MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Понекогаш мрзне гласот на Магента, поврзан сум оптички кабел, 100/50 брзина. Чаре?

Пробај да ресетираш рутер и да смениш порт на рутерот тројка и четворка се обично за ип тв

Пробај да ресетираш рутер и да смениш порт на рутерот тројка и четворка се обично за ип тв
Штом е на Магента било кој порт може да се искористи за андроид уредот

Понекогаш мрзне гласот на Магента, поврзан сум оптички кабел, 100/50 брзина. Чаре?
На неколку часа снемува звук на каналите кај мене за време од 10тина секунди па се враќа. Ако е и кај тебе истото…

На неколку часа снемува звук на каналите кај мене за време од 10тина секунди па се враќа. Ако е и кај тебе истото…
Кај мене е кратко секунда снемува звук, и тоа од 16 до 22 часот, кога најмногу е оптеретена мрежата.

MTV заминува и сега не гледам добра програма поготово за странска музика(не балканска).Има еден куп музички програми ама ниту една квалитетна.
Па и МТВ каналите откако ги поделија според децении им се намали квалитетот. За да пополнат програма од 24 часа пуштаат и третокласни песни. MTV Hits е фин, а оните '80, '90 и '00 не се нешто којзнае што.

Ново визуелно освежување на Магента платформата, сега е нешто побрзо движењето низ менијата, и визуелно подобро изгледаат анимациите и копчињата.

Ново визуелно освежување на Магента платформата, сега е нешто побрзо движењето низ менијата, и визуелно подобро изгледаат анимациите и копчињата.
Aј сликни да видиме.

На едниот од уредите го имам новиот софтвер додека на другиоут се уште го немам ,имаат пуштено колку што можам да забележам нови канал на позиција број 119, TRAVELXP HD на позиција 123 и 124 TRAVELXP 4K

На едниот од уредите го имам новиот софтвер додека на другиоут се уште го немам ,имаат пуштено колку што можам да забележам нови канал на позиција број 119, TRAVELXP HD на позиција 123 и 124 TRAVELXP 4K
Ќе ги имаат и
IDJ Kids
Grand Nostalgija
Nova Series

Тие им се регистеирани, сега гледам во листата канали на сајтот на АВМУ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom