MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Se zavrsi so mtv kanalite.. Kraj na edna muzicka era kako sto ja poznava me.. 80 i 90 i 00,ke gi slusame pak na drug nacin...bezvremenskite hitivi ke traat vecno.. Srekna nova na site... Zdravje, srekja i beriket

Se zavrsi so mtv kanalite.. Kraj na edna muzicka era kako sto ja poznava me.. 80 i 90 i 00,ke gi slusame pak na drug nacin...bezvremenskite hitivi ke traat vecno.. Srekna nova na site... Zdravje, srekja i beriket
Пред да се изгасат емитувале симболично песни со текстови кај што се спомнува крај.

На MTV 90s и 00s
Spice Girls - Goodbye
NSYNC - Bye Bye Bye

MTV 80s
Philip Oakey "Together in electric dreams", 1984
ABBA "The winner takes it all", 1980
Ultravox "Dancing with tears in my eyes", 1984
Tina Turner "I Don't Wanna Lose You", 1989
The Communards "Never Can Say Goodbye", 1987
Bananarama "Na Na Hey Hey (Kiss Him Goodbye)", 1983
REM "It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)", 1987

club MTV
Rihanna - Don't Stop the Music

MTV Hits
Rihanna - Diamonds

MTV Live HD
Robyn - Dancing on My Own

Nick Music
Taylor Swift ft. Ed Sheeran, Future - End Game

Sto kako toa misles ne sum vo tek so rabotite MTV kanalite se ukinati a koj ke bidat zamenata za niv I srekna nova godina I srekni praznici

Пред да се изгасат емитувале симболично песни со текстови кај што се спомнува крај.

На MTV 90s и 00s
Spice Girls - Goodbye
NSYNC - Bye Bye Bye

MTV 80s
Philip Oakey "Together in electric dreams", 1984
ABBA "The winner takes it all", 1980
Ultravox "Dancing with tears in my eyes", 1984
Tina Turner "I Don't Wanna Lose You", 1989
The Communards "Never Can Say Goodbye", 1987
Bananarama "Na Na Hey Hey (Kiss Him Goodbye)", 1983
REM "It’s the End of the World as We Know It (And I Feel Fine)", 1987

club MTV
Rihanna - Don't Stop the Music

MTV Hits
Rihanna - Diamonds

MTV Live HD
Robyn - Dancing on My Own

Nick Music
Taylor Swift ft. Ed Sheeran, Future - End Game
Za onie pomladite...mtv koga pocna 83, 84 nekade.. Prva pesna bese" video kill the radiostars".. Za site sto ziveele so video rekorderi, vhs kaseti, radio kasetofoni, walkmen, discman... Imale ubava mladost i tinejderski vreminja.. Mtv kanalot ke zivee vecno vo srcata na edna generacija rodeni 70 i 80ti od minatiot vek..

Za onie pomladite...mtv koga pocna 83, 84 nekade.. Prva pesna bese" video kill the radiostars".. Za site sto ziveele so video rekorderi, vhs kaseti, radio kasetofoni, walkmen, discman... Imale ubava mladost i tinejderski vreminja.. Mtv kanalot ke zivee vecno vo srcata na edna generacija rodeni 70 i 80ti od minatiot vek..
штета за одредени музички канали ,но реално на Мах Тв има премногу музички канали кои зазимаат само бројка на канали колку да се каже дека имаат над 180 канали само незнам кој воопшто ги гледа

Па и помлади… :(

штета за одредени музички канали ,но реално на Мах Тв има премногу музички канали кои зазимаат само бројка на канали колку да се каже дека имаат над 180 канали само незнам кој воопшто ги гледа
А1 во понуда имаат убав музички канал Trace Urban. Не е лош се пуштаат хитчиња. Би било добро тој да е една замена за MTV.

Но одамна телевизијата не е тоа што некогаш беше особено за луѓето родени 60, 70, 80 и 90ти години. Сега со интернетов имаш многу начини за слушање музика така да се наоѓа начин да се најде алтернатива.

А1 во понуда имаат убав музички канал Trace Urban. Не е лош се пуштаат хитчиња. Би било добро тој да е една замена за MTV.

Но одамна телевизијата не е тоа што некогаш беше особено за луѓето родени 60, 70, 80 и 90ти години. Сега со интернетов имаш многу начини за слушање музика така да се наоѓа начин да се најде алтернатива.
Во Германија се обезбедени замени за МТВ каналите со посебни тематски канали од МусикБох кои се лансирани на 15 декември, се надевам дека Телеком ќе ги обезбеди правата и за Македонија.

Во Германија се обезбедени замени за МТВ каналите со посебни тематски канали од МусикБох кои се лансирани на 15 декември, се надевам дека Телеком ќе ги обезбеди правата и за Македонија.
Odlicen predlog

Ќе ми недостига ЕмТиВи многу.Од дете ги слушав пораснавме со нив и нивните хитови.Друго време е сега не се создаваат хитови со толку работа и емоции технологијата смени многу.Инаку многу сиромашна понуда на музички канали како што спомнавте погоре некои канали се само колку да се пополни листата.

DM Sat не треба да с еисклучи затоа што сепак има целна група што ја следи.Има еден куп други безвезални програми.

Ми се појавува на МагентаТВ празна батерија за далечинското, во сетингс пишува дека е на 9%, но иако ги сменив батериите со нови ААА батерии сеуште пораката се појавува, како да не знае дека се ставени нови батерии, го престартував уредот и сеуште си стои пораката, се појавува кога менувам канали или се движам низ уредот. Дали има некоја опција да се рекалибрира далечинското, и да се промени процентот на батеријата.

Ми се појавува на МагентаТВ празна батерија за далечинското, во сетингс пишува дека е на 9%, но иако ги сменив батериите со нови ААА батерии сеуште пораката се појавува, како да не знае дека се ставени нови батерии, го престартував уредот и сеуште си стои пораката, се појавува кога менувам канали или се движам низ уредот. Дали има некоја опција да се рекалибрира далечинското, и да се промени процентот на батеријата.
И јас имав таков проблем. Пробај со ганц нови батерии. Почна да ми јавува така па ставив едни стоени некој месец и со нив нејќеше, па земав нови скроз од дуќан и упали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom