокот 466048Прегледај го приврзокот 466049Прегледај го приврзокот 466050Прегледај го приврзокот 466051Прегледај го приврзокот 466052Прегледај го приврзокот 466053
Или со Вики и со сестра и!!!
Прегледај го приврзокот 466054Прегледај го приврзокот 466056Прегледај го приврзокот 466057

Moze glup sum ama koe e ova preubavo gaze ?Сакам да ја љубам до крај на животот.![]()
![]()
Прегледај го приврзокот 466255
Прегледај го приврзокот 466256
Маџик двојка ќе сум изгледа.![]()
Moze glup sum ama koe e ova preubavo gaze ?
Евгенија Трифуновска, ја коментиравме доста во последните неколку страни.