Ниеден од хомосексулаците кој ги познавам не изгледа ко ликовите на претходната страна, можам и јас да постирам слики но тоа често резултира со бришење на постој.
Вака изгледаат мажи на забава на Миконос.
Најголем дел од хомосексуалците се хипер-сексуални. Ова се должи на премногу тестостерон. Ако ти имаш среќа да имаш 700-900 ng/dl тестостерон во крвта, тој има над 1000, а често и над 1200. Ова води до импулсивен нагон за секс, и не е еднаш ќе се изебаме ќе ни помини, туку е константно. Познавам ликој кој го дркале 4 часа. Агресивност, главоболка, промена на расположение се други симптоми на превисок тестостерон - затоа врските ни се толку 'успешни'. Во некои случаи тестостерон над 1000 ng/dl води дури и до стерилност, така да не мора да се грижите дали ќе се размножиме со стрејт жени ил не, природата го решила ова, ко што велите вие. Но факт е. Од антика до денес, во секое општество не има и се раѓаме, па ти биди стрејт колку сакаш, за твоите деца не гарантира никој како ќе се родат.
Некој општества ко Иран, максимално ги потиснуваат хомосите. Нивни лидер беше во Стенфорд во Калифорнија негде кај 2014та и славно (ил неславно) изјави Америка и Иран се толку различни, вие имате педери, а ние сите сме стрејт. Фелата во публика му се изнасмеа во лице, без да му се налути, го сожали.
Во стара Грција и Византија сме документирани најмногу. Никаква декаденција и пропаст на општеството, туку често големи воини и императори. Секое општество треба само да си одбери кој пат ќе го оди. Или ќе си Шпанија или Иран. Читам често се користи терминот Зло овде. Зли сме биле ние. Јас Шпанија би ја одбрал ко нација злато добра, во споредба со Иран, која е зло. И ова не заради пристапот кон хомосексуалноста кој го имаат двете земји, туку други прашања.
На прајд сум бил само еднаш. Летоска со љубениот. Имаше многу од овие шо сте ги постирале на претходната страна и еден куп стрејт луѓе. Јас имам човечко сочувство со нив, не секој мора да изгледа го мене или љубениот, а некој богами и профитира од сите тие организации кој стојат зад нив - имено ја користи нивната ранливост и ги фрла ко јагне за потсмев на светот. Ако некој удрил на лотаријата од Бога, не треба да ги мрази оние на кој Бог дал помалку. Гревота е. Него му беше роденден па за 30 минути заминавме во еден геј клуб. Таму, пак, сите беа ко овие на сликата во Миконос.
Во филмот америчка убавина, главниот антагонист е латентен педер, полн мржња кон самиот себе.
Има и стрејт жени кој го презираат овие од сликата погоре. Пошто си велат, види каков маж - а педер. Несвесна е таквата жена дека никогаш не би ги дофтасала неговите апетити во кревет, и дека сето тоа веројатно би и било едно огромно малтретирање. И не само тоа. Тестостеронот води до машка фасцинација и опседнатост со себе и својот пол. Факт е, ако тој е Хомо, него му е мерак за со мажи. Ова е уште од Платон документирано. Спарта била автократско општество. Не демократија ко Атина. Не кралство ко Македонија. Туку буквално режим. Во кој мажите биле опседнати со себе и често спиеле еден со друг. До тој степен што жените си ги стрижеле косите за да им се допаднат. Ова е толку непријатно за читање, а не пак за живеење.
На темата не гласам, не ме интересира во кој правец решило да се движи едно општество. Ама тезите пропаст, декаденција, скован план од Евреите, не држат вода. Ние имавме хомосексуалци пред да стапиме во контакт со Даниелите од Јудеја.
Во Атина, хомосексуалноста била оправдана ако активниот е постар брадест маж, а пасивниот помлад. Ама во нивната најчитана книга, Хомер запишал нешто друго.
Ахил бил млад воин, без брада. А Патрокло бил постар маж со брада.
Ахил десно, Патрокло лево.
Ахил со Македонски сонца на рамената. Мирмидонец. Мариовците влечат потекло од овие.
Во врската сите знајме кој бил активен, а кој пасивен. Оваа книга го скандализирала општеството на грчките Полиси. Оти задирнала за нив единствен прифатен концепт во кој хомосексуалноста е нормална. Ова ги натерало на полемики? Дали Патрокло бил вљубен во Ахил штом прифатил таква улога? Дали е можно и прифатливо да биле вљубени. Ахил како активен, исто бил и пасивен за Патрокло, Дали е ова прифатливо? Не можите ни да си замислите кој скандал било во стара Грција, Македонец да се бори на грчка страна, само заради љубовникот. Дали е прифатливо Мирмидонецот да оди во воња со Грците, против Троја, затоа што Хектор на грешка го убил Патрокло, без да знае чиј љубовник е?
Заради овие ликој
не пропадна Грција. Напротив, цела стара слава и е на нив.